localy Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 εχω windows xp με 3 giga μνημη χρειαζετε το paging file ????να το αφισω??? ι να το βγαλω???
Manosdoc Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 εχω windows xp με 3 giga μνημη χρειαζετε το paging file ????να το αφισω??? ι να το βγαλω??? Ανοίγεις τεράστιο θέμα. Τι χρήση κάνεις κατ-αρχήν, μήπως μπορέσουμε να το μειώσουμε. Το σίγουρο που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις είναι να το βγάλεις τελείως. O Windows Virtual manager των XP είναι άρρηκτα συνυφασμένος με το page-file, ακόμη και ελάχιστο. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το μειώσεις και να το κρατήσεις fixed, αν δεν χρησιμοποιείς μνημοβόρα προγράματα όπως επεξεργασία βίντεο,φωτό...κλπ π.χ. 1024 fixed. Αλλιώς 4095 fixed.
papahlamidas Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 O Manos έχει δίκιο. Εάν δουλεύεις Photoshop για παράδειγμα δεν μπορείς να δουλέψεις χωρίς pagefile.
Innersense Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 ε χμμμ... γιατί δεν μπορεί; για να του βγάζει page file 3G πάει να πει ότι έχει τουλάχιστον 2G ram Απο εκεί και πέρα το Photoshop έχει δικό του pagefile Anyway, δεν αντιλέγω στις οδηγίες σας, απλά εξαρτάτε πάντα απο τό ποσο βαριά αρχεία ανοίγει.
localy Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 μεχρι στιγμης το pc χωρις εικονικη μνημη δεν κολαει πουθενα ουστε στα προγραμστα πυτε πουθενα.να το αφισω ετσι λεω εγω μεχρι να δω καποια κολληματα και αν δω τοτε βαζω το paga file....εχω συνολικη μνημη 3 γιγα.
localy Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 μεχρι στιγμης το pc χωρις εικονικη μνημη δεν κολαει πουθενα ουστε στα προγραμστα πυτε πουθενα.να το αφισω ετσι λεω εγω μεχρι να δω καποια κολληματα και αν δω τοτε βαζω το paga file....εχω συνολικη μνημη 3 γιγα.
21century Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Εφοσον δεν έχεις προβλήματα στο συστημά σου και χωρίς κολλήματα αφησέ το ως έχει, αν το διαχιερίζονται τα windows...δεν θα καταφέρεις κατι περισσότερο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.