Nikoss_3 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 καλησπερα, μολις εκανα φορματ τον υπολογιστη μου αλλα υπαρχει ενα προβληματακι, ασημαντο μεν αλλα σπαστικο δε. λοιπον, οταν κανω επανεκκινηση τον υπολογιστη μερικες φορες (οχι παντα) κολλαει στο φορτωμα των ΧΡ και κανει ξανα επανεκκινιση. μετα μου βγαζει να επιλεξω αν θελω κανονικη λειτουργεια/ασφαλη λειτουργεια κλπ. αν μου το βγαλει αυτο το προβλημα στην αρχη, μπαινοντας στην επιφανεια εργασιας θα μου εμφανισει και μια αναφορα σφαλματος στην οποια παταω να μην αποσταλει και μετα ολα κανονικα. εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι; (τα ΧΡ ειναι γνησια και ενεργοποιημενα) ελπιζω να εγινε κατανοητο το "προβλημα¨" που εχο... ευχαριστω.
Lemuria Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δεν εγινε καθολου κατανοητο.... καταρχην αυτη η αναφορα που σου βγαζει....τι λεει? τραβα ενα ss την επομενη φορα και ανεβασε την εδω... κατα δευτερον τι συστημα εχεις? συσκευες...
nikos903 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Άρχισε τις αναβαθμήσεις, ότι βρείς μπροστά σου κατέβασε του τους τελευταίους οδηγούς (καρτα γραφικών, ήχου, ethernet).
Zerotronic Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δεξι κλιλ στο My computer -> Properties -> Advanced -> Πλαισιο Startup and Recovery παταμε το κουμπακι Settings και ξετσεκαρουμε την επιλογη Automatically Restart. Ετσι την επομενη φορα ο υπολογιστης σου δεν θα κανει επανεκκινηση αλλα θα μεινει στην μπλε οθονη ωστε να μπορεισεις να σημειωσεις σε ενα χαρτακι το STOP CODE (πχ 0xC0000005) και το μηνυμα σφαλματος (πχ IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL) και να τα κοιταξεις στο google να δεις τι μπορει να φταιει.
washcloud Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δεν είναι καθόλου "ασήμαντο". Ακολούθησε τις οδηγίες του Zerotronic
Nikoss_3 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 γεια σας παιδια, σορρυ για την καθυστερηση απλα το pc μου ειχε σταματησει να το κανει αυτο προβλημα και σημερα μου το ξαναεκανε... σας στελνο μια φωτο να το δειτε και να μου πειτε..
Nikoss_3 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 σορρυ για το μεγεθος της φωτογραφιας....
washcloud Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 δε μας λέει κάτι το συγκεκριμένο μήνυμα, κι επαναλαμβάνω : κάνε ότι σου πρότεινε ο Ζerotronic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.