Προς το περιεχόμενο

Χαλασμένη Viewsonic 19αρα Οθόνη

Land_Of_Banania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι το εξής: Η παλιά μου crt οθόνη Viewsonic G90f (κοντά 6ετίας), εδώ και πολύ καιρό είχε χάσει τη φωτεινότητά της, ενώ αυτό που στην καινούρια μου ονομάζεται sharpness ήταν πολύ χαμηλό, με αποτέλεσμα να φαίνονται αρκετά θολά τα γράμματα σε κείμενα κλπ.

Αφού πήρα καινούρια την είχα αφήσει κανα δυο μήνες χωρίς να τη δουλεύω και χτες πήγα να τη βάλω σε ένα παλιό pc. Το κακό είναι πως μάλλον χειροτέρεψε στο διάστημα που δεν τη δούλευα (δεν καταλαβαίνω πως) και τώρα στην πάνω αριστερή και στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης εμφανίζει μια "πρασινίλα". Το ερώτημα που έχω είναι αν έχει κανείς ιδέα τι φταίει για όλα τα προβλήματα ή για κάποιο συγκεκριμένα κι αν αξίζει να την πάω σε κάποιο service της εταιρείας για φτιάξιμο. Δεν έχω ιδέα από προβλήματα οθονών οπότε όποιος μπορεί να βοηθήσει τον ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δηλαδή φίλε λες είναι για πέταμα? Πάντως μου έκανε εντύπωση που αυτή η "πρασινίλα" εμφανίστηκε μετά από το διάστημα που δεν τη δούλευα..

Δημοσ.

Το πρόβλημα της φωτεινότητας και της ευκρίνειας είναι σίγουρα θέμα φθοράς και δεν διορθώνεται. Όσο για την πρασινίλα ίσως να είναι θέμα του καλωδίου VGA αν και αμφιβάλλω. Δοκίμασε να το κουνήσεις εκεί που ενώνεται με το σώμα της οθόνης και δες αν αλλάζει ο χρωματισμός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...