Προς το περιεχόμενο

Αγορά Graphic Tablet

StrEaMLiNe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτές τις μέρες σκεφτόμουν την αγορά μίας γραφικής ταμπλέτας,έχω κοιτάξει στο site στο Πλαίσιο,όποιος μπορεί να βοήθησει με κάποια πρόταση,γνώμη ή οτιδήποτε.Ευχαριστώ

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=23&category=69978180&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE11FC1F00686CD2E104FA21BDED1A7B259D529A330A2C5F463B13252BD5CD2402DA443E0EC9F849832CA28DA54EF8B9552B99149913E5C40F4022F36354C3903D133C9B83F734AE3696815734C7E72AB6CB88A26314A43EE3D4FE428D25BF3115E7D9F415CE0CE40D09CCB7E8BE48AB19523923D66189438A

Δημοσ.

Δεν μας ειπες μέχρι ποσα χρηματα εισαι διατεθημενος να δωσεις.

Πάντως αν δεν σε πολυαπασχολεί εγώ προτείνω:

Wacom Intuos-3 (σε οποιο μεγεθος σε βολευει: Α6-Α5)

Δημοσ.

Πήρα πρόσφατα την Wacom Bamboo από το Πλαίσιο. Την πήρα για γραφιστική δουλειά, είναι η πρώτη μου ταμπλέτα. Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εαν θέλεις να μάθεις κάτι πιο συγκεκριμένο ρώτησε.

Δημοσ.

Με την ευκαιρία, ξέρει κανείς που (και εάν) έχουν ανταλλακτικά για Wacom στην Ελλάδα; Κυρίως ανταλλακτικές μύτες για το στυλό και τίποτα βαλιτσάκι μεταφοράς.

Δημοσ.

Δεν έχω κανένα παράπονο απο την απόκριση. Είναι άμεση. Θέλει μόνο συνήθεια στην αρχή γιατί η επιφάνεια της ταμπλέτας αντιπροσωπεύει όλη την οθόνη, δεν είναι όπως το ποντίκι που το σηκώνεις, το πας πίσω και ξανασπρώχνεις τον pointer. Με την ταμπλέτα, όπου ακουμπήσεις το stylus, εκεί πετάγεται το pointer. Και αυτό είναι καλό, απλά θέλει συνήθεια.

Δημοσ.
Με την ευκαιρία, ξέρει κανείς που (και εάν) έχουν ανταλλακτικά για Wacom στην Ελλάδα; Κυρίως ανταλλακτικές μύτες για το στυλό και τίποτα βαλιτσάκι μεταφοράς.

Μυτες υπαρχουν με 3 ευρω εκαστη,το πενακι της μικρης ταμπλετας μονο αλλαγη οχι

επισκευη με 32 ευρω,γενικα αν χαλασει δεν υπαρχουν πολλες δυνατοτητες επισκευης

Δημοσ.
Θέλει μόνο συνήθεια στην αρχή γιατί η επιφάνεια της ταμπλέτας αντιπροσωπεύει όλη την οθόνη, δεν είναι όπως το ποντίκι που το σηκώνεις, το πας πίσω και ξανασπρώχνεις τον pointer. Με την ταμπλέτα, όπου ακουμπήσεις το stylus, εκεί πετάγεται το pointer. Και αυτό είναι καλό, απλά θέλει συνήθεια.

Στις ρυθμισεις της ταμπλετας, που θα βρεις μεσα στο Control Panel δινει τη δυνατοτητα να επιλέξεις το Positioning mode: Mouse mode. Ετσι δουλεύει με τη λογική του ποντικιού...

Βέβαια δεν έχεις νομιζω καποιο λογο να το κανεις αυτο, καθώς ειναι πολυ καλυτερα στο Pen mode.

Χρησιμοποιώ ταμπλετες της Wacom γυρω στα 7 χρόνια! Τυχαια τις ανακαλυψα λογω του αδελφού μου που ειναι σκιτσογράφος.. Εγω τη χρησιμοποιώ τις φθηνοτερες σειρες (μεχρι 100 ευρω) αντι του mouse και πιστεψτε με, αν τη συνηθίσεις δεν γυρίζεις πισω! mouse χρησιμοποιώ μονο σε κανα game. Και βεβαια ειναι πολυ ξεκουραστες για το χερι καθως τις δουλεύεις οπως γραφεις με ενα στυλο. Αποφευγεις και το συνδρομο καρπιαίου σωληνα.

Αυτο που με προβληματίζει ειναι οταν θα αλλαξω μονιτορ και παω σε wide (τωρα εχω CRT 4:3) το πως θα ανταποκρινεται η ταμπλετα καθως αυτη ειναι 4:3. μαλλον θα είναι λιγοτερο ακριβης. Αλλα δεν ειδα να βγαλουνε wide ταμπλετες στη φθηνη κατηγορια..

EDIT: μαλλον η Bamboo φαίνεται να ειναι wide σε σχεση με την Bamboo one..

Δημοσ.
ΕΝΑΣ, ευχαριστώ πολύ ξέρεις απο που μπορώ να τα βρω; Κάποιο online shop ελπίζω;

Δεν αξιζει το κοστος αποστολης η ΑΜΥ νομιζω τα εχει τουλαχιστων στην Θεσ/νικη

Οι ταμπλετες Wacom εχουν και ποντικι εκτος της πενας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...