Προς το περιεχόμενο

αποδείξεις...

billakos24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε ολους!

Θα ηθελα να ζητησω μια χαρη...

αν καποιος μπορει να με βοηθησει ναα βρω την χτεσινη εκπομπη του εθαγγελατου στον αντ1 θα του ημουν υποχρεος...

ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Δεν την κοβει την εκπομπη αυτη? Μας εχει φλομωσει στις βλακειες. Κατι νομιζει οτι κανει και αυτος τωρα..Το ενα χαλασμενο, το αλλο αλλιως, το αλλο γιουβετσι.Χεστηκαμε, αυτον περιμεναμε να μας τα πει

Δημοσ.

Γιατι δεν κανει και καμια ερευνα για την λερα των δημοσιογραφων αραγε?

Το τι ανακριβειες ακουγονται σε αυτην την εκπομπη δεν λεγεται.Ασε που οπως τα παρουσιαζει τους παιρνει ολους η μπαλλα

Δημοσ.
Γιατι δεν κανει και καμια ερευνα για την λερα των δημοσιογραφων αραγε?

Το τι ανακριβειες ακουγονται σε αυτην την εκπομπη δεν λεγεται.Ασε που οπως τα παρουσιαζει τους παιρνει ολους η μπαλλα

Για πες ένα πράγμα που είπε και ήτανε υπερβολικό. Αντιθέτως επιεικώς τα λέει. Αφού η λαμογιά αφορά τουλάχιστον το 80% των επαγγελματιών. Τα βλέπουμε κάθε μέρα!!

Δημοσ.

Πιστευω οτι δεν ειναι το 80,αντε ζορι να ναι ενα 30 σε καθε κλαδο.Απλα ετσι οπως παρουσιαζεται καταδικαζεται ολοκληρος ο τομεας.Εν τω μεταξυ τι μαλακια ειναι αυτο με τα προσωπικα δεδομενα?Εκανε την λαμογια βγαλτον επωνυμα

Δημοσ.

Καλημερα...

Καλα τα λετε εσεις αλλα ποιος σας ακουει.

Δυστηχως στην δικη μας Ελλαδα το νομισμα εχει παραπανω απο 2 πλευρες...

Και ο καθενας εχει δικαιωμα να παρουσιασει οποια απο αυτες τον συμφερει και

"πουλαει"...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τωρα βλεπω αποδειξεις και εχω κατι απορίες:

Η εκπομπή παίζει από προπερσι αν δεν κανω λαθος πολύ καιρό. Παντα στο ιδιο στυλ, με κρυμμενη καμερα, δεν δείχνει προσωπα κλπ αλλά ενα σωρό καταγγελίες...

Αλλα μόνο στην tv στα κρυφά ή τα βινετακια τα στελνουν στην αστυνομία με τα προσωπα να φαίνονται και ονόματα και κανουν καταγγελια και μηνύσεις;

Ξερει κανείς;;;

---

Τωρα, αν κανει μηνύσεις καταδικάστηκε ποτε κανένας;

Aν όχι, τι γίνεται τόσο καιρό;

Λαδώνεται και ο εισαγγελέας;

Αν ναι δεν πρεπει να κανει και μια εκπομπή με κρυφή καμερα για το πως λαδώνεται ο εισαγγελέας στην υπόθεση που του έστειλε; Θα μπορούσε να κανει αλλες τόσες εκπομπες και να οικονομήσει κι'αλλο.

Δημοσ.

μμμ...πρεπει να υπαρχει στο http://www.greektube.org. μονο αν θες να τη δεις βεβαια γιατι δε μπορεις να τη κατεβασεις απο κει:-)

ψαξτο κιολας δεν ειμαι και εντελως σιγουρη;)

Δημοσ.
Καλημέρα σε ολους!

Θα ηθελα να ζητησω μια χαρη...

αν καποιος μπορει να με βοηθησει ναα βρω την χτεσινη εκπομπη του εθαγγελατου στον αντ1 θα του ημουν υποχρεος...

ευχαριστω εκ των προτερων.

Γειά σου φίλε ,

σου προτείνω με όλη μου την αγανάκτηση :P , ναι μεν να παρακολουθείς αμα θες ευαγγελάτους , τατιάνες , δρουζες κτλ κτλ , ωστόσο σε παρακαλώ μην τους παίρνεις στα σοβαρά. :fear:

Δεν ξέρω πως να το πω ακριβώς , ...είναι η διαστρέβλωση της πραγματικότητας , η δημιουργία εντυπώσεων προς όφελος και μόνο της ακροαματικότητας. Είναι η προσωποποιηση της αντιεπιστημονικότητας. "Είναι η γελοιοποίηση του αθλήματος".

Το ξέρω οτι δεν θα με ακούσεις που στο λέω, συμπάθαμε που δεν έχω την διάθεση να σου θέσω συγκεκριμένα παραδείγματα/επιχειρήματα (οϊμέ .. ) , αλλά ένιωσα την ανάγκη να το πω!!!! :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...