georgeadams Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Και φυσικα να παρεις τον 7200 δισκο.Αλλη αισθηση! Τιμη για τον Seagate 200GB Momentus 7200.2 SATA 7200rpm 16MB 2.5'' , μονο 110 ευρω !! Υποτίθεται πως το topic μιλάει για χαμήλωμα θερμοκρασιών. Μην μας ανάβεις φωτιές τώρα με αυτές τις τιμές! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Υποτίθεται πως το topic μιλάει για χαμήλωμα θερμοκρασιών. Μην μας ανάβεις φωτιές τώρα με αυτές τις τιμές! :lol: πες τα!!! καλά πως πέσανε τόσο οι τιμές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 haHa, κάνει να το δοκιμάσω σε iMac?? Δεν ειναι μεν laptop Laptop, αλλα ειναι!! Έχω βαρεθεί όποτε κάνω μια βαρια διεργασια να ανοιγω smcFanControl για να δουλευουν μεχρι το μεσο οι ανεμιστηρες κ να διατηρείται μια ανθρωπινη θερμοκρασια (45 C). Χωρίς τα ανεμιστήρια έχει φτάσει 56 C.. οπότε το ίδιο αποτέλεσμα!! Αλλά Undervolting + smcFanControl=... Θα το δοκιμασω κ θα σας πω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Ναι ,μια χαρα κανει και για intel iMac .. Περιμενουμε αποτελεσματα! Αλλα και 56 βαθμοι δεν ειναι πολλοι,αλλωστε δεν ειναι φορητος για να σε ενοχλει στην αφη κλπ. Παντα βεβαια η πτωση της θερμοκρασιας του επεξεργαστη ειναι ευπροσδεκτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μπραβο haHa καλη φαση.. Το εκανα στο mbp μου κ κατεβηκα καμια 10 βαθμους. Απο 80 στις μεγαλες συχνοτητες στους 70 κατι.. Και το ιδιο και στισ αλλες συχνοτητες. Θα ηθελα να ρωτησω κατι ομως.. Θα πρεπει τωρα να αλλαξω τις τιμες και στο tab battery εε? Εκει αν βαλω τις ιδιες με το adapter θα εχει προβλημα? ή ειναι διαφορετικα για την μπαταρια? Thank you... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Μπραβο haHa καλη φαση..Το εκανα στο mbp μου κ κατεβηκα καμια 10 βαθμους. Απο 80 στις μεγαλες συχνοτητες στους 70 κατι.. Και το ιδιο και στισ αλλες συχνοτητες. Θα ηθελα να ρωτησω κατι ομως.. Θα πρεπει τωρα να αλλαξω τις τιμες και στο tab battery εε? Εκει αν βαλω τις ιδιες με το adapter θα εχει προβλημα? ή ειναι διαφορετικα για την μπαταρια? Thank you... Ευχαριστω! Καλη φαση που το δοκιμασετε κι αλλοι και ειχατε μαλιστα εντυπωσιακα αποτελεσματα για τα ζεστα φορητα σας.. Για την απορια σου τωρα: Ναι, να βαλεις ακριβως τις ιδιες ρυθμισεις και στο tab battery ωστε να ισχυουν και για οταν το χρησιμοποιεις με την μπαταρια.. Βαλε λοιπον ιδιες ρυθμισεις,δεν παιζει διαφορα απο τον adapter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobleman Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Άκυρον, οι χαζές ερωτήσεις δεν επιτρέπονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Καλα τωρα τι ερωτηση ειναι αυτη? Εχει 100% δικιο, εχει βουηξει το ιντερνετ με την αρκετα υψηλοτερη αποδοση σε τετοιο σκληρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Άκυρον, οι χαζές ερωτήσεις δεν επιτρέπονται... Πειτε μας και εμας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobleman Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Πειτε μας και εμας!! Φίλε haHa, ρώτησα εντελώς καλοπροαίρετα αν ασχολείσαι επαγγελματικά με τους σκληρούς δίσκους... προφανώς ο ευέξαπτος συμφορουμίτης παρεξήγησε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Peace my friends... Οχι,παντως δεν ασχολουμε επαγγελματικα με τους σκληρους.