Προς το περιεχόμενο

Φόρτιση φορητού

1234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ωραία, άρα παιρνώ ένα ups ή έναν σταθεροποιητή τάσης για τον σταθερό και ένα πολύμπριζο προστασίας για το φορητό.

Για το σταθερό: να αρκεστώ στον σταθεροποιητή τάσης λές; Είναι και πιο φτηνό απ' ότι βλέπω... Γενικά πάντως αν έχεις κάποιες προτάσεις, πες :)

Για το σταθερό οι λύσεις είναι οι εξής: (από τη φθηνότερη στην ακριβότερη)

1) ΔΕΗ -> Πολύμπριζο προστασίας -> Pc

Αυτή η λύση σε προστατεύει μόνο από τις υψηλές τάσεις.

2) ΔΕΗ -> Πολύμπριζο προστασίας -> Σταθεροποιητής Τάσης -> Pc

Εδώ έχεις και σταθεροποιήση των τάσεων και προστασία υπερτάσεων

3) ΔΕΗ -> (Πολύμπριζο προστασίας) -> UPS -> Pc

Εδώ έχεις πλήρη κάλυψη. Το πολύμπριζο μπορείς να το προσπαράσεις μιας και το UPS έχει (όπως έχει και σταθεροποιητή) , αλλά καλό είναι να υπάρχει ώστε να δεχθεί το μεγάλο χτύπημα και να προστατέψει και το UPS.

Αποφάσισε ο ίδιος ανάλογα με τα οικονομικά σου τι επιθυμείς. Για το φορητό πάντως αρκεί ακόμα και μια μονή πρίζα προστασίας υπερτάσεων όπως αυτή που αναφέρθηκε νωρίτερα.

Όλα κομπλέ ως τώρα, το έχω και φορτίζει (ανοιχτό).

Ωραία. Οταν φτάσει 95% δούλεψε από τη μπαταρία.

Δημοσ.

Τέλεια!

Κάτι άσχετο αλλά σημαντικό: Η εγγύηση ποιά είναι; Η απόδειξη αγοράς; Αν πάθει τίποτα δηλαδή θα απευθυνθώ στο κατάστημα από το οποίο το παράγγειλα;

Δημοσ.

Δεν ψάχνεις μήπως έχει και καμία διαδικασία registration στο σάιτ της εταιρείας? Εμένα πάντως που είχε διεθνή εγγύηση, ετσι έκανα, με χρήση του serial number....

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ δεν βρίσκω τίποτα από πλευράς εγγύησης (εκτός αν είναι η απόδειξη αγοράς), ούτε serial number βρίσκω. Τι να κάνω;

Δημοσ.
Ρε παιδιά εγώ δεν βρίσκω τίποτα από πλευράς εγγύησης (εκτός αν είναι η απόδειξη αγοράς), ούτε serial number βρίσκω. Τι να κάνω;

Λέτε να έχω κάποιο πρόβλημα;

Δημοσ.

δεν ξερω για το σιριαλ αλλα εγω πηρα τον asus triple e απο e-shop και οταν ρωτησα τον ακαματη τον πωλητη πως να τον φορτισω το σκεφτηκε κανα 5λεπτο και μου πε να του αδιασω τελειως την λιγη μμπαταρια που εχει μεσα (30 % ) και να το αφησω 4 ωρες να φορτισει.αυτον τον κυκλο να τον κανω 4-5 φορες ειπε.ισχυουν αυτα η λεει τα δικα του?

εγω παντως ρε παιδια εχω ακουσει οτι οταν τον δουλευεις ανοιχτο με την μπαταρια και τοχεις συνεχεια στην πριζα εκτος του οτι αργει να φορτισει,χαλαει και η μπαταρια..δεν ξερω γμτ θελει προσοχη...

Δημοσ.

Είναι τελικά η απόδειξη αγοράς η εγγύηση ή όχι;

Δημοσ.

εγω παντως οταν ειμαι σπιτι χρησιμοποιω το λαπτοπ χωρις μπααρια με την πριζα και οταν ειμαι εξω εχω παντα τη μπαταρια φορτισμεναη...

Δημοσ.
Ναι.Για να σε καλύψει η εγγύηση πρέπει να έχεις την απόδειξη αγοράς.

Και μόνο αυτή; Ρωτάω γιατί δεν έχω κανένα άλλο χαρτί που να λέει π.χ. εγγύηση. Μου ήρθε δηλαδή το laptop, η απόδειξη αγοράς και κάποια manuals σε διάφορες γλώσσες, τίποτα άλλο. Μόνο με την απόδειξη αγοράς είμαι καλυμένος, έτσι; Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι online, π.χ. κάποια εγγραφή κάπου;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...