Προς το περιεχόμενο

fan 92mm,πως?

kokolis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω το εξης κουτακι-->http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650574

το οποιο στο πλαινο παραθυρο εχει θεση για ανεμιστηρα 92mm.

Mεσα στο κουτι εχω μια 8600gt με silent pipe η οποια μετα απο 1 3ωαρακι με pro σκαρφαλωνει στους 60C.

Λεω λοιπον να βαλω ενα fan αλλα πως ομως?να φυσαει προσ τα μεσα η εξω?το κουτι εχει ηδη 2 fan 12aria μπροσ πισω.αν μπορειτε προτεινετε κανα καλο ανεμιστηρι σε λιγικη τιμη

Δημοσ.

μόνο ένας τρόπος υπάρχει να απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα και κανένας άλλος, δοκιμάζεις και τις 2 θέσεις και ελέγχεις τις αντίστοιχες θερμοκρασίες με όποιο τρόπο θεωρείς εσύ πιο αξιόπιστο - εννοείται για όλα τα κομμάτια

οι θεωρίες περί αεροδυναμικής του κουτιού είναι μεν τεκμηριωμένες αλλά δεν είναι σημείο αναφοράς γιατί δε δείχνουν τη σημαντικότητα κάθε παράγοντα, για παράδειγμα η θεωρία μπορεί να μας λέει κάτι το οποίο ισχύει αλλά επηρεάζει πολύ λίγο οπότε είναι λάθος να το λάβουμε υπόψιν μας αντί κάποιου άλλου

Δημοσ.

Φιλε εγω εχω βαλει στο φυσαει μεσα αλλα ειναι στον cpu και κανει δουλεια αν εχεις το πισω να βγαζει τοτε βαλε το πλαινο να βαζει απο φαν 92 αν δεις στο ε-σοπ εχει πολυ λιγα οποτε δεν ειναι δυσκολο να διαλεξεις.

Δημοσ.

και γω ελεγα να φυσαει προς τα μεσα(ο πισω βγαζει αερα).θα δοκιμασω αμα ειναι οπως λεει και ο oneofthem.λετε να δω διαφορα?γενικα μονο η gpu ανεβαζει θερμοκρασια,ολα τα αλλα ειναι οκ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...