iced Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Σιγα ρε παιδια πως κανετε ετσι? Κλασικοι ανθρωποι σαν ολους ειναι, ελεος. Πως μπορει να ηταν δηλαδη?
geovard Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Κανείς δεν είναι τέλειος αλλά περίμενα η τριάδα να εκπέμπψει λίγο περισσότερο από τη δύναμη τού φόρουμ καί να κάνει τον πονηρό(πλην όμως φιλικό) παρουσιαστή να τα λέει σωστά.Ακούς εκεί ότι είναι ανοικτά το φόρουμ όλο το εικοσιτετράωρο!Τι νόμιζε ο τύπος καί έδειξε καί να εκπλήσσεται, ότι μπορεί κάποια στιγμή να είναι κλειστό λόγω διακοπών? Αλήθεια να μας πούν αν είχαν κιόλας άγχος όπως φαινόταν, ή απλά ήταν η εντύπωσή μας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Σε rapidshare δεν μπορει να ανεβει ρε παιδια ???Ειναι συλεκτικο !!!!
antreaslam Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 πάνω που προσπαθούσε ο παρεδώσε να ρίξει κανά γκομενάκι με την ευφράδειά του, βγήκε στην τιβι!!! ΝΑ στε καλά ρε παιδες ,μια χαρά είσαστε κ οι 3!!!! (Λίγο άγχος, το είχατε πάντως)!
firewalker Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 paredwse, περίμενα να φορά μπλούζα με το δαγκωμένο μηλαράκι... Επίσης δεν περίμενα ο HAL να έχει ποιο πολλά μαλλιά και από τους δύο άλλους μαζί... :-)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 πάνω που προσπαθούσε ο παρεδώσε να ρίξει κανά γκομενάκι με την ευφράδειά του, βγήκε στην τιβι!!![...] Άστα να πάνε, εκεί που λάμβανα τουλάχιστον είκοσι pm ημερησίως από θηλυκές παρουσίες του forum, μετά την ρημάδα την εμφάνισή μου πάνε όλα. Ούτε ένα! paredwse, περίμενα να φορά μπλούζα με το δαγκωμένο μηλαράκι... Όντως, παράλειψή μου που δεν έβαλα. Έχω φυσικά αλλά λέω να παραγγείλω κι από το Αμέρικα κανά δυό ακόμα. Επίσης δεν περίμενα ο HAL να έχει ποιο πολλά μαλλιά και από τους δύο άλλους μαζί... :-) Το κοντό μαλλί στους άλλους δύο είναι θέμα στυλ. Το μακρύτερο μαλλί του Hal9000 είναι θέμα βαρεμάρας - βαριέται να πάει να κουρευτεί.
FilipposMD Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Άστα να πάνε, εκεί που λάμβανα τουλάχιστον είκοσι pm ημερησίως από θηλυκές παρουσίες του forum, μετά την ρημάδα την εμφάνισή μου πάνε όλα. Ούτε ένα! Από αρσενικές παρουσίες τίποτα; Ρε παιδιά, μην ασχολείστε με τον παρουσιαστή. Η εκπομπή γίνεται για να πείσει τους άσχετους με το ίντερνετ να ασχοληθούν. Επομένως, μιλάει και με αντίστοιχο ύφος.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μιας και αναφερθηκε, το κοστος για το σερβερ σε τι επιπεδα κυμαινεται, εαν επιτρεπεται? By the way αριστοι εισασταν, αν και εκει στο τελος πιασατε τη κουβεντα και δε καταλαβαινα τι γινοταν
Japan Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μια χαρά ήταν. Τον Hal τον ήξερα, οπότε τώρα έμαθα και 2 ακόμη... paredwse, μην τους ακούς, ζηλεύουν... αλλιώς σε είχα φανταστεί πάντως. Αυτά τα avatar τελικά διαμορφώνουν απόψεις για το πως μοιάζει ο άλλος.
nas Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 O Hall είναι θεός και το αποδεικνύει κάθε μέρα._ Οι άλλοι δύο ήταν απλά ημίθεοι. Και στο κάτω κάτω ο σκεμπές είναι αρχοντιά, μπράβο παιδιά κι εις ανώτερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 it's HAL damn it...not Hall... (βγαίνει από το ΙΒΜ ουσιαστικά...)
