dimitris2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Οι επίσημοι κατασκευαστές και συναρμολογητές υπολογιστών θα έχουν την επόμενη εβδομάδα το νέο service pack 3 για τα Windows XP, ενώ προς το τέλος του μήνα θα είναι διαθέσιμο για τους τελικούς χρήστες. Θα είναι το πρώτο νέο service pack για μία μεγάλη περίοδο του λειτουργικού της Microsoft που υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια. Tο Service Pack 2 κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2004. Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρονται, η Microsoft ξεκίνησε την υποστήριξη για το SP3 και θα στείλει εκδόσεις OEM σύντομα στους συνδρομητές του MSDN και του Technet. Η τελική έκδοση θα είναι έτοιμη στις 29 Απριλίου επιτρέποντας στους χρήστες να το κατεβάσουν μέσω του Windows Update ενώ θα υπάρχει και για αυτόνομο download από το download center στο site της Microsoft. Σχετικά με το τι περιλαμβάνει το νέο SP3, περιέχονται όλες οι προηγούμενες ενημερώσεις των Windows XP, ενημερώσεις ασφαλείας, hotfixes κλπ. Η Microsoft δεν ενσωματώνει νέες λειτουργίες των νεότερων εκδόσεων των Windows και δεν περιλαμβάνεται ο Internet Explorer 7. Πηγή: digitalnews.gr
Daimon Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 ελληνικό SP3 ποτε με το καλο? γνωρίζει κανεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 λογικά όσο καθυστέρησε το ελληνικό SP1 για Vista...
dimitris2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 παντως λιγο ξενερωσα γιατι δεν εχει και τιποτα καινουργιο...ισα ισα θα χρησιμεψει μονο για μετα απο φορματ για να περασεις συνολικα τα update
PaNtErAz Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Ε ναι συγνώμη κιόλας αλλά αν δεν έχει τίποτα διαφορετικό εκτός από τα updates και hotfixes που τα έχουμε ήδη τότε τι να το κάνεις το SP3;;
kosmasgr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Ε θα υπάρξουν και ενσαματωμένα Windows με το SP3. Σιγα μην καθόμαστε να περνάμε ενα κάρο Hotfixes and updates
21century Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Οι διαφορές αφορούν ανανεωμένο micro kernell, επίσης δανείζεται ορισμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας από τα Βίστα, ενώ υποστηρίζει η ΜΣ ότι το σύστημα θα μπουτάρει ταχύτατα...για να δούμε!
songless_bird Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Aντε γιατι θελω να κανω format και ειναι ευκαιρια να φτιαξω ενα δισκακι με sP3 μια και καλη. Πιστευω οτι και με την ελευση του ubuntu Hardy ειναι καλο timing για αναδιοργανωση των λειτουργικων και των partitions μου
N.I.C Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Το ελλήνικο πότε παίζει; Θα γίνει όπως και στα Vista; Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι θα πρόσθέσουν και ένα νέο σχετικά interface, θα είναι μια παραλαγή των Vista...αληθεύει κάτι τέτοιο;
dimitris2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 οχι. οπως λεει και η ειδηση δε θα περιεχει χαρακτηριστικα των επομενων εκδοσεων.
mentzik Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Το έχω βάλει εδώ και 2 μήνες σε έκδοση RC και ώντος τα ΧP μου bootαρουν λιγα δευτερόλεπτα γρηγορότερα ενώ έχω ξεχάσει τι σημαίνει crash λειτουργικού. Ελπίζω η final να είναι ακόμη καλλίτερη!
SantoPtol Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Χρησιμοποιώ το SP3 από τις beta εκδόσεις που κυκλοφορούν από εδώ και από εκεί και μαζί με το nlite έχω φτιάξει μπόμπα δισκάκι που έχει μέσα τον IE7, WMP11 όπως και διάφορους drivers για το PC μου και όχι μόνο. Μέχρι τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος από την έκδοση 3264 που έχω στο PC μου αλλά όταν βγει η final ένα format επιβάλεται.
lamargos Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 άντε να βγει γιατί 4 χρόνια πολλά ήταν που μας είχαν αφήσει έτσι.Αν προσέθεταν και directx 10....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 για τόσο βλάκες τους έχεις? αυτό θα σκοτώσει τις πωλήσεις των Vista...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα