daniel's_saving_grace Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δυστυχώς δεν έχω βρει καμία δωρεάν λύση. Ομως, υπάρχει πια εμπορικό πακέτο: http://www.shop21.gr/product/product.software.asp?pfid=28087&prid=28850 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SiMP Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μηπως να ψάξουμε για κάτι πιο "οικονομικό"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Κι εγώ ακόμα περιμένω μήπως βρεθεί κάτι... Αν δε βρεθεί όμως, κάποια στιγμή θα το πάρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskg Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Μηπως να ψάξουμε για κάτι πιο "οικονομικό"? Open Office.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtraktor Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Open Office.. Μπορεις να ανεβασεισ ς εδω τη διευθυνση με το Open Office το ελληνικο?εννοω Url θα εχει και ορθρογραφο μαζι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ToroLoco Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δυστυχώς Open Office Ελληνικό για Mac δεν υπάρχει. Υπάρχει η Αγγλική έκδοση αλλά δεν έχει ορθογράφο και υπάρχει η Ελληνική για windows και Linux. Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να δεις εδώ το Ελληνικό και το Αγγλικό για MAC. Μπορείς να εγκαταστήσεις το Αγγλικό και να προσθέσεις μετά λεξικό, για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις το NeoOffice που είναι για MAC και έχει στηθεί πάνω στο OpenOffice. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Δυστυχώς Open Office Ελληνικό για Mac δεν υπάρχει. Υπάρχει η Αγγλική έκδοση αλλά δεν έχει ορθογράφο και υπάρχει η Ελληνική για windows και Linux. Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να δεις εδώ το Ελληνικό και το Αγγλικό για MAC. Μπορείς να εγκαταστήσεις το Αγγλικό και να προσθέσεις μετά λεξικό, για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ. Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις το NeoOffice που είναι για MAC και έχει στηθεί πάνω στο OpenOffice. Πώς είχα την εντύπωση ότι στην Αγγλική έκδοση του OpenOffice μπορείς άνετα να βάλεις ελληνικό ορθογράφο (και μάλιστα τον ελληνικό ορθογράφο του OpenOffice); Είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Πάντως το αρχικό post αφορούσε τη δυνατότητα για ελληνικό ορθογράφο με δεδομένο ότι κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει το Office 2008. Αλλιώς ναι, υπάρχουν άλλοι τρόποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Εφόσον το MS Office 2008 είναι Cocoa εφαρμογή δεν θα έπρεπε να λειτουργεί το CocoASpell; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2008 paredwse καλά τα λες! Και στο openoffice αλλά και στο neooffice μπορείς να εγκαταστήσεις ελληνικό ορθογράφο! Δε παίζει ρόλο είτε είναι για mac / windows / solaris / whatever! Το openoffice έχει κάποια προβλήματα με τα ελληνικά (τόνους) λόγο x11, γι αυτό προτείνω neooffice! πίσω στο θέμα μας ψήνω την εταιρεία μου να πάρει το πακέτο, από τη στιγμή που έχουν αγοράσει και το macoffice2008 αλλά ακόμα...τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Παρεμπιπτόντως, και χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, το shop21 δίνει και το εξής πακέτο: http://www.shop21.gr//product/product.software.asp?pfid=28088&prid=28851 Office 2008 + ελληνικά γλωσσικά εργαλεία με 149 ευρώ. Οχι και άσχημα για μια πλήρως νόμιμη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Παρεμπιπτόντως, και χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, το shop21 δίνει και το εξής πακέτο: http://www.shop21.gr//product/product.software.asp?pfid=28088&prid=28851 Office 2008 + ελληνικά γλωσσικά εργαλεία με 149 ευρώ. Οχι και άσχημα για μια πλήρως νόμιμη λύση. Για όποιον θέλει Microsoft Office, νομίζω ότι είναι εξαιρετική προσφορά. (αυτό δεν είναι διαφήμιση, είναι ενημέρωση στα μέλη και κάνεις πολύ καλά που το αναφέρεις) Προσωπικά θα το παλέψω λίγο ακόμα με το Pages. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daniel's_saving_grace Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2008 Αλήθεια, στα neooffice/openoffice/pages με cocoaspell υπάρχει η δυνατότητα να γράψεις ένα κείμενο που έχει και ελληνικά και αγγλικά και αυτόματα να αναγνωρίζει την ορθογραφία και των δύο γλωσσών χωρίς άλλη επέμβαση ή δήλωση γλώσσας για κάθε λέξη; Εγώ για αυτό το λόγο είχα στραφεί πάλι σε office, διότι στο neooffice δε μου αναγνώριζε αυτόματα τη γλώσσα κάθε λέξης αλλά ήθελε μία μία να του λέω ότι είναι english και όχι greek πράγμα πολύ κουραστικό. Επίσης, είχε μια επιλογή "check all languages" ή κάπως έτσι που όμως δε λειτουργούσε πολύ καλά και χρησιμοποιούσε όλες τις γλώσσες για την ορθογραφία οπότε δεν έβρισκε ανορθογραφίες αν υπήρχε κάποια άλλη γλώσσα όπου υπήρχε η λέξη. Με άλλα λόγια ψάχνω για συγγραφή κειμένων στα ελληνικά αλλά με πολύ συχνή παρουσία αγγλικών λέξεων και επιθυμώ οπωσδήποτε αυτόματη αναγνώριση των δύο αυτών γλωσσών και μόνο αυτών. Υπάρχει άλλη λύση ή μόνο το office; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.