Προς το περιεχόμενο

Μεγάλοι Έλληνες

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποτε ηταν το τελευταιο live και ποιος ηταν υποψηφιος για

αποχωρηση; :mad:

Ξεφτιλικια πραγματα ρε σεις, μονο ο Μικρεας Αντρουτσικος

λειπει, κατα τα αλλα μια χαρα reality.

Δημοσ.
Ολους να τους θαυμαζεις .
Γιατί ;

Υπάρχει και κάποιος , που κατά την γνώμη μου , σηκώνει μεγάλη κουβέντα για το πόσο μεγάλος(και σε τι ) ήταν.

Δημοσ.
...το καλό π σου θέλω, να εννοείς τον δικτάτορα Παππαδόπουλο
Νόμιζα για τους 10 πρώτους , με βάση την ψηφοφορία .

Αν είναι για τους 100 ....

Και όχι δεν εννοώ αυτόν .:P

Δημοσ.

ε ποιός τότε

(πες να σφαχτούμε λίγο, να ξυπνήσουμε, μπας και μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε σωστά το grand prix......)

Δημοσ.

Για να δεις με περισσότερη θέρμη το grand prix.

Θα στο δώσω σε αίνιγμα :

Ποιός ήταν αυτός που φορούσε κάλτσες μέχρι το γόνατο και τις κρατούσαν καλτσοδέτες ,που ήταν επιρρεπής στα θαύματα και τον τιμούσαν με την παρουσία τους και οι νεκροί ;

Δημοσ.

ΜΠΡΑΒΟ FARCRYYYY!!!!!

Υποθέτω ότι το δίλημμά σου ήταν ανάμεσα σ' αυτόν και στον Καραμανλή, νο;

Δημοσ.

Αριστοτέλης: Μαζί με το δάσκαλό του Πλάτωνα αποτελεί σημαντική μορφή της φιλοσοφικής σκέψης του αρχαίου κόσμου, και η διδασκαλία του διαπερνούσε βαθύτατα τη δυτική φιλοσοφική και επιστημονική σκέψη μέχρι και την Επιστημονική Επανάσταση του 17ου αιώνα. Υπήρξε φυσιοδίφης, φιλόσοφος, δημιουργός της λογικής και ο σημαντικότερος από τους διαλεκτικούς της αρχαιότητας.

Σωκράτης: ήταν Έλληνας Αθηναίος φιλόσοφος και μια από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες του Ελληνικού και παγκόσμιου πολιτισμού.

Αρχιμίδης: ήταν ένας από τους μεγάλους μαθηματικούς μηχανικούς και φυσικούς του αρχαίου Ελληνικού χώρου και μία από τις μεγαλύτερες μαθηματικές ευφυίες του κόσμου.

Ιπποκράτης: ήταν περίδοξος Έλληνας γιατρός, ο πρώτος που ταξινόμησε συστηματικά την ιατρική και επιχείρησε μια μεθοδευμένη θεραπεία των νοσημάτων.

Δημόκριτος: Πίστευε ότι η ύλη αποτελείτo από αδιάσπαστα, αόρατα στοιχεία, τα άτομα. Επίσης ήταν ο πρώτος που αντιλήφθηκε ότι ο Γαλαξίας είναι το φως από μακρινά αστέρια.

....

Έλεος!

Δημοσ.
Κολοκοτρώνης?

δε μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο...

ΜΠΡΑΒΟ FARCRYYYY!!!!!

Υποθέτω ότι το δίλημμά σου ήταν ανάμεσα σ' αυτόν και στον Καραμανλή, νο;

...τί λέτε ρε...Έτσι εύκολα δλδ το ξεχάσατε εσείς το 2004 ;

Ου να μου χαθείτε...

hints :

α) κάλτσες ως το γόνατο

β) τελέσαντα θαύματα (ο αγώνας με την Τσεχία, το μεγαλύτερο ίσως)

γ)...σηκώθηκαν κι οι νεκροί να ζητωκραυγάσουν, να βγουν απ' την αιώνια πίκρα, και γιατί άλλη τέτοια ευκαιρία, σιγά μη ξανα-ματάβρουνε...

Ποίος Καραμανλής και γαλάζια άλογα

* MiltoZ, προς τί ακριβώς το "έλεος" .............;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...