djpal Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Γειά σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα μ'εναν υπολογιστή. Δεν μπορώ να τρέξω ούτε 3d mark 2006 όυτε Aquamark. ότι και driver Αti να βάλω ή θα μαυρίσει η οθόνη ή θα βγάλει καποιο σφάλμα. Μονο με καρτες της Nvidia παίζουν τα 3d mark. Τί μπορει να συμβαινει? Κατέβασα διαφορες εκδόσεις driver για την 2600 αλλά μπα.. Παιχνίδια παίζει κανονικότατα. Η ίδια κάρτα δοκιμάστηκε και σε άλλο μηχανημα και πάλι τα ίδια..
liopyr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Ε, αφού σου παίζει και παιχνίδια μην μιλάς καθόλου... Άλλοι λόγω buggy drivers αυτής της σειράς δεν μπορούν ούτε ανάλυση να σηκώσουν...
djpal Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Κατάλαβα... Μάλλον δεν [παίζει να διορθωθει το πρόβλημα.. Κρίμα και ήμουν περιεργος να δώ τι αποτελέσματα θα βγάλει.
antonl Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Για το Aquamark τουλάχιστον, οι κάρτες της Ati χρειάζονται ένα dll για να το τρέξουν. Αν ψάξεις λίγο στο google ή στο forum θα το βρεις Δεν ξέρω αν η δικιά σου έχει και κάποιον άλλο λόγο και δεν το τρέχει μιας και παρουσιάζει πρόβλημα και με το 3dMark. edit: Δες κι εδώ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μουλαρωνουν οι drivers. Μονο με φορματ λυνεται δυστυχως... Τα εχω δοκιμασει κι εγω ολα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.