Προς το περιεχόμενο

Απλά άλλο ένα παιχνίδι γρίφων ;-)

areir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κόλησα στο mmcdx ...

Λατινικοί αριθμοί δεν είναι? Τους έβαλα κατα αύξουσα σειρά και δεν τους πήρε, ούτε κατα φθήνουσα. Τους αντικατέστησα και τους πρόσθεσα με τους κανονικούς αλλα πάλι τίποτα... :fear:

Δημοσ.
Κόλησα στο mmcdx ...

Καλημέρα...

Είναι όντως λατινικοί αριθμοί... Για την ακρίβεια ένας λατινικός αριθμός! Ποιος;

π.χ. XXIV=24

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σας παιδιά έχω κολήσει στον Αστεριξ (καίσαρα) δεν καταλαβένω τι να γράψω στο (go.html) γράφω Ceasaras αλλά μ το βρίσκει λάθος :S :S :S έχω ζαλιστεί

Δημοσ.
Γειά σας παιδιά έχω κολήσει στον Αστεριξ (καίσαρα) δεν καταλαβένω τι να γράψω στο (go.html) γράφω Ceasaras αλλά μ το βρίσκει λάθος :S :S :S έχω ζαλιστεί

Σε αυτόν τον γρίφο προσπαθείς να αποκωδικοποιήσεις τη λέξη JRVFLQQΒ.

Το κοινό που έχουν ο Αστερίξ, η κρυπτογραφία και οι σαλάτες των Goody's είναι πράγματι ο Κάισαρας...

Ποιο είναι το κρυπτόγραμμα του Καίσαρα λοιπόν; Και πως εφαρμόζεται στη λέξη που έχεις;

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

γεια.. σχετικα με το πειραμα με την γατα, εχω ψαξει στο google, εχω βρει ονοματα αλλα κανεις δεν ειναι.. :( καποια βοήθεια???

Δημοσ.
γεια.. σχετικα με το πειραμα με την γατα, εχω ψαξει στο google, εχω βρει ονοματα αλλα κανεις δεν ειναι.. :( καποια βοήθεια???

Έχει και δύσκολο όνομα... Λέξεις κλειδιά για να τον βρεις:

νοητικό πείραμα γάτα

;)

(προσοχή στην ορθογραφία)

Δημοσ.
εχω κολλησει στο ουρανιο τοξο...ακουει κανεις?

H απάντηση είναι της μορφής ???_???.html και όπως λέει και στη βοήθεια είναι νούμερα... Εφόσον έχεις καταλάβει δε ότι πρόκειται για το ουράνιο τόξο θα είναι εύκολο. Google is your friend, αλλά και ο Richard Of York μπορεί να σου πει τη... σειρά!

:-)

Δημοσ.

μπαααααααααααα................εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους συνδυασμους μηκων και συχνοτητων αλλα αρνειται πεισματικα.......

:(

Δημοσ.
μπαααααααααααα................εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους συνδυασμους μηκων και συχνοτητων αλλα αρνειται πεισματικα.......

:(

You've got PM... ;)

Δημοσ.

.......oκ.......δεν εχω τπτ να πω......

ως και μια φιλη και συμφοιτητρια μου φωναξα και κοντεψαμε να ξαναγραψουμε τους κανονες του maxwell.......

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
H απάντηση είναι της μορφής ???_???.html και όπως λέει και στη βοήθεια είναι νούμερα... Εφόσον έχεις καταλάβει δε ότι πρόκειται για το ουράνιο τόξο θα είναι εύκολο. Google is your friend, αλλά και ο Richard Of York μπορεί να σου πει τη... σειρά!

:-)

Κι εγώ στο ουράνιο τόξο κόλλησα :rolleyes:. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, δε γίνεται τίποτα... :cry:. Διάβασα και τα παραπάνω αλλα πάλι τίποτα. Θα με βοηθήσεις;:o Thanx :-)

Δημοσ.
Κι εγώ στο ουράνιο τόξο κόλλησα :rolleyes:. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, δε γίνεται τίποτα... :cry:. Διάβασα και τα παραπάνω αλλα πάλι τίποτα. Θα με βοηθήσεις;:o Thanx :-)

You've got PM... :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...