MAIPH Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια, αλλα ξανακολλησα τωρα στο Ζυγιστείτε παρακαλώ! δεν ξερω αν ειναι σωστη η λογικη μου αλλα νομιζω πως ειναι κατι με το οξυγονο και τον ανθρακα, δηλαδη αν ενωσουμε τον ανθρακα με κατι αλλο θα εχουμε οξυγονο, ειναι σωστη η σκεψη μου ή ειμαι πολυ μακρια; Σε ευχαριστω
areir Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια, αλλα ξανακολλησατωρα στο Ζυγιστείτε παρακαλώ! δεν ξερω αν ειναι σωστη η λογικη μου αλλα νομιζω πως ειναι κατι με το οξυγονο και τον ανθρακα, δηλαδη αν ενωσουμε τον ανθρακα με κατι αλλο θα εχουμε οξυγονο, ειναι σωστη η σκεψη μου ή ειμαι πολυ μακρια; Σε ευχαριστω Είσαι στο... σωστό μάθημα! Στην ατομική σου ζυγαριά έχεις από τη μία το οξυγόνο και από την άλλη τον άνθρακα και κάτι ακόμα... Τέτοιο ώστε να ισορροπεί η ζυγαριά. Δεν θέλουμε ένωση, αλλά... βάρη!
MAIPH Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε... Οντως!! Ειμαι σε μαυρα σκοταδια!!! Σορυ που σε ζαλιζω, αλλα θελω και παλι βοηθεια!!! Ευχαριστω!
MAIPH Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε... Οντως!! Ειμαι σε μαυρα σκοταδια!!! Σορυ που σε ζαλιζω, αλλα θελω και παλι βοηθεια!!! Ευχαριστω! Τελικα η ζωγραφικη των windows καπου μου φανηκε χρησημη!!1:-D Αλλα δεν μου το δεχετε αυτο που εγραψα τι κανω λαθος; Δεν ειναι το fool ή το bravo τι ειναι ; Οταν παταω το bravo βγαινει μια σελιδα περιεργη εκει παιζετε; Και παλι σε ευχαριστω!!
areir Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Τελικα η ζωγραφικη των windows καπου μου φανηκε χρησημη!!1:-D Αλλα δεν μου το δεχετε αυτο που εγραψα τι κανω λαθος; Δεν ειναι το fool ή το bravo τι ειναι ; Οταν παταω το bravo βγαινει μια σελιδα περιεργη εκει παιζετε; Και παλι σε ευχαριστω!! lol Λοιπόν... Αυτό που βρήκες είναι ένα από τα easter eggs του παιχνιδιου! Δοκίμασε να κάνεις αυτό με τη ζωγραφική στην εικόνα που βρίσκεις στη σελίδα (κ όχι στην κρυφή).
CensoredX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Εγω που εχω κολλησει στο πρωτο πρωτο τι να πω; Μα καλα κερατο δεν ειναι;
areir Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Εγω που εχω κολλησει στο πρωτο πρωτο τι να πω; Μα καλα κερατο δεν ειναι; Εεεεε.... Ναι.... (σε πληθυντικό)
areir Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 http://areir.freegr.net/eratos8enhs.html δεν βγαζω ακρη,,, ασε που δεν εχω παει ποτε σε γουντιςςς ___ μπορω να σου στειλω πρ. μυνημα?? Μμμμ... Σαλάτα του... Καίσαρα έχεις φάει ποτέ;
nickppfts Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Οι άρρητοι αριθμοί και οι Πυθαγόρειοι.... Χρειαζομαι βοηθεια.... Διαβασα παραπανω οτι βοηθεια εδωσες αλλα και παλι....Φαινεται το google δεν ειναι και ο καλυτερος μου φιλος
areir Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Οι άρρητοι αριθμοί και οι Πυθαγόρειοι....Χρειαζομαι βοηθεια.... Διαβασα παραπανω οτι βοηθεια εδωσες αλλα και παλι....Φαινεται το google δεν ειναι και ο καλυτερος μου φιλος Μμμμμ... Εδώ θέλει ή πολύ καλή επιλογή keywords ή όρεξη για ψάξιμο στην ιστορία των μαθηματικών (ή ξαδερφάκι στη Β Γυμνασίου ή φίλο που να έχει τα Πυθαγόρεια Εγκλήματα)... Μια (extreme) επιλογή για keywords: μαθηματικός Πυθαγόρειοι ρίζα δύο ναυάγιο ρητός
maria_smile Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 βοηθεια!! αυτος με τη χελωνα ποιος ειναι;; δεν μπορω να τον βρω με τιποτα!
areir Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 βοηθεια!!αυτος με τη χελωνα ποιος ειναι;; δεν μπορω να τον βρω με τιποτα! Μμμμ... Ξεκίνα βρίσκοντας ποιος έτρεχε μαζί με τη χελώνα... Είπαμε, είναι ένα παλικάρι που, ε, ένα μικρό προβληματάκι στο πόδι το είχε... Τι τα φόραγε κι αυτός τα σανδάλια; Ψάξε για το παράδοξο του Αχιλλέα και της χελώνας...
maria_smile Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 τον φιλο μας λαγο τον ειχα βρει,αλλα δεν ηξερα τον αλλον....) το βρηκα! ευχαριστω!! παμε παρακατω...
sukerakosJr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 dn exw katalavei tpt dn xerw pws mpainw ...xenerwsa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.