Προς το περιεχόμενο

Aridaiainfo.gr - Online οδηγός για την Αριδαία

Aridaiainfo.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. :-)

Ονομάζομαι Σάκης, είμαι φοιτητής και είμαι νέος στο site. Είπα να ξεκινήσω με την νέα μου δουλειά, που με πολύ κόπο κατάφερα να δημιουργήσω.

Το aridaiainfo.gr είναι ένας Online Τουριστικός και Επαγγελματικός οδηγός για την Αριδαία και την ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Αριδαία είναι μία σύγχρονη κωμόπολη των 11.000 περίπου κατοίκων και βρίσκεται στον Νομό Πέλλας. Απέχει 100 χλμ από την Θεσσ/νίκη και 490 χλμ από την Αθήνα. Μόλις 8 χλμ από την Αριδαία βρίσκονται τα Λουτρά Πόζαρ (ιαματικά λουτρά) και το Χιονοδρομικό Κέντρο "Καϊμακτσαλάν" απέχει μόλις 25 λεπτά με το αυτοκίνητο. Όπως καταλαβαίνετε, η περιοχή είναι ραγδαία αναπτυσσόμενη και η κατασκευή ενός τέτοιου οδηγού ήταν απαραίτητη. Σε αυτόν τον οδηγό, δίνεται η ευκαιρία στους επιχειρηματίες και στους ελεύθερους επαγγελματίες, να διαφημίσουν την επιχείρηση - προϊόν - υπηρεσία τους στο διαδίκτυο, έγκυρα και με πολύ μικρό κόστος.

Από εσάς ζητάω να μου πείτε την γνώμη σας, αν έχετε κάποιο σχόλιο ή παρατήρηση ή κάποια ιδέα, με χαρά μου θα τα ακούσω και θα τα λάβω σοβαρά υπόψη μου.

Πείτε το και στους φίλους σας!

Δημοσ.

ομορφο site, μόνο που προσπάθησα να διαβάσω το κείμενο και με ζαλίζουν τα banners δεξιά, αν μπορούσες να τα κάνεις ακίνητα.

Δημοσ.

Για να σου πω την αλήθεια, αυτό πρώτη φορά το ακούω. Δεν μου ακούγεται και χαζό όμως. Είδη το έγραψα στις σημειώσεις με τις παρατηρήσεις, οπότε είναι στα υπόψη. Ευχαριστώ πάντως!

Δημοσ.

Φίλε το site σου είναι πολύ ωραίο,έχει γίνει πολύ καλή δουλεία.Μ'αρέσει πολύ το Logo μαζί με τις εικόνες που αλλάζουν.Το θεωρώ πολύ καλή ιδέα.

Αλλά με χαλάει κάτι πάρα πολύ.Ο counter Που μετράει τον αριθμό επισκεπτών.Νομίζω αυτο δεν αφορά τους επισκέπτες αλλά μονο εσένα.Καλύτερα να το βγαζες.Σκεψου ότι δεν υπάρχει σοβαρο site που να εχει counter,γενικότερα είναι ξεπερασμένοι (οι counters) ,μου θυμίζουν μια άλλη εποχή του Internet (1995-2000).

Καλή επιτυχία!!!!

Δημοσ.

Να' σαι καλά φίλε μου!

Αν σου πω ότι ούτε εμένα μου αρέσει ο counter. Όταν πάω όμως σε μία επιχείρηση το πρώτο που με ρωτάνε είναι "πόσους επισκέπτες έχει το site σου;", έτσι λοιπόν, αναγκάστηκα να τους το δείχνω. Πάντως, δεν νομίζω να κρατάει για πολύ ο counter. Τώρα λιγάκι στην αρχή μέχρι να καταχωρήσω λίγες ακόμη επιχειρήσεις και μετά...bye bye.

Κάτι άλλο, μήπως είχατε κάποιο πρόβλημα με το φόρτωμα των εικόνων; Αργούσαν ή δεν εμφανιζόντουσαν καθόλου; Εγώ στο δικό μου το PC δεν έχω πρόβλημα.

Επίσης, συναντήσατε κάποιο "κολληματάκι" και αν ναι τι ακριβώς ήταν και ποιον browser χρησιμοποιείται;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ολους αυτους που τους εβαλες στο σιτε σου σε πληρωνουν με τα κλικ ΄ή γενικα?

το aridaia.gr το χαν καβατζωσει?

Δημοσ.

Ναι, πληρώνουν μηνιαία ή ετήσια συνδρομή η οποία ξεκινάει από τα 29ευρώ και φτάνει τα 79ευρώ (ανάλογα με τι θέλει ο καθένας). Περισσότερα εδώ

Το aridaia.gr δεν μπορεί να δωθεί σε ιδιώτη, καθώς εκφράζει γεωγραφική περιοχή. Αρχικά αυτό είχα στο μυαλό μου αλλά δεν μπόρεσα να το πάρω.

Δημοσ.

λοιπόν, προσπάθησα ξανά και σαν συμπέρασμα:

Σε γενικές γραμμές μου άρεσε, γρήγορο και καλή παρουσίαση περιεχομένου,

θα αλλαζα τον τρόπο παρουσίασης των διαφημιζόμενων(πολλές κινούμενες εικόνες μαζί),

θα καταργούσα επειγόντος τον counter γιατί μπορεί να έχει τα αντιθετα απο τα προσδοκόμενα, αποτελέσματα και ίσως να το πήγαινα σε άλλα χρώματα.

Δημοσ.

Εφημερεύοντα φαρμακεία κι όχι εφημερεύων (τι να κάνω εκεί πήγε το μάτι μου :P).

Ωραίο site, αν κι εμένα μου φαίνονται κάπως κουραστικά τα τόσα κινούμενα banners.

Αν κρίνω από τις ελλείψεις σε διάφορες κατηγορίες μάλλον έχεις αρκετή δουλειά ακόμα :)

Καλή συνέχεια και επιφυλάσσομαι για ένα πιο εκτεταμένο beta-testing.

Δημοσ.

Επίσης,τα Links στο "δείτε στα γρήγορα" δε νομιζω οτι χρειαζονται,ή τουλάχιστον όχι όλα,πχ το in.gr , pathfinder.gr .

Θα προτιμούσα να υπάρχει ένα μικρό banner AdSense Google!

Δημοσ.

Με πείσατε, ο counter θα φύγει σε λίγες μέρες. Τον κρατάω λιγάκι ακόμη για ειδικούς λόγους.

- Το εφημερεύων έγινε εφημερεύοντα

- Οι διαφημίσεις των επιχειρήσεων δεν είναι μόνο τα banners της αρχικής σελίδας. Στο μενού Κατηγορίες Αλφαβητικά, υπάρχουν οι διαφημίσεις και χωρίζονται σε απλές, μεσαίες και εξειδικευμένες. Το ξέρω ότι τα banners είναι εκνευριστικά, αλλά είναι χρή$$ιμα.

- Στον φίλο που ανέφερε κάτι για χρώματα: Εννοούσες τα χρώματα του site;

- Αυτό με το AdSence δεν το είχα σκεφτεί. Μου φαίνεται αρκετά καλή ιδέα.

- Τέλος, τα links "Δείτε στα γρήγορα" κάνουν κυρίως την εμφάνισή τους για "outgoing" λόγους, κάτι πολύ βασικό για το Google.

Ευχαριστώ πολύ για τα replies σας! Πολύ χρήσιμα και σίγουρα ακόμη περισσότερα θα ήταν ευπροσδεκτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...