Προς το περιεχόμενο

Μεγάλοι Έλληνες

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
τραβέλι?

Όχι, αυτό που εννοώ είναι πως η τεστοστερόνη ενδοκρινολογικά ρυθμίζει πάνω από μία τάση συμπεριφοράς -ανάμεσα σε αυτές, την σεξουαλική ορμή (όπως και κατάλαβες) και την επιθετικότητα.

Δημοσ.

ο μονος που κατέκτησε τον κόσμο χωρίς βία ήταν ο Χριστός

Ασχετα αν για να διαθωθει ο Χριστιανισμος σκοτώθηκαν εκατονταδες χιλιάδες αλλόθρησκοι ετσι? Και δε βαζω μέσα τις σταυροφορίες.....

• Super Moderators
Δημοσ.
Ασχετα αν για να διαθωθει ο Χριστιανισμος σκοτώθηκαν εκατονταδες χιλιάδες αλλόθρησκοι ετσι? Και δε βαζω μέσα τις σταυροφορίες.....

λεπτομέρειες...

Δημοσ.
Ασχετα αν ο Χριστος δεν κατεκτησε τιποτα.

Οντως, αυτο πηγα να γραψω... αυτος (οπως λενε) δεν κατεκτησε τιποτε, ολα τα εκαναν οι "μαθητες" του οι οποιοι δεν φημιζονταν και για τις πιο εναρετες πραξεις τους.

Δημοσ.

Ουτε οι μαθητες του.

Η "κατακτηση" εγινε πολυ αργοτερα. Οι μονοι χριστιανοι μεχρι το 100 μ.χ τουλαχιστον ηταν οι Εβραιοι της Διασπορας. Η αληθεια ειναι οτι μετα το 300 μ.χ και την Πρωτη Οικουμενικη Συνοδο αρχισε να "κατακτιεται" και ο υλοιπος κοσμος.

Δημοσ.
Νταξ αφού επιμένεις

Η δασκάλα της Α' Γυμνασίου έχει πρόβλημα με τον Τοτό, ο οποίος δείχνει να βαριέται αφόρητα στην τάξη.

- Ποιο είναι το πρόβλημά σου, Τοτέ; τον ρωτάει.

- Είμαι πολύ έξυπνος για να είμαι στην πρώτη τάξη, απαντά ο Τοτός. Η αδερφή μου είναι στην τρίτη τάξη κι είμαι εξυπνότερος από αυτή. Πιστεύω ότι πρέπει να πάω στην τρίτη κι εγώ.

Η δασκάλα τον πήγε στον διευθυντή που συμφώνησε να του κάνουν τεστ κι αν απαντήσει σωστά, να τον βάλουν στην τρίτη τάξη.

- Πόσο κάνουν 3 Χ 3; τον ρωτάει ο διευθυντής.

- 9, απαντάει ο Τοτός.

- 3Χ13;

- 39

Ακολούθησαν κι άλλες ερωτήσεις κι απαντούσε σωστά ο Τοτός. Μετά ήρθε η σειρά της δασκάλας για ερωτήσεις. Ρωτάει:

- Τι είναι αυτά που η αγελάδα έχει τέσσερα κι εγώ δυο;

- Τα πόδια.

- Τι έχεις στο παντελόνι σου που εγώ δεν έχω στο δικό μου;

- Τσέπες.

- Τι είναι μαλλιαρό, οβάλ, γλυκό και μέσα υγρό;

- Η καρύδα.

- Τι μπαίνει μέσα σκληρό και ροζ και βγαίνει μαλακό και βρεγμένο;

Ο διευθυντής ανοίγει διάπλατα τα μάτια του, αλλά πριν προλάβει να διακόψει, ο Τοτός απαντά:

- Η τσίχλα.

- Τι κάνει ο άντρας όρθιος, η γυναίκα καθιστή και το σκυλί στα τρία πόδια του;

Τα μάτια του διευθυντή ανοίγουν τρομαγμένα, αλλά πριν προλάβει να πει κάτι...

- Χειραψία, λέει ο Τοτός.

- Και τώρα μερικές ερωτήσεις του στυλ "Τι είμαι εγώ".

Αρχίζω: Χώνεις τα παλούκια σου μέσα μου. Με πιέζεις, με καρφώνεις κι εγώ ανεβαίνω. Δεν προλαβαίνεις να τελειώσεις, κι εγώ βρέχομαι.

- Η σκηνή του κάμπινγκ.

- Βάζεις ένα δάχτυλό σου μέσα μου. Με παίζεις νευρικά. Ο σωστός άντρας αυτό κάνει πρώτα.

Ο διευθυντής κοιτάζει σα χαμένος.

- Η βέρα.

