Προς το περιεχόμενο

Απλά άλλο ένα παιχνίδι γρίφων ;-)

areir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις τελείωσα και το πρώτο επίπεδο (είμαι ανάποδος άνθρωπος). Βρήκα και την κρυμμένη λύση με το άλογο, έκανα και ένα αριθμητικό λάθος επίτηδες ...οκ και τώρα??? Που είναι το τρίτο επίπεδό? κλαψ κλαψ :(

Δημοσ.
O Asterix ήταν μάλλον κακή επιλογή για τόσο πρώτος γρίφος... :fear:

Βασικα σκέψου τις διάφορες σαλάτες... Ποια μπορεί να έχει σχέση με τον Αστερίξ; Η σαλάτα του Σεφ μάλλον δε μας κάνει, ε; Κάτι πιο... αυτοκρατορικό ψάχνουμε!

Αν δεν το βρεις δες κ παρακάτω...

Βασικά το κοινό είναι ο Καίσαρας... Ψάξε τώρα στο google με keywords Καίσαρα και Κρυπτογραφία!

με τον αστεριξ τι θα γινει???? υπαρχει σαλατα Caesar's αλλα τπτ!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:49 ----------

ακυρο!!! το βρκα!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:31 ----------

αυτο πως λυνετ???? και τι δν εχω γραψει!!! τπτ!!!!!!!! καμια βοηθ??????!!!!!!!!????????!!!!!

Η διάλεξη...

Συνάντησα τον Κώστα τις προάλλες και μου έλεγε για μια καταπληκτική διάλεξη που παρακολούθησε!

Μου έδειξε μάλιστα και τις σημειώσεις του...

Αστεράκια, νιφάδες και μια... μουτζούρα;

Πάνω σε τι θέμα ήταν η διάλεξη;

Δημοσ.
με τον αστεριξ τι θα γινει???? υπαρχει σαλατα Caesar's αλλα τπτ!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:49 ----------

ακυρο!!! το βρκα!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:31 ----------

αυτο πως λυνετ???? και τι δν εχω γραψει!!! τπτ!!!!!!!! καμια βοηθ??????!!!!!!!!????????!!!!!

Η διάλεξη...

Συνάντησα τον Κώστα τις προάλλες και μου έλεγε για μια καταπληκτική διάλεξη που παρακολούθησε!

Μου έδειξε μάλιστα και τις σημειώσεις του...

Αστεράκια, νιφάδες και μια... μουτζούρα;

Πάνω σε τι θέμα ήταν η διάλεξη;

Όπως λέει και η βοήθεια δες τα ονόματα των εικόνων...

koch, snowflake, mandelbrot

Και κάτι ακόμα: η απάντηση είναι στον πληθυντικό...

Υ.Γ. Πώς από τον Αστερίξ βρέθηκες εδώ?!?!?!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:45 ----------

Μόλις τελείωσα και το πρώτο επίπεδο (είμαι ανάποδος άνθρωπος). Βρήκα και την κρυμμένη λύση με το άλογο, έκανα και ένα αριθμητικό λάθος επίτηδες ...οκ και τώρα??? Που είναι το τρίτο επίπεδό? κλαψ κλαψ :(

Το σκέφτομαι... Αλλά δεν έχουν μαζευτεί αρκετοί γρίφοι ακόμα...

Να το κάνουμε σαν τις μυστικές σελίδες που υπήρχε και επίπεδο με γρίφους παικτών; Χε χε!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά βοηθήστε με... Εχω κολλήσει με το KFC, δεν μπορω να το βρω με τιποτα. Καταλαβα περιπου τι πρεπει να βαλω αλλα δεν μου βγαινει κανενας συνδυασμος.

Δημοσ.
Παιδιά βοηθήστε με... Εχω κολλήσει με το KFC, δεν μπορω να το βρω με τιποτα. Καταλαβα περιπου τι πρεπει να βαλω αλλα δεν μου βγαινει κανενας συνδυασμος.

Το K.F.C. αφορά στις

3 βασικές κλίμακες μέτρησης θερμοκρασίας

... Άρα σου δίνει τους βαθμούς σε K και σε F και πρέπει να βρεις πόσο είναι σε C... Πληκτρολογείς μόνο το αποτέλεσμα για το C.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια..Ειμαι καινουριος στο φορουμ οποτε καλως σας βρισκω!!

Εχω κολησει στον αστεριξ.Καμια βοηθεια;

Ξερω για τον καισσαρα και την κρυπτογραφηση του αλλα δεν μπορω να βρω ποσες θεσεις να μετατοπισω το καθε γραμμα

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:04 ----------

Ακυρο,το βρηκα!!!

Ειχα βρει τη λεξη(goscinny),αλλα επειδη ετσι οπως την εβλεπα δεν μου λεγε κατι(δηλαδη νομιζα οτι με την αποκρυπτογραφηση θα βγαινε μια λεξη που σημαινει κατι...) και ετσι δεν την δοκιμαζα καν.....

Δημοσ.

Παιδιά άλλη μια ερώτηση να κάνω. Εχω κολλήσει στο ψ. Κατάλαβα για ποιον μαθηματικό μιλάει αλλά έχω κάνει τόσους συνδυασμούς και δεν βγαίνει τίποτα. Εχω ψάξει στο google αλλά και πάλι δεν μπορώ να το βρω.

Δημοσ.

Οκ να σαι καλα!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:34 ----------

Παιδιά άλλη μια ερώτηση να κάνω. Εχω κολλήσει στο ψ. Κατάλαβα για ποιον μαθηματικό μιλάει αλλά έχω κάνει τόσους συνδυασμούς και δεν βγαίνει τίποτα. Εχω ψάξει στο google αλλά και πάλι δεν μπορώ να το βρω.

Σε εφτασα και κολλησα και γω εκει.Δεν εχω καταλαβει καν για ποιον μαθηματικο λεει...Εσυ βρηκες κατι;

Δημοσ.

Έχω φτάσει στο π. και δεν μπορώ να ξοδέψω άλλη φαιά ουσία γιατί φοβάμαι ότι μπορεί να το έχω βρει και να μη το γράφω σωστά.

Help

Εχω δοκιμάσει ένα κάρο νομπελίστες φυσικούς κτλπ..

Δεν μου έκατσε :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...