Προς το περιεχόμενο

MacBook / MacBook Pro και μειωση θερμοκρασιων

haHa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το φουρφουρι του στις ποσες στροφες το εχεις ?

Εχω το προγραμμα tg pro, απο εκει βλεπω θερμοκρασιες. Δεν εχω κανει εγω καποια ρυθμιση στα fans, δεν ξερω, δεν το χω ψαξει, αλλα δεν το θελω κιολας.

Δεν λεω, ολο το χρονο καλα, αλλα οταν σφιξουν οι ζεστες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το εχω πει πολλες φορες:

στα apple laptop η βαση για ψυξη ειναι ψιλοαχρηστη γιατι δεν εχει τρυπες αερισμου απο κατω το λαπτοπ.

Το πιο αποδοτικο ειναι εγκατασταση smcfancontrol και ρυθμιση ανεμιστηρων σε υψηλοτερες στροφες ακομα και σε idle.

• Like 1

Δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ(μα κανενας ομως) κινδυνος απο το να 'πειραξεις' τις στροφες?

Ρωτω γιατι εχουν και στα mac ισως (haha - unambomber δεν αναφερομαι σε εσας, δεν σας ξερω, γενικα μιλαω),

την νοοτροπια του pc, τη νοοτροπια του 'κατσαβιδάκια', φτιαχτο-πειραχτο, 'ελαφρα τη καρδια', και αμα 'χαλασει' αυτο, θα το κανεις μετα ετσι κλπ.

Η λανθασμενη τακτικη της apple να εχει πολυ χαμηλες στροφες εχει οδηγησει τον κοσμο να ειναι "κατσαβιδακιας".

Σε pc laptop δεν μπορεις να βρεις προγραμμα που να δουλευει για ολα τα λαπτοπ κ να μπορεις να αυξομειωσεις ευκολα τις στροφες.

Στα mac λογω αναγκης δημιουργηθηκε τετοιο προγραμμα, οπως το smcfancontrol.

Εχουμε καινουριο μηχανημα κ ειναι σχεδον αδυνατο να κανουμε skype με το λαπτοπ στα ποδια μας το καλοκαιρι αν δεν πειραξουμε τις στροφες χειροκινητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...