beman Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 παιδια εχω ενα dvd..ειναι avi ,αλα μπορω να το κανω vob... θελω να το προσθεσω μουσικη ,να το ντυσω με αλλον ηχο δικο μου. ο ηχος που εχω ειναι mp3 ,τον εκανα και mp4... με πιο προγραμμα μπορω να το κανω???? πως λεγεται αυτη η ενεργεια μονταζ ηχου????για ριξτε καμια ηδεα η προτεινεται καποιο προγραμμα...δεν με νοιαζει το κοστος αλλα μονο η ευκολια χειρισμου....μην με προτεινεται κανενα επαγγελματικο που θελει κανενα μηνα να το μαθεις ,ευχαριστω...
parsifal Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Για να αφαιρέσεις το υπάρχον audio stream από ένα AVI και να προσθέσεις το δικό σου MP3, δες αυτό το thread: Αφαίρεση ήχου από avi.
frenzy Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Το ulead videostudio είναι από τα πιο εύκολα στη χρήση με δυνατότητα 5.1 και μίξη διαφορετικών tracks υπάρχοντων και μη. Αξίζει μια δοκιμή.
beman Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 παιδια ευχαριστω... το Ulead VideoStudio μου φαινεται πολυ καλο..και ευκολο στον χειρισμο απο οτι βλεπω.... για το VirtualDubMod ακομα ψαχνω φοτο....screenshot.... frenzy απο την φοτο βλεπω πολλες λειτουργιες ,με αρεσε... αλλα αυτο το 5.1????με τα vista η μητρικη εγινε 2.1 απο 7.1...αν και 3 φορες εβαλα νεους drivers |ηχου απο την asus(M2N-SLI)...
frenzy Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 ναι είναι καλό και εύκολο. Απλά στην κωδικοποίηση δεν παίρνει παραμετροποίηση όσο κάποια άλλα, και ίσως είναι λίγο πιο αργό, αλλά για αρχή δε σε νοιάζει φαντάζομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.