Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Τι τύπος αρχείου είναι αυτός; Αρχείο disk image (όπως τα .ISO) για MacOS X. Δοκίμασε να το μετατρέψεις σε ISO με το dmg2iso (δεν πιάνει πάντα).
stimuli Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δεν το ανοίγει καν αυτό το πρόγραμμα παρεδώσε
sYn Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Πετάς το συγκεκριμένο πρόγραμμα στον σκληρό μαζί με το αρχείο .dmg. (Δηλαδή και τα δύο να είναι στο C:\). Ανοίγεις κονσόλα Start>Run>cmd (Έναρξη>Εκτέλεση>cmd) Μέσω της κονσόλας πας στο σκληρό "cd\" (Στην αρχή θα βλέπεις C:\Documents and Settings\"όνομαχρήστη"> και μετά C:\>) και γράφεις "dmg2iso όνομααρχείου.dmg όνομααρχείου.iso" και μετά το ανοίγεις π.χ. με το daemon tools
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2008 Όντως, φαίνεται να είναι command line εργαλείο το dmg2iso. Αν και διαβάζω στο Readme του προγράμματος ότι άνοιγμα αρχείων .dmg υποστηρίζεται στα Windows και από το UltraISO (εμπορικό πρόγραμμα). Προσωπικά θα προτιμούσα το dmg2iso - δωρεάν και απλό. Αλλά όποιος δεν θέλει να ασχοληθεί με command line, υπάρχει το UltraISO.
gkabas Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 να ρωτησω αν ξερετε... το img burn θα αναγνωρισει τετοια καταληξη? το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν μπορει να την μετατρεψει... εχτος του ultra iso υπαρχει παρομοιο προγραμμα (για μετατροπες χρησιμοποιω format factory και δεν εχω δει κατι τετοιο...)
micos000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Το MagicISO αναφέρει ότι ανοίγει τέτοια αρχεία. Αλλά δεν βλέπω τον λόγο. Από την στιγμή που είναι dmg, δημιουργήθηκε σε mac και μάλλον είναι πρόγραμμα για mac. Οπότε, αν δεν έχεις mac δεν νομίζω να σου είναι χρήσιμο το dmg αρχείο.
gkabas Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Το MagicISO αναφέρει ότι ανοίγει τέτοια αρχεία.Αλλά δεν βλέπω τον λόγο. Από την στιγμή που είναι dmg, δημιουργήθηκε σε mac και μάλλον είναι πρόγραμμα για mac. Οπότε, αν δεν έχεις mac δεν νομίζω να σου είναι χρήσιμο το dmg αρχείο. Βασικα.. ειναι mac!!! Ειναι το Mac OS X Leopard... και το θελω για να το δοκιμασω γιατι μαλλον θα προχωρησω σε αγορα... Και ενα που βρηκα ειναι iso αλλα σε μορφη dmg... Σε περιπτωση που δεν υπαρχει καταλληλο προγραμμα για τετοιου ειδους αρχεια για PC... αν το καψω σε mac (εχει ενας φιλος) και κανω την εγκατασταση στο pc μ (που τρεχει XP) θα υπαρξει προβλημα?
micos000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 Δημοσ. 15 Μαΐου 2009 (Βασικά, το είχα καταλάβει από την αρχή τι iso ήταν...) Αν το πας σε mac να το κάψεις θα γραφτεί κανονικά. Το αν θα σου κάνει εγκατάσταση σε pc, αυτό είναι άλλη ιστορία. Θέλει συγκεκριμένο hardware για να δουλέψει. Επίσης δεν σημαίνει τίποτα αν έχεις xp, 98 ή amiga os (που το θυμήθηκα αυτό) και δεν είναι εγκατάσταση στα xp αυτό που θα κάνεις. Κυκλοφορεί ένα έτοιμο εγκατεστημένο mac os για VMWare. Καλύτερα να δεις αυτή την λύση αν είναι μόνο για να δεις πως είναι το mac os. Για την μετατροπή, δες το MagicISO που σου είπα πριν.
gkabas Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2009 (Βασικά, το είχα καταλάβει από την αρχή τι iso ήταν...)Αν το πας σε mac να το κάψεις θα γραφτεί κανονικά. Το αν θα σου κάνει εγκατάσταση σε pc, αυτό είναι άλλη ιστορία. Θέλει συγκεκριμένο hardware για να δουλέψει. Επίσης δεν σημαίνει τίποτα αν έχεις xp, 98 ή amiga os (που το θυμήθηκα αυτό) και δεν είναι εγκατάσταση στα xp αυτό που θα κάνεις. Κυκλοφορεί ένα έτοιμο εγκατεστημένο mac os για VMWare. Καλύτερα να δεις αυτή την λύση αν είναι μόνο για να δεις πως είναι το mac os. Για την μετατροπή, δες το MagicISO που σου είπα πριν. Ναι το ξερω πως ειναι αλλη ιστορια για την εγκατασταση.. ειναι βασικα.. μεγαλη ιστορια!! :-D:-D Εγω ενοουσα γενικα για τα αρχεια... Αν ας πουμε εχω μια ταινια ή ενα παιχνιδι σε αρχειο dmg και το καψω σε εναν mac... λογικα θα παιζει σε windows, xbox, dvd players αντιστοιχα... Κατεβασα το ultraiso... κανει για αυτη τη δουλεια? και να ρωτησω κατι αλλο? που μπορω να βρω την εκδοση των mac για vmware?
micos000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Το UltraISO και το MagicISO λένε ότι αναγνωρίζουν dmg αρχεία, οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Παιχνίδι σε dmg; Αν είναι για mac, δεν σου κάνει δουλειά. Ταινία σε dmg, δεν έχω δει πουθενά κάτι τέτοιο, αλλά φαντάζομαι αν το κάψεις σε cd θα είναι το ίδιο. Το τελευταίο είναι αντίθετο με τους κανονισμούς του forum και δεν μπορώ να σου πω που να το βρεις. Ψάξε για mac σε vmware.
gkabas Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Το UltraISO και το MagicISO λένε ότι αναγνωρίζουν dmg αρχεία, οπότε δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.Παιχνίδι σε dmg; Αν είναι για mac, δεν σου κάνει δουλειά. Ταινία σε dmg, δεν έχω δει πουθενά κάτι τέτοιο, αλλά φαντάζομαι αν το κάψεις σε cd θα είναι το ίδιο. Το τελευταίο είναι αντίθετο με τους κανονισμούς του forum και δεν μπορώ να σου πω που να το βρεις. Ψάξε για mac σε vmware. Σε ευχαριστω... :-D:-D:-D Αυτο που ενοω ειναι.. ας πουμε εχω ενα παιχνιδι για XBOX και το καιω σε μορφη dmg... αν θελω να το κανω backup σε οπτικο μεσο (και χρησιμοποιεισω, αναγκαστικα, mac) δεν πιστευω πως θα χω προβλημα! Ok εψαξα στον αρχοντα google και βρηκα ο,τι εψαχνα! Και παλι ευχαριστω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.