cumulus Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Χησιμοποιω την διανομη Suse 10.3 και αντιμετωπιζω 2-3 προβληματα.Το πρωτο αφορα τα repositories.Καθε φορα που προσπαθω να κανω update το εικονιδιο ειναι μπλε με ενα ερωτηματικο και εμφανιζει αυτο το μηνυμα "unable to check whether updates are available".Το KPowwerSave στα διαφορα προφιλ μου γραφει οτι "Υour hardhare currently not support changing the brightness of your display".Kαι ενα τελευταιο πολλες φορες οταν ξεκιναει το πισι η καρτα δικτυου δεν παιρνει ip με αποτελεσμα να πρεπει να βγαλω το καλωδιο και να το ξαναβαλω για να παρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Χησιμοποιω την διανομη Suse 10.3 και αντιμετωπιζω 2-3 προβληματα.Το πρωτο αφορα τα repositories.Καθε φορα που προσπαθω να κανω update το εικονιδιο ειναι μπλε με ενα ερωτηματικο και εμφανιζει αυτο το μηνυμα "unable to check whether updates are available". Το KPowwerSave στα διαφορα προφιλ μου γραφει οτι "Υour hardhare currently not support changing the brightness of your display". Αν δεν έχεις laptop σωστό το βλέπω... Kαι ενα τελευταιο πολλες φορες οταν ξεκιναει το πισι η καρτα δικτυου δεν παιρνει ip με αποτελεσμα να πρεπει να βγαλω το καλωδιο και να το ξαναβαλω για να παρει. Η το καλώδιο δεν πατάει καλά ή είναι κάποιο bug, γιατί ρύθμιση να παίρνει ip όποτε θυμάται δεν γνωρίζω. Κοίταξε το καλώδιο αν πατάει καλά και αν είναι όλα ΟΚ με lspci θα δεις το μοντέλο της κάρτας για κάποιο bug! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Αν δεν έχεις laptop σωστό το βλέπω... Laptop εχω και μου το βγαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
edhunter Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 αυτο με το brightness λογικα θα ειναι προβλημα με καρτα γραφικων.. το ειχα και εγω παλια πριν βαλω drivers για την καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cntrl+X Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 cumulus, Σχετικά με το πρώτο πρόβλημα: Από το kmenu, επέλεξε Yast και στη συνέχεια Online Update Configuration. Ακολουθεί ένα μενού στο οποίο τσεκάρουμε τις δύο πρώτες επιλογές. Στην ερώτηση "Trust and Import The Key", παρόλο που μας προτείνει να το αποφύγουμε, εμείς αποδεχόμαστε την επιλογή. Το σύστημα κανονικά τώρα θα είναι έτοιμο να κάνει τα updates του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Ολα τελικα διορθωθηκαν αλλα τωρα εμφανιζεται ενα αλλο περιεργο προβλημα.Εχω ρυθμισει την φωτεινοτητα της οθονης σχεδον στην μεση οταν δουλευω με μπαταρια.Αμα η οθονη κλεισει και ανοιξει ξανα η φωτεινοτητα της εχει επανελθει στο μεγιστο.Αν τωρα πατησω ενα απο τα κουμπια που ελεγχουν την φωτεινοτητα αυτη αμεσως επανερχεται εκει που την ειχα ρυθμισει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.