aragorn Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Άστα να πάνε, εκεί που λάμβανα τουλάχιστον είκοσι pm ημερησίως από θηλυκές παρουσίες του forum, μετά την ρημάδα την εμφάνισή μου πάνε όλα. Ούτε ένα! Όντως, παράλειψή μου που δεν έβαλα. Έχω φυσικά αλλά λέω να παραγγείλω κι από το Αμέρικα κανά δυό ακόμα. Το κοντό μαλλί στους άλλους δύο είναι θέμα στυλ. Το μακρύτερο μαλλί του Hal9000 είναι θέμα βαρεμάρας - βαριέται να πάει να κουρευτεί. Βρε ξεφτυλισμένε, το φωτόσπαθο που σούδωσα δεν είχες υποσχεθεί να το πάρεις μαζί;
alexzzz Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 O Hall είναι θεός και το αποδεικνύει κάθε μέρα._Οι άλλοι δύο ήταν απλά ημίθεοι. Και στο κάτω κάτω ο σκεμπές είναι αρχοντιά, μπράβο παιδιά κι εις ανώτερα. Και όπως έμαθα και στον στρατό: Άντρας χωρίς κοιλιά... σπίτι χωρίς μπαλκόνι!
slipknot Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Από εδώ και στο εξής θα προσέχω τι λέω και τι κάνω στο forum...
Sadman Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Λοιπόν: Ο εντζ δεν ξέρει να μιλήσει. Είναι προφανές πως ο τυπάκος δεν έχει ξαναδεί άνθρωπο, το μόνο που κάνει είναι να γράφει κώδικα για το εν εξελίξει ΑΙ του ινσόμνια. Από το χρώμα των φακών που φοράει (γιατί σιγά μην έχει τέτοιο χρώμα μάτια) καταλαβαίνει κανείς πως έχει κόμπλεξ με τη μύτη του. Από τη σκελετική δομή του, καταλαβαίνουμε επίσης πως είναι μικροπούτσης και μονόρχις. Ανθρώπους σαν τον εντζ, πρέπει να τους πνίγουμε στο νεροχύτη όταν είναι ακόμα βρέφη και όχι να βγαίνουν στην τηλεόραση και να κάνουν και να δείχνουν και να λένε "εεε". Λίγο ντροπή παιδιά. Ο χαλ τώρα. Ο χαλ είναι προφανές πως είναι μεγαλομέτοχος στο φράγμα του Αλιάκμονα, του Πηνειού και της Πεντέλης και ηγέτης του συνδικάτου των Καστόρων ΑΕ. Μόνο έτσι μπορεί να σβήνει τη δίψα του μετά την κατατρόπωση και κατασπάραξη των 14 κοπαδιών βουβαλιών που καταναλώνει για να του ανοίξει η όρεξη. Επικηρυγμένος από την γκρηνπης για το διάσημο "Τσιμπούσι της Ινδονησίας" του '79 όπου εξαφάνισε 149 είδη θηλαστικών, 12 ερπετών, 24 ψαριών και 73 φυλών ιθαγενών πριν συνεχίσει με την παστούλα, ο γαργαντουϊκός αυτός άνθρωπος μόνο με τον jabba the hutt μπορούσε να συγκριθεί, μέχρι που τον έφαγε και αυτόν. επίσης μου φάνηκε λίγο αγχωμένος, αν προσέξετε στο 21:34 στο φόντο φαίνεται ένας μικρός καταρράκτης -δεν είναι καταρράκτης, ο χαλ έχει κατουρηθεί από τον πανικό του και το ρυάκι πλατσουρίζει στις νεφρόπετρες που βγαίνουν μαζί με αυτό από την τουνελώδη ουρήθρα του. ο παρεδώσε είναι προφανές πως την προηγούμενη νύχτα συνάντησε σε ένα σοκάκι τον έρωτα της ζωής του -με 5 αράπηδες και ένα μουλάρι. Γι' αυτό έχει τόσα νεύρα. Βάσιμες πληροφορίες λένε πως πριν το μοντάζ στην εκπομπή, το παιδί για τους καφέδες τον ρώτησε αν θέλει γάλα. Ο παρεδώσε απλώς του άνοιξε το κεφάλι με έναν νυχοκόπτη και του είπε "ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΓΑΛΑ!". Κατόπιν χρησιμοποίησε το κεφάλι σαν ρόπαλο για να σκοτώσει το προσωπικό καθαριότητας και αφού έφαγε τα μυαλά απ' όλα τα θύματα έκατσε σταυροπόδι γιατί τον έπιασε η μέση του. Κατά τα άλλα όλα καλά παιδιά, μπράβο, σας στηρίζουμε χωρίς κόμπλεξ. εγραψες:p Ον τοο τοπικ: Λοιπον αν και μαλλον ειδα την μονταρισμενη βερσιον,εχω να πω 2 πραγματα: 1)Γιατι δεν αφησανε το σημειο που φαινετε το νικ μου σε ενα τοπικ στα hardware να το βλεπει ο κοσμος,να κανουνε και κανα νουμερο:rolleyes: 2)Εγω παντως σας περιμενα καπως ετσι ΥΓ:Καπου υποθηκε μια ερωτηση για το κοστος συντηρησης του server. Θα παρουμε απαντηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.