areir Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 μα ποιος ειναι τελος παντων αυτος ο φυσικος με τη γατα και τη φετα-βουτυρο??areir δωσε κανα σποιλερ να ανοιξουν τα ματια μου που κολλησα εδω και μια ωρα στο γριφο π. Νομίζω ότι πλέον δε χρειάζεσαι βοήθεια... Χε χε! Συγχαρητήρια! Παρ' όλα αυτά δεν εννοούσα αυτό το blog! Για ψάξε καλύτερα στην τελευταία σελίδα... Ή τουλάχιστον σε αυτήν που θεώρησες τελευταία...
areir Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 edit 2: Σχετικά με την 3ή: Αν δεις εδώ τα γράμματα του λατινικού αλφαβήτου την εποχή του Καίσαρα ήταν μόλις 23, οπότε πχ το J δεν παίζει Επίσης ο server που ναι το site σου τρέχει linux λογικά οπότε κεφαλαία != πεζά (Καλά το παρακάνω ίσως λίγο) Οοοοκ! Υποκλίνομαι! Αυτό για τα γράμματα δεν το είχα ξανακούσει... Ενδιαφέρουσα πληροφορία!
antonl Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Εεεε... Ακριβώς επειδή αυτή ήταν κι εμένα η μεγαλύτερη δυσκολία μου στα παιχνίδια αυτού του είδους έβαλα από την αρχή κάποιους κανόνες για το θέμα της ορθογραφίας...Υπάρχουν στην πρώτη σελίδα εδώ: http://areir.freegr.net/greeklish.html Oops δεν το χα προσέξει! Για την χελώνα τώρα, αν η ερώτηση σου δεν έχει απαντηθεί με το παραπάνω μάλλον κααααατι κάνεις λάθος... Ο δρομέας είναι ο Αχιλλέας. Τι κάνω λάθος;; axilleas.html
areir Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Ο δρομέας είναι ο Αχιλλέας. Τι κάνω λάθος;; axilleas.html Σωστά... Μόνο που ζητάω ποιος το είπε, όχι με ποιον έτρεχε...
antonl Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Σωστά... Μόνο που ζητάω ποιος το είπε, όχι με ποιον έτρεχε... Thanx for the tip. Sorry για την γκαβομάρα μου
areir Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 mmcdx ? ? ? ? ? ? ? Σε τι σειρά μπορείς να τα βάλεις; Η αλφαβητική που θα ήταν μια πρώτη επιλογή μάλλον δε δούλεψε, ε; Σκέψου ότι είναι κωδικός σε φόρουμ... Και συνήθως από τι αποτελούνται οι κωδικοί; Και πρόσεξε ότι το φόρουμ είναι ιταλικό... Για μεγαλύτερο hint ή την απάντηση στείλε μου ένα ΡΜ...
morgan_1985 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Αλλη λιγη βοηθεια θα μπορουσα να εχω μηπως ? Ρε τι παλουκι ειν αυτο ?
antonl Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Αλλη λιγη βοηθεια θα μπορουσα να εχω μηπως ? Ρε τι παλουκι ειν αυτο ? latin numbers?
morgan_1985 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Ποιοσ Ηταν οκουτσομπολησ μαθητησ ..ΟΕΟ...Τι στο καλο τιποτα δε μπορώ να λύσω
areir Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Ποιοσ Ηταν οκουτσομπολησ μαθητησ ..ΟΕΟ...Τι στο καλο τιποτα δε μπορώ να λύσω Γι αυτό χρειάζεσαι καθαρά το google και μια καλή επιλογή keywords... Να προτείνω αυτά; Πυθαγόρειοι μαθητής μαθηματικός και φυσικός
sarithepunk Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Εγω που με την μια κολλησα σ'αυτο με τον Αστεριξ και τα Γκουντις μαλλον να το κοψω ε?
areir Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Εγω που με την μια κολλησα σ'αυτο με τον Αστεριξ και τα Γκουντις μαλλον να το κοψω ε? O Asterix ήταν μάλλον κακή επιλογή για τόσο πρώτος γρίφος... Βασικα σκέψου τις διάφορες σαλάτες... Ποια μπορεί να έχει σχέση με τον Αστερίξ; Η σαλάτα του Σεφ μάλλον δε μας κάνει, ε; Κάτι πιο... αυτοκρατορικό ψάχνουμε! Αν δεν το βρεις δες κ παρακάτω... Βασικά το κοινό είναι ο Καίσαρας... Ψάξε τώρα στο google με keywords Καίσαρα και Κρυπτογραφία!
stafftw Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 σοβαρα τωρα ψαχνω ενα βραδυ ολοκληρο το μπλογκ του μαθηματικου δεν αντεχω αλλο παω για υπνο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.