Προς το περιεχόμενο

προβληματακι windows

Nikoss_3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, μολις εκανα φορματ τον υπολογιστη μου αλλα υπαρχει ενα προβληματακι, ασημαντο μεν αλλα σπαστικο δε. :-( λοιπον, οταν κανω επανεκκινηση τον υπολογιστη μερικες φορες (οχι παντα) κολλαει στο φορτωμα των ΧΡ και κανει ξανα επανεκκινιση. μετα μου βγαζει να επιλεξω αν θελω κανονικη λειτουργεια/ασφαλη λειτουργεια κλπ. αν μου το βγαλει αυτο το προβλημα στην αρχη, μπαινοντας στην επιφανεια εργασιας θα μου εμφανισει και μια αναφορα σφαλματος στην οποια παταω να μην αποσταλει και μετα ολα κανονικα. εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι; (τα ΧΡ ειναι γνησια και ενεργοποιημενα)

ελπιζω να εγινε κατανοητο το "προβλημα¨" που εχο...

ευχαριστω. :-)

Δημοσ.

Δεν εγινε καθολου κατανοητο.... καταρχην αυτη η αναφορα που σου βγαζει....τι λεει? τραβα ενα ss την επομενη φορα και ανεβασε την εδω... κατα δευτερον τι συστημα εχεις? συσκευες...

Δημοσ.

Δεξι κλιλ στο My computer -> Properties -> Advanced -> Πλαισιο Startup and Recovery παταμε το κουμπακι Settings και ξετσεκαρουμε την επιλογη Automatically Restart. Ετσι την επομενη φορα ο υπολογιστης σου δεν θα κανει επανεκκινηση αλλα θα μεινει στην μπλε οθονη ωστε να μπορεισεις να σημειωσεις σε ενα χαρτακι το STOP CODE (πχ 0xC0000005) και το μηνυμα σφαλματος (πχ IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL) και να τα κοιταξεις στο google να δεις τι μπορει να φταιει.

Δημοσ.

γεια σας παιδια, σορρυ για την καθυστερηση απλα το pc μου ειχε σταματησει να το κανει αυτο προβλημα και σημερα μου το ξαναεκανε... σας στελνο μια φωτο να το δειτε και να μου πειτε..

post-49135-129062965435_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...