(αλλωστε ποσο επαγγελματικα να ασχοληθεις με τους σκληρους??) Απλα επειδη οι σκληροι ειναι απο τα πιο αργα κομματια ενος υπολογιστη,ειδικα σε φορητους που ειναι ακομα πιο αργοι,δινω βαση στους γρηγορους σκληρους... Αλλωστε ενας φορητος με γρηγορο σκληρο και πχ cpu στα 2.0GHz ειναι σε καθημερινη εργασια(σε μεταφορα αρχειων, σε αποσυμπιεση αρχειων, σε boot time,σε χρονο εκκινησης εφαρμογων πχ firefox,photoshop κλπ ) αισθητα πιο γρηγορος απο εναν αλλον με μετριο σκληρο και επεξεργαστη στα 2.2-2.4GHz . Στο θεμα μας τωρα: nobleman αν θυμαμαι καλα εχεις mbp,σωστα? Επειδη πολυ πιθανον να ειναι αρκετα ζεστο, κατι που και ενοχλητικο ειναι και μειωνει την μακροζωια του και μπορει να εχει και αρνητικες επιπτωσεις στο σασι, προχωρα στην χρηση του coolbook. Θα σε εντυπωσιασουν τα αποτελεσματα!! Υ.Γ.: Κανενας αλλος που να το δοκιμασε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 προχώρα στο coolbook άφοβα! Το έχω ήδη στο macbook μου και θα το πασάρω και σε ένα macbook air ( δυστυχώς το air δεν είναι δικό μου ) haHa ευχαριστώ σου είπα?? thank you man!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 haHa ευχαριστώ σου είπα?? thank you man!!! My pleasure! Αντε σιγα-σιγα να το κανουν και αλλοι! (ηδη ειμαστε 3 και πας και εσυ για 4ον με το air) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nobleman Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Peace my friends... Οχι,παντως δεν ασχολουμε επαγγελματικα με τους σκληρους.(αλλωστε ποσο επαγγελματικα να ασχοληθεις με τους σκληρους??) Απλα επειδη οι σκληροι ειναι απο τα πιο αργα κομματια ενος υπολογιστη,ειδικα σε φορητους που ειναι ακομα πιο αργοι,δινω βαση στους γρηγορους σκληρους... Αλλωστε ενας φορητος με γρηγορο σκληρο και πχ cpu στα 2.0GHz ειναι σε καθημερινη εργασια(σε μεταφορα αρχειων, σε αποσυμπιεση αρχειων, σε boot time,σε χρονο εκκινησης εφαρμογων πχ firefox,photoshop κλπ ) αισθητα πιο γρηγορος απο εναν αλλον με μετριο σκληρο και επεξεργαστη στα 2.2-2.4GHz . Στο θεμα μας τωρα: nobleman αν θυμαμαι καλα εχεις mbp,σωστα? Επειδη πολυ πιθανον να ειναι αρκετα ζεστο, κατι που και ενοχλητικο ειναι και μειωνει την μακροζωια του και μπορει να εχει και αρνητικες επιπτωσεις στο σασι, προχωρα στην χρηση του coolbook. Θα σε εντυπωσιασουν τα αποτελεσματα!! Υ.Γ.: Κανενας αλλος που να το δοκιμασε?? ...και μάλιστα όχι ένα αλλά δύο! Το 1ης γενιάς του γιου μου είναι ιδιαίτερα ζεστό και μάλιστα όταν το ζορίζει με video games (ελέω boot camp) του κάνει και συχνά restart... στο δικό μου δεν έχω εντοπίσει καθόλου πρόβλημα θερμοκρασίας αν και το ξεφλούδισμα πιθανώς οφείλεται εκεί... ή στο γνωστό pitting... Πάντως, ρίξε μια ματιά εδώ, μια και σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι σκληροί 7200ρηδες για laptop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2008 Πάντως, ρίξε μια ματιά εδώ, μια και σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι σκληροί 7200ρηδες για laptop... Ναι το εχω δει! Πολυ ευχαριστα νεα! Παντως αξιζει να δοκιμασεις το coolbook. Ειδικα στου γιου σου(στα windows μαλιστα που παιζει ο γιος σου το αντιστοιχο προγραμμα ειναι δωρεαν),κατα πασα πιθανοητα θα εξαφανισθουν τα restarts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα