xalia Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 εγώ έχω απόκλιση από smc και coolbook! τι να πεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 καλά ανοησίες είναι αυτά,όταν είναι να πεθάνει θα πεθάνει,αλλα για την ψυχική μας υγεία βοηθάει.. πρέπει να το τεστάρω και με τη μπαταρία τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A7X. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε μάγγεσ με αγχώσατε λίγο σκέφτομαι να πάρω το καινούριο macbook το 13άρι κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Δηλαδή αν εγώ κάθομαι με wifi και streamαρω youtube Και ταυτόχρονα γράφω κάποιο κείμενο θα ανεβάζει θερμοκρασία τόση που μορεί να μεενοχλεί στα πλήκτρα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 καμία ενόχληση δεν θα σου προκαλέσει,όσο είναι και τα άλλα μηχανήματα παρόμοιες θερμοκρασίες θα πιάνει και αυτό, δεν θα σε ενοχλήσει δηλαδή σε καμία περίπτωση.(αλλίως θα υπήρχε γενικά πρόβλημα!) ίσως να είναι λίγο εμφανή η θερμοκρασία αν το βάζεις στα πόδια βέβαια,σιγά. τα λοιπά περι θερμοκρασιών και πτώση αυτή είναι για αν δεν κάθεσαι σε ησυχία και όλο σε τρώει να το πειράζεις το μηχάνημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε μάγγεσ με αγχώσατε λίγο σκέφτομαι να πάρω το καινούριο macbook το 13άρι κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Δηλαδή αν εγώ κάθομαι με wifi και streamαρω youtube Και ταυτόχρονα γράφω κάποιο κείμενο θα ανεβάζει θερμοκρασία τόση που μορεί να μεενοχλεί στα πλήκτρα;;; χαλαρωσε δεν παιζει τετοιο θεμα. ζεσταινεται μονο οταν το σκιζεις οταν το φορτιζεις και οταν το χεις πολυ ωρα πανω σε κρεββατι ποδια και γενικα μη επιπεδες επιφανειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaZaRiOTiS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Παίδες έχω διαβάσει το όλο θέμα του coolbook με προσοχή. Έχω ένα mb λευκό (late 2007) στα 2.2GHz. Προσφάτως αναβάθμισα το δίσκο με έναν WD στα 7200. Στα καπάκια σήμερα έβαλα coolbook μπας κ ρίξω λίγο τις θερμοκρασίες μιας και ο 7200 επιβαρύνει την όλη κατάσταση με ελάχιστα extra θόρυβο και τσιμπημένη θερμοκρασία. Χωρίς coolbook active και με full load με την εντολή yes(χ2), έπαιζα μετά από 10 λεπτά στους 92-93 βαθμούς... Με coolbook active και full load αντιστοίχως έπαιζα μετά από 10 λεπτά στους 84-85... Οι τιμές θερμοκρασιών είναι από coolbook κ Hardware Monitor (που την έδειχναν πανομοιότυπη..) Παρόλα αυτά παρατήρησα ότι χωρίς coolbook active λόγω θερμοκρασίας δεν έπαιζε στα 2200MHz αλλά κυμαίνονταν μεταξύ 1800MHz και 2000MHz. Η τιμή των volt με coolbook και throttling active στα 2200MHz είναι 1.025v και δύσκολα την κατεβάζω πιο κάτω... Δεν είναι λίγο ψηλά οι θερμοκρασίες ρε παιδία? Να ανυσηχώ? Για πείτε απόψεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Σε laptop η μονη ριζικη λυση για θερμοκρασιες και καταναλωση ειναι ο ssd. ---------- Προσθήκη στις 13:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:19 ---------- Ρε μάγγεσ με αγχώσατε λίγο σκέφτομαι να πάρω το καινούριο macbook το 13άρι κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Δηλαδή αν εγώ κάθομαι με wifi και streamαρω youtube Και ταυτόχρονα γράφω κάποιο κείμενο θα ανεβάζει θερμοκρασία τόση που μορεί να μεενοχλεί στα πλήκτρα;;; Επειδη εχω το συγκεκριμενο laptop να πω οτι ειναι το πιο κρυο και ησυχο laptop που εχω δουλεψει ποτε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atapia Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Παιδια το coolbook σε macbook 2008 πως δουλευει; Προσπαθω να σωσω βάζοντας διαφορετικα volt αλλα στο info δεν μου βγαζει τιποτα σαν να μην αλλαζουν τα volt.. Επισης η ενδειξη set μοιαζει να μην πατιεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaZaRiOTiS Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Παιδια το coolbook σε macbook 2008 πως δουλευει; Προσπαθω να σωσω βάζοντας διαφορετικα volt αλλα στο info δεν μου βγαζει τιποτα σαν να μην αλλαζουν τα volt.. Επισης η ενδειξη set μοιαζει να μην πατιεται.. Δεν ξέρω ποια έκδοση έχεις, στην δικιά μου έχει ένα menu σαν χαρτογράφησης όπου σετάρεις έναν αριθμό volt ανα MHz και μετά πατάς add για να προστεθεί στο "χάρτη". Εννοείται πρέπει να είναι ενεργοποιημένα το Throttling και το coolbook setting. Έχεις τσεκάρει ελπίζω αν το coolbook δουλεύει με τον επεξεργαστή σου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atapia Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Exω την 2.2.2 και ενα macbook core2duo με snow leopard 10.6.8 παταω set αλλα στο information αριστερά δεν δείχνει να παίρνει την ρύθμιση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaZaRiOTiS Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Exω την 2.2.2 και ενα macbook core2duo με snow leopard 10.6.8 παταω set αλλα στο information αριστερά δεν δείχνει να παίρνει την ρύθμιση.. Εγώ έχω και το throttling active. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Restart έκανες αφού το σέταρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atapia Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Έκανα εννοειται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Επικαιρο θεμα, καθε καλοκαιρι. Δυστυχως στην ελλαδα εχουμε ζεστα καλοκαιρια. Και με την κριση, αλλα και για λογους υγειας, δεν ειναι βελτιστο να εισαι συνεχως με το κλιματιστικο αναμενο. Τι θερμοκρασιες εχετε, κατα μεσο ορο, με μια εξωτερικη γυρω στους 30 βαθμους; Κατα μεσο ορο, με σχετικα ελαφρια εργασια κλπ, και με βαση για αερισμο, γυρω στους 60 βαθμους κελσιου. Χωρις να καιγεται, προσωπικα τους θεωρω αρκετους. Θα το ηθελα δροσεροτερο. Γιατι ξερω οτι η υψηλες θερμοκρασιες, γενικως μειωνουν τη ζωη των ηλεκτρονικων σε βαθος χρονου. Αρα, πιο ευπαθες μηχανημα, πιο ευαλωτο για failure. Εσεις σε τι σημειο θερμοκρασιακο βρισκεστε, και πως το αντιμετωπιζετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 ^ Ποιο εχεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 late '13. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα