Aias Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Λοιπον τα πραγματα εχουν ως εξης.Εδω και χρονια αγοραζα κανονικα και ουδεποτε ειχα προβλημα με τους πωλητες και τα πραγματα που λαμβανα.Την τελευταια φορα αγορασα ενα παιχνιδι απο το ebay.co.uk για το ps3 που ο πωλητης λέει οτι το στελνει απο την Αγγλια στην δημοπρασια του και αυτος το εστειλε απο Hong Kong με αποτελεσμα να μην εχω λαβει εδω και 2.5 μηνες τιποτα και αυτος να αρνειται να κανει refund αν δεν του γυρισει πισω. Εγω εκανα dispute στο Ebay και στο paypal .Στο Ebay πηγε το θεμα στο trust and safety τμημα του χωρις καμια ενημερωση σε μενα και βεβαια οπως με ενημερωσαν οτι μετρα και να παρουν(κλεισημο account κτλ) δεν δινουν λεφτα πισω.Εδω και 4-5 μερες που εχω κανει την καταγγελια ο πωλητης εχει ακομα 1000+ δημοπρασιες μεσα και πουλαει κανονικα. Απο την πλευρα του paypal μου εκλεισαν το dispute επειδη εχουν περασει 45 μερες απο την μερα πληρωμης!Το κλεισημο εκει ειναι αυτοματο και δεν σου δινει δικαιωμα να ξανανοιξει. Εστειλα mail και περιμενω απαντηση και απο εκει αλλα μαλλον τα @@ θα παρω. Ολα αυτα μου θυμιζουν Ελληνικη πραγματικοτητα και πιστευα οτι εκει τα πραγματα ειναι καλυτερα απο εδω αλλα εκανα λαθος.ΝΑ δουμε και τα αποτελεσματα βεβαια αλλα δεν πιστευω οτι θα παρω τα λεφτα μου πισω.
al-ex Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Σου απαντησα στο thread οδηγος αγορων για το ebay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.