StavrosD Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Είπα και εγώ να γίνω νόμιμος και να αρχίσω να αγοράζω αυθεντικές ταινίες για την συλλογή μου. Πήρα εδώ και μερικούς μήνες από το Ebay ένα HD-DVD add on για το XBOX 360. Οι περισσότερες ταινίες παίζαν καλά, μέχρι που αγόρασα το Matrix-Ultimate collection. Στο πρώτο δισκάκι κολλάει στα chapters 19 έως και 23. Για να πάω στα 24 και μετά πρέπει να το κλείσω, να το ξαναανοίξω και να επιλέξω από την αρχή να με πάει στο 24 από το μενού, όχι με το "next". Μια φορά μου εμφάνισε και το μήνυμα σφάλματος "c766000b". Ξέρει κανείς καμια λύση; Το έχει πάθει άλλος;Ελπίζω να παίζουν τα επόμενα δισκάκια, διαφορετικά πίσω στο amazon. Με τέτοια προβλήματα είναι προφανές για ποιό λόγο πάτωσε το HD-DVD. update: Διόρθωσα το μήνυμα, είναι c766000b και όχι c766000d που είχα γράψει αρχικά.
gherudos Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 έκανες το τελευταίο firmware update για το HD-DVD rom?
StavrosD Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Ναι, έχω κάνει update, αλλά πάλι. Το αγόρασα σφραγγισμένο, οπότε δεν έχει την παραμικρή γρατζουνιά ή άλλο εμφανές πρόβλημα. Λες να είναι προβληματικό από το εργοστάσιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.