xalia Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Ozone εγώ ξεκίνησα στο macbook και έβαλα τις πιο χαμηλές τιμές ανά frequency. Μετά ζόριζα την cpu με το κλασσικό yes >/dev/null Λογικό είναι τα kernel panic να πέσουν βροχή, οπότε σιγά σιγά ανεβάζεις μέχρι να σταθεροποιηθεί κάπου.
giorgos_k Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Όποις πετύχει χαμηλότερες θερμοκρασίες κερνάω μπυρίτσα...
Ozone Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Όποις πετύχει χαμηλότερες θερμοκρασίες κερνάω μπυρίτσα... μπορεις να δοσεις ενα screen shot των ρυθμησεων του coolbook σου?
haHa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Όποις πετύχει χαμηλότερες θερμοκρασίες κερνάω μπυρίτσα... Φανταζομαι τον ειχες εκτος σπιτιου, εξω στο κρυο ε? Επισης ηταν ωρα ανοιχτος?
giorgos_k Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Σωστός haHa.. Ξεχασμένο στο αυτοκίνητο χθες το βράδυ...σαν παγάκι ήταν το αλουμίνιο!
haHa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Σωστός haHa.. Ξεχασμένο στο αυτοκίνητο χθες το βράδυ...σαν παγάκι ήταν το αλουμίνιο! Ελπιζω να μην αρπαξε κανα κρυωμα!
giorgos_k Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Xexe, παραλίγο! Σοβαρά, μου πέρασε κ απτο μυαλό να μην ανοίξει αμέσως. Κ επειδή πίστευα οτι σκέφτηκα βλακεία, πήγα στο site της apple: MacbookPro/Tech Specs κ έλεγε operating temperature 10-35 βαθμούς C. Επειδή ακόμα μπορεί να λέω βλακείες, μπορείς να με διαφωτίσεις λίγο?
haHa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Xexe, παραλίγο! Σοβαρά, μου πέρασε κ απτο μυαλό να μην ανοίξει αμέσως. Κ επειδή πίστευα οτι σκέφτηκα βλακεία, πήγα στο site της apple: MacbookPro/Tech Specs κ έλεγε operating temperature 10-35 βαθμούς C. Επειδή ακόμα μπορεί να λέω βλακείες, μπορείς να με διαφωτίσεις λίγο? Ειναι αναλογα με τι προδιαγραφες εγγυαται/εχει δοκιμασει η apple οτι λειτουργει σωστα το μηχανημα! Πχ υπαρχουν αλλα λαπτοπ με προδιαγραφες για -20/140 degrees Fahrenheit, δηλαδη απο -29 ως 60 βαθμούς C . Πχ τα hp compaq elitebook ή τα panasonic toughbook. (τα δευτερα ειναι λιγο κουμουτσες, αλλα τα πρωτα ειναι κανονικα) Γενικοτερα, μην ανοιγεις σε τοσο χαμηλες θερμοκρασιες το λαπτοπ.. Κλειστο αντεχει, αλλα να λειτουργει σε θερμοκρασιες κατω των 10 ή χειροτερα κοντα στο 0, δεν πρεπει. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2008 από haHa
haHa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Η νεα εκδοση του coolbook λεει οτι υποστηριζει τα unibody macbook/pro. http://www.powerpage.org/2009/02/coolbook_updated_to_213_receives_unibody_macbook_support.html
kpartsi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ ωραία!!! Θα το δοκιμάσω μετά το τριήμερο
@_zerocool Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Είχα το νέο macbook ανοιχτό κάνα πεντάωρο με full cpu load και έδειχνε θερμοκρασίες γύρω στα 80-85 χωρίς πρόβλημα. Το χρησιμοποιώ για να παίζω μουσική με traktor, θα βοηθούσε καθόλου να ρίξω volts; Βέβαια παίζοντας μουσική χρησιμοποιεί γύρω στα 15% της cpu όποτε δεν φθάνει τόσο ψηλά η θερμοκρασία του αλλά cooler=better!
agpol07 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) haHa θα ηθελα την βοηθεια σου. Βασικα ειχα περασει το coolbook 2.9 και ολα δουλευαν μια χαρα. Ωσπου αποφασισα να δοκιμασω το 2.13 ετσι για να περασει η ωρα:-) Εκει αρχισαν κ τα προβληματα. Εχω φτασει στο σημειο να αργει παρα πολυ να μπει στο συστημα κατα την εκκινηση κ επισης ειναι κολλημενο στα 2200 mHz με αποτελεσμα η θερμοκρασια να ειναι στους 80. Επισης οταν ανοιγει μου βγαζει το μηνυμα της εικονας.. UPDATED Τελικα αφου περασα ξανα το 10.5.6 combo δεν μου βγαζει πλεον το μηνυμα της φωτο. Αλλα και παλι αργει να μπει κατα την εκκινηση (λιγοτερο ομως τωρα) και επισης το coolbook οταν το ανοιγω μου βγαζει μηνυμα "coolbook installation failed". Επισης εχω διαπιστωσει οτι το συστημα ειναι +6, 7 βαθμους σε idle κατασταση, χωρις να κανω κτ δλδ. Τελος ξεκολλησε και το cpu frequency που ηταν κολλημενο στα full. Τι πρεπει να κανω για να ειμαι οπως πριν? Κ να κανω κ το coolbook να δουλεψει? Plz αν μπορεις βοηθησε με... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2009 από agpol07 Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
ravend Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 επαναφέρω αυτό το θέμα μιας και σκέφτομαι να αγοράσω και γω το coolbook,θέλω να ρωτήσω πως ακριβώς θα το κάνω. θα το αγοράσω μέσω paypal και θα μου έρθει το activation στο mail που έχω δηλώσει στο paypal?
ravend Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 επαναφέρω αυτό το θέμα μιας και σκέφτομαι να αγοράσω και γω το coolbook,θέλω να ρωτήσω πως ακριβώς θα το κάνω. θα το αγοράσω μέσω paypal και θα μου έρθει το activation στο mail που έχω δηλώσει στο paypal?
kpartsi Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 επαναφέρω αυτό το θέμα μιας και σκέφτομαι να αγοράσω και γω το coolbook,θέλω να ρωτήσω πως ακριβώς θα το κάνω.θα το αγοράσω μέσω paypal και θα μου έρθει το activation στο mail που έχω δηλώσει στο paypal? Ναι, έτσι θα γίνει! Επειδή είναι πάνω από ένα χρόνο που το έχω αγοράσει, δεν ξέρω αν εν τω μεταξύ έχει αλλάξει ο deveoloper το σύστημα καταχώρησης username και password... Εμένα μου έδωσε userneme το όνομα που είχα δηλώσει στο paypal και password το e-mail που ήταν καταχωρημένο στο paypal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα