areir Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Για να εξετάσουμε την πρόταση... Αφου δεν ειανι το Β λογω πολλων κλειδιων δεν θα ειναι προφανως και το Γ (καθως εχει περισσοτερα).Αρα μενει το Α σωστα? Το πρώτο της κομμάτι είναι απόλυτα σωστό! Το δεύτερο όμως δεν είναι το λογικό συμπέρασμα που προκύπτει! Βασικά το λάθος είναι στην άλλη σου πρόταση: Στο HINT αναφερονται Α)το κρυπτόγραμμα του Καίσαρα Β)το κρυπτόγραμμα του Κάμα Σούτρα Γ)το μονοαλφαβητικό κρυπτόγραμμα Στην πραγματικότητα πριν την Υποκατάσταση (Καίσαρας) υπάρχει άλλο ένα!
nickppfts Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 παλι κολλησα....μαλλον πρεπει να τα παρατησω EDIT:Ημουν σε αυτο με τα ονοματα και τις χωρες....το πετυχα βαζοντας ολες τισ ευρωπαικες σιγα-σιγα
areir Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 παλι κολλησα....μαλλον πρεπει να τα παρατησω Σε ποιο γρίφο έχεις κολλήσει;
nickppfts Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Σε ποιο γρίφο έχεις κολλήσει; Τα καταφερα....ημουν σε αυτο με τις χωρες και τα ονοματα....εβαλα ολες τις ευρωπαικες χωρες μεχρι που το πετυχα....τωρα καταλαβα το hint
nickppfts Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Τα καταφερα....ημουν σε αυτο με τις χωρες και τα ονοματα....εβαλα ολες τις ευρωπαικες χωρες μεχρι που το πετυχα....τωρα καταλαβα το hint ομως αμεσως μετα ξανακολησα Το μονο που βλεπω ειναι πως ενω γραφει dys3332 το λινκ σε παει στο dys332
areir Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 ομως αμεσως μετα ξανακολησα Το μονο που βλεπω ειναι πως ενω γραφει dys3332 το λινκ σε παει στο dys332 Σε τέτοιους γρίφους αποφεύγεις το copy paste και τα links και διαλέγεις το βαρετό τροπο να πληκτρολογήσεις αυτό που βλέπεις. Συνήθως υπάρχουν ελληνικά γράμματα ή λείπουν γράμματα οπότε το link δεν είναι σωστό...
nickppfts Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Σε τέτοιους γρίφους αποφεύγεις το copy paste και τα links και διαλέγεις το βαρετό τροπο να πληκτρολογήσεις αυτό που βλέπεις. Συνήθως υπάρχουν ελληνικά γράμματα ή λείπουν γράμματα οπότε το link δεν είναι σωστό... Thanks(αν και ετσι οπως παμε εσυ τους λυνεις τους γριφους) Και πληροφοριακα ροτωντας,το μονο προβλημα που ειχε το λινκ ηταν ο αριθμος που ελειπε?
areir Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Thanks(αν και ετσι οπως παμε εσυ τους λυνεις τους γριφους)Και πληροφοριακα ροτωντας,το μονο προβλημα που ειχε το λινκ ηταν ο αριθμος που ελειπε? Ναι αν έκανες copy paste εκεί θα είχε πρόβλημα το l...
astraopc Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε μου γεια σου. εχω κολλησει στο KFC αν μπορεισ να βοηθησεις. τι ζηταει δεν εχω καταλαβει. εχω βαλει τους βαθμους C αλλα δεν ταιριάζει. αν μπορεις να βοηθησεις
areir Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε μου γεια σου. εχω κολλησει στο KFC αν μπορεισ να βοηθησεις. τι ζηταει δεν εχω καταλαβει. εχω βαλει τους βαθμους C αλλα δεν ταιριάζει. αν μπορεις να βοηθησεις Είναι ακριβώς αυτό που λες! Βγαίνει ολοστρόγγυλο διψήφιο νούμερο... Για πιο εύκολη μετατροπή πας από Κ σε C...
astraopc Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 ok thanks. το τελειωσα και το μονο που μου εμεινε ειναι η σελιδα η τελευταια.
Giorgos3924 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Τί κοινό έχουν ο καίσαρας, η κρυπτογραφία και οι σαλάτες των goodys? Δεν μπορώ να καταλάβω...
areir Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Τί κοινό έχουν ο καίσαρας, η κρυπτογραφία και οι σαλάτες των goodys?Δεν μπορώ να καταλάβω... Ο Αστερίξ, η κρυπτογραφία και η Ceasar's Salad έχουν κοινό τον Καίσαρα... Ψάξε τι σύστημα κρυπτογράφησης χρησιμοποιούσε ο Καίσαρας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.