venus14 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 ΚΛΑΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΜΕ ΤΑ WINDOWS.ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ WINDOWS.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΕΠΙΣΗς ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΑ WINDOWS ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ ΠΑΤΑΩ OK ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΟΡΦΟΜΕΝΑ Η ΜΠΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΗ ,ΠΑΤΩΝΤΑΣ "ΕΝΑΡΞΗ" ΕΜΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ .SOS SOS SOS SOS:o
papahlamidas Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Παρακαλώ γίνε πιο συγκεκριμένος. Όταν πας να το κλείσεις τη επιλέγεις και από που? Μήπως έχεις φορτώσει πολλά προγράμματα κατά την εκκίνηση τον Windows?
venus14 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 ΠΑΤΑΩ ΕΝΑΡΞΗ-ΣΒΗΣΙΜΟ-ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΛΕΙΕΝΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ ΑΠΟ WINDOWS.
venus14 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΣΑΝ ADMNISTRATOR Ή ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΑ?
chpetros Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Γιατί δεν κάνεις φορμάτ να δεις την υγειά σου; Εάν μισοφτιάξεις κάτι τώρα μετά θα σου παρουσιαστεί κάτι άλλο διότι κατά πάσα πιθανότητα έχει χαλάσει ο εγκέφαλος των Windows
venus14 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 AN KANV FORMAT ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ DRIVERS GIA CD-ROM,MODEM? ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ LAP TOP DEN EIXE KANENA CD
adefter Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δοκίμασε να δημιουργίσεις έναν νέο χρήστη και να κάνεις login με αυτόν. Υπάρχει πιθανότητα να παίξει.
ntg_net Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Παμε Εναρξη - Εκτελεση και γραψε control userpasswords2 Πανε στην 2η καρτελα και ξετσεκαρε το να απαιτειται alt + ctrl delete
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.