- Είμαι σε διάφορα μεγέθη. Όταν δεν είμαι καλά, στάζω. Όταν με πιάνεις και με αναταράζεις, ανακουφίζομαι.

- Η μύτη.

- Είμαι ένα σκληρό δοκάρι με σουβλερή άκρη. Καρφώνομαι με δύναμη τρέμοντας.

- Το βέλος, απαντά ο Τοτός.

- Αρχίζω από Μ κι όταν με δοκιμάσεις λιγώνεσαι.

- Το μέλι.

Ο διευθυντής έβγαλε ένα στεναγμό ανακούφισης και είπε:

- Μωρέ, στείλ' τον στο Πανεπιστήμιο,εγώ σε όλες λάθος απάντησα.

Πως σου φάνηκε;

Α και κάτι άλλο,ο Κων/νος που βγήκε μεγάλος Έλληνας μας χαλάει που δεν ήταν Έλληνας;Όχι ε

Όταν γράφεις μηνυμα πρέπει να είσαι νηφάλιος, βλέπω όμως ότι έχεις καταπιεσμένα κομπλεξάκια που έρχονται στην επιφάνεια στην ανωνυμία του ίντερνετ.

Τι με νοιάζει εμένα εάν έβγαλαν τον Μ. Κων/νο ή τον Αττίλα στους δέκα μεγαλύτερους Έλληνες, εγώ ρώτησα από περιέργια το ποιοί είναι αυτοί

Δημοσ.
Όταν γράφεις μηνυμα πρέπει να είσαι νηφάλιος, βλέπω όμως ότι έχεις καταπιεσμένα κομπλεξάκια που έρχονται στην επιφάνεια στην ανωνυμία του ίντερνετ.

Τι με νοιάζει εμένα εάν έβγαλαν τον Μ. Κων/νο ή τον Αττίλα στους δέκα μεγαλύτερους Έλληνες, εγώ ρώτησα από περιέργια το ποιοί είναι αυτοί

Πω πω ρε παλήκαρε,αν δεν κάνεις για κόσμο ούτε internetικα κάτσε δες τηλεόραση.

Προφανώς και δεν σε ειρωνεύτηκα ούτε σχολίασα κάτι που είπες ούτε στην είπα κτλ κτλ,σχολίασα την κατάντια της ψηφοφορίας του ΣΚΑΙ όπου παρελαύνουν ονόματα που 1ον δεν είναι Έλληνες και 2ον δεν είναι "μεγάλοι",απλά ήταν η αφορμή το σχολιό σου.

Δημοσ.
Και στη βιογραφια στο σκαι γραφει κατεβηκε να υποταξει τους Θηβαιους που αντιστεκονταν, νικησε, διεταξε να σφαξει 6000 και εκανε 30000 δούλους. Αυτο τι δείχνει; Πρωτα σφαγεας και μετα τα υπολοιπα...

Kανε μια ερευνα να δεις γιατι εγινε αυτο με τους Θηβαιους ..

Απο εκει κ περα μπορουμε να δουμε το ποιοι εκαναν σφαγες κ εν ονοματι ποιου .

Επισης καλο θα ηταν να αναφερεις εναν λαο απο αυτους που "κατεσφαξε" ο Αλεξανδρος που η παραδοση του αναφερει τον Αλεξανδρο ως σφαγεα ..

Δημοσ.

Προφανώς και δεν σε ειρωνεύτηκα ούτε σχολίασα κάτι που είπες ούτε στην είπα κτλ κτλ,σχολίασα την κατάντια της ψηφοφορίας του ΣΚΑΙ όπου παρελαύνουν ονόματα που 1ον δεν είναι Έλληνες και 2ον δεν είναι "μεγάλοι",απλά ήταν η αφορμή το σχολιό σου.

Αναλόγως πως κρίνεις το τι είναι Ελληνας. Φυσικά και εξ αίματος (όπως μόνο οι εθνικιστές και οι ναζί λένε ότι η εθνικότητα πηγάζει από εκεί) πολλοί από αυτούς δεν είναι ούτε σπιθαμή (όπως και αρκετοί σύγχρονοι Έλληνες.

Αλλά η εθνική καταγωγή δεν είναι μόνο αυτό.

Τώρα για το εάν είναι μεγάλοι κάποιοι αυτό φαντάζομαι δεν κρίνεται μόνο για το έαν έκαναν "καλές" πράξεις αλλά για τη συμμετοχής τους και σε αρνητικά γεγονότα (πχ πανευρωπαικά από τους μεγάλους Ευρωπαιους σίγουρα θα ψηφιζόταν ο Χίτλερ ή παγκόσμιως ο Μπιν Λάντεν)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...