Προς το περιεχόμενο

Καταλληλη καρτα για συστημα

XronisR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εχω το παρακατω συστημα:

P.4 2.4 Northwood

250W Tροφοδοτικο

2 Σκληρους 160+40

768 RAM SDRAM

FX 5200

Εχω μια μητρικη η οποια ειναι της MSI αλλα δεν γνωριζω ποια ειναι καθως ειναι πολυ παλια οπως βλέπετε(Sdram ουτε ddr μνημες)...Σε 2-3 μέρες θα βαλω την κάρτα γραφικών

GPU Gainward 7900GS Golden sample edition 512MB AGP και θα βγαλω την 5200.Xρειαζεται καμια αλλαγη το συστημα μου?Eχω και agp 4x αυτο ποσο επηρεαζει τις αποδοσεις?Θα δουλεψει η καρτα και αν ναι ποσο θα χασω σε επιδοσεις?

Δημοσ.

Το σίγουρο είναι πως θα χρειαστείς νέο τροφοδοτικό >400W.

Το AGPx4 θα κόψει κάτι από επιδόσεις αλλά όχι τραγικά πράγματα. Περισσότερο ίσως χάσεις από την απόδοση του επεξεργαστή.

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι να μην bootάρει καν. Αν μπουτάρει θα κολλήσει στο πρώτο 3D παιχνίδι που θα πας να τρέξεις.

Κατά 99.999% θα χρειαστείς τροφοδοτικό. Ίσως και παραπάνω :)

Δημοσ.

φίλε μη ρωτάς καν...απλά το τροφοδοτικό που έχεις δεν κάνει μη δοκιμάσεις καν τη κάρτα με αυτό πάνω...η κάρτα που λες είναι υπερβολή για το σύστημα που έχεις και θα κόβεται αρκετά και απο cpu και από μνήμες...παρόλα αυτά σίγουρα θα δεις μεγάλες διαφορές με τη 5200...γνώμη μου ένα καλό 450άρι τουλάχιστον μιας και έχεις και 2 δίσκους πάνω γιατί η κάρτα αυτή πίνει αρκετά....μια ιδέα είναι ένα 450άρι corsair απο πλαίσιο με 66 ευρώ..αυτή τη κάρτα που τη βρήκες??μεταχειρισμένη?

Δημοσ.
φίλε μη ρωτάς καν...απλά το τροφοδοτικό που έχεις δεν κάνει μη δοκιμάσεις καν τη κάρτα με αυτό πάνω...η κάρυα που λες είναι υπερβολή για το σύστημα που έχεις και θα κόβεται αρκετά και απο cpu και από μνήμες...παρόλα αυτά σίγουρα θα δεις μεγάλες διαφορές με τη 5200...γνώμη μου ένα καλό 450άρι τουλάχιστον μιας και έχεις και 2 δίσκους πάνω γιατί η κάρτα αυτή πίνει αρκετά....μια ιδέα είναι ένα 450άρι corsair απο πλαίσιο με 66 ευρώ..αυτή τη κάρτα που τη βρήκες??μεταχειρισμένη?

ναι μεταχειρισμενη...το link δεν δουλευει αν μπορεις διορθωσε το..

Δημοσ.

εστω οτι ξυλωνω τον 40αρη σκληρο(αφηνω τον 160)και αφηνω 1 μνημη(512mb) τοτε θα κερδισω τιποτα?

Δημοσ.
εστω οτι ξυλωνω τον 40αρη σκληρο(αφηνω τον 160)και αφηνω 1 μνημη(512mb) τοτε θα κερδισω τιποτα?

Όχι. Ειδικά με την αφαίρεση της μνήμης θα χάσεις σε επιδόσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...