χάπι Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 γεια στο στόμα σου ρε τζαπάν ! δε θα τον προσλάβω να μου επιλύσει τα θέματα του πισι ! Τι σας έχουμε εσάς εδώ ?
frenzy Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Πάντως η αλήθεια είναι πως ήταν όλοι συμπαθέστατοι. Κρίμα που ο παρουσιαστής δεν μπήκε καν στον κόπο να μπει στο ινσόμνια ώστε να έχει ερωτήσεις να κάνει, αλλά αυτοί είναι οι επαγγελματίες της ερτ. Kudos guys.
papahlamidas Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Πες τα ρε BB. Μέχρι κι εγώ κόμπλαρα από τα κακεντρε-χέστατα (όχι χέστετα) σχόλια της πλειοψηφίας... Όσοι δε θέλουν να περιμένουν για το encoding που κάνει τώρα στο Vimeo το αρχείο που ανεβάζει ο Hal ή θέλουν έναν εύκολο τρόπο να έχουν το αρχείο στο δίσκο τους, τσιμπήστε το από αυτό το Rapidshare link. Είναι το αρχικό video που ανέβηκε στο Vimeo. Χωρίς επανακωδικοποίηση έχουν αφαιρεθεί τα, άσχετα με τα «καμάρια» μας, τμήματα. Video Info: >General #0 Complete name : C:\Temp\PshfiakhEllada.avi Format : AVI Format/Info : Audio Video Interleave Format/Family : RIFF File size : 62.8 MiB PlayTime : 14mn 16s Bit rate : 615 Kbps StreamSize : 1.00 MiB Writing application : VirtualDubMod 1.5.10.2 (build 2542/release) Writing library : VirtualDubMod build 2542/release Video #0 Codec : VP6F PlayTime : 14mn 16s Bit rate : 463 Kbps Width : 512 pixels Height : 416 pixels Display Aspect ratio : 5/4 Frame rate : 25.000 fps Resolution : 24 bits StreamSize : 48.8 MiB Audio #0 Codec : MPEG-1 Audio layer 3 Codec profile : Joint stereo PlayTime : 14mn 16s Bit rate mode : CBR Bit rate : 128 Kbps Channel(s) : 2 channels Sampling rate : 44.1 KHz Resolution : 16 bits Video0 delay : 22ms StreamSize : 13.1 MiB Writing library : Xing (new) Λόγω του VP6F codec που χρησιμοποιείται: Το αναπαράγετε με τον VLC player. Εναλλακτικά, όσοι χρησιμοποιείτε τον ffdshow-tryouts codec: Start --> Programs --> ffdshow --> Video decoder configuration και πειράζετε όπως κάτωθι [ATTACH]11586[/ATTACH] Αλλιώς κατεβάστε τον Kmplayer και θα σας το παίξει αμέσως.
christos.p25 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 τι σχέση έχει η ασφάλεια ενός site με το report system, την αλληλορουφιανιά και την λογοκρισία δεν κατάλαβα αλλά δεν πειράζει,... kudos μόνο στον Hal9000 γιατί έχει το καλύτερο κούρεμα του paredwse του έχει μείνει η αγριάδα από τον ρόλο του policeman στο site του insomnia, δεν είναι τίποτα.. lol
GrafeioTeleton Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μπραβο στα παιδια και μακαρι ετσι παντα να συνεχισει ανοδικα το site... Αν και αναρωτιεμαι γιατι δεν αναφερθηκαν στις προσπαθειες wiki-insomnia και των συγκεντρωμενων αρχειων..
flo1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 αυτος πιο πολυ επεμενε απο που βγηκαν τα ψευδωνυμα , λιγα ειπε για το site ¨
Fidelio Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Πιστεύω οτι είχαμε αδικαιολόγητες απουσίες απο την εκπομπή ! Που ήταν οι υπόλοιποι γνωστοί άγνωστοι; Αλλά βέβαια , στις μοναδικές εκδηλώσεις που μετέχουν είναι σε αυτές που περιλαμβάνονται , οινοποσίες και φαγητό και μάλιστα ινκογκνιτο !
Achilles Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Καλά, μέχρι τον Ιούνιο. ΥΓ: Για όσους θέλουν να δουν το video, το έκανα report ως άσεμνο και κατέβηκε. Γίνονται προσπάθεις να ξανα-ανέβει μονταρισμένο (δεν θα φαίνεται η κοιλιά μου). Ποιας χρονιάς; Πάντως κρίμα που έλειπε και ο σούπα μοδεράτορας. Ήθελα να τον δω να εξηγεί αρκετά πράγματα, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.
Lucifer Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Βέβαια, ειδικά στο "εσένα το ψευδώνυμό σου τι σημαίνει" θα μας μάθαινε και η λουκά.
χάπι Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Βέβαια, ειδικά στο "εσένα το ψευδώνυμό σου τι σημαίνει" θα μας μάθαινε και η λουκά. Κρυφή φαντασίωση Λούσι : 1. Να σοκάρει τη Λουκά 2. Να ήταν κι αυτός εκεί ΓΚΑΝΤΕΜ ! 3. Και τα 2 προηγούμενα, ώστε να γίνει τοκ-οβ-δε-τάουν, η ψωνάρα ... υ.γ. πάντως παραδέχομαι τον άντρα, το σωστό, τον πρόστυχο, τον ακομπλεξάριστο (αν και υπέρβαρος :-P) , που ξαναπόσταρε το βίντεο...
DIMITRISG Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 αυτος πιο πολυ επεμενε απο που βγηκαν τα ψευδωνυμα , λιγα ειπε για το site ¨ Και μένα αυτή την εντύπωση μου έδωσε. Πιο πολύ μου θύμισε εκπομπή κουτσομπολιστικη του alter, για νοικοκυρές. Μαλλον ο δημοσιογράφος ...
pappous_soulis Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Ωραίοι και οι τρεις τους,αλλά πολύ άγχος ρε παιδί μου! Θα'πρεπε να ήταν και ο Λούσι εκεί πάντως... P.S. Συγχαριτήρια στον Hal που κατάφερε και παρακολούθησε ολόκληρη την Οδύσσεια του διαστήματος,παίζει να'ναι ο μοναδικός!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 ναι το πρόσεξα και εγώ αυτό Δημήτρη... τι ντιντής...
tsakonas Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Ρε τι φλουφλης ειναι αυτος ο παρουσιαστης.... Paredwse ηρεμος φαινεσαι , ειχα την εντυπωση οτι εισαι αγριος! χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.