Προς το περιεχόμενο

τι λετε να φταιει???

steant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα τελευταια οταν παω να ανοιξω το pc μου κανει το εξεις: ενω του κουτι διχνει κανονικα να δουλευει δεν ακουγοντε τα μπιπ οπως οταν ανοιγει το μηχανημα κανονικα και δεν διχνει τπτ στην οθονη. Αν κανω reset μετα ολα καλα.

Αυτο δε μου το κανει παντα αλλα αυτη τη βδομαδα πχ μου το χει κανει 2-3 φορες..

Τι λετε να ειναι???

Δημοσ.

Καλημερα,απο τα πιο ευκολα,στα πιο δυσκολα,1ον κοιταξε τα καλωδια,[κυριως της VGA-δες τους ακροδεκτες δηλ.τα pin],2ον το κουμπακι on-off,3oν...τροφοδοτικο,και πες μας

Δημοσ.

Απουσία μπιπ...τροφοδοτικό/μητρική μάλλον.

Δοκίμασε κατ' αρχάς ένα (δανεικό κατά προτίμηση) άλλο τροφόδοτικό.

Δημοσ.

ναι αλλα αυτο οπως ειπα και πανω μου δε μου το κανει συνεχεια, πχ στη τελευταια εβδομαδα αν ανοιξα τον υπολογιστη 30 φορες μου το εκανε 2.. και μολις πατουσα reset μετα ξεκινουσε κανονικα

Δημοσ.

2πραγματα μπορει να συμβαινουν. η η μιτρικη σου ετοιμαζεται να μας αφησει χρονους η η καρτα γραφικων δεν πατα καλα πανω στη μητρικη(μαζευτηκαν σκονες κλπ.). δες για το δευτερο πιο πιθανον φαινεται

Δημοσ.

οκ θα το δω, αλλα πιστευω οτι αν ηταν να φταει μια συσκευη η οποια για οποιωδηποτε λογο δε κουμπωνει καλα πανω το προβλημα θα ηταν συνεχεια, και οχι σπανια (προς το παρον)

Δημοσ.

Τροφοδοτικο θα ελεγα.

Μαλλον τραβαει πιο πολυ ρευμα το PC οταν κανεις cold boot και η καρτα γραφικων δεν γινεται initialized.

Μπορει να χαλασε και κατι αλλο (δισκος?) και να τραβαει πιο πολυ ρευμα απ'οτι πρεπει.

Στο reset θα ειναι πιο λιγο το φορτιο στο τροφοδοτικο και η καρτα γραφικων θα εχει οτι χρειαζεται.

Η εκανες overclock και δεν εδωσες αρκετο χρονο στην καρτα να κανει initialize.

Δημοσ.

H μητρική είναι παλιά και...δεινοπαθημένη. Είναι ένας καλός ύποπτος. Αλλά από τεστ αυτό που ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις, είναι είτε να δοκιμάσεις το τροφοδοτικό σε άλλο pc, είτε άλλο τροφοδοτικό στο δικό σου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...