washcloud Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Xαλάρωσε ρε frenzy. T' αφεντικά μιλάνε όπως γουστάρουν. (...πάντως, όντως παρατραβηγμένη η άποψη ότι είμαστε ο πιο κομπλεξικός λαός ever...)
frenzy Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 οκ δεν είμαστε κομπλεξικοί. Απλά δεν γουστάρουμε κανένα. Και χαλαρός είμαι. Και τα αφεντικά δεν αυτοπροσδιορίζονται. Αλλά πες μου ποιός είναι ο πιο κομπλεξικός λαός ever και ποιούς συμπαθούμε?
jimarass Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 οκ δεν είμαστε κομπλεξικοί. Απλά δεν γουστάρουμε κανένα. Και χαλαρός είμαι. Και τα αφεντικά δεν αυτοπροσδιορίζονται. Αλλά πες μου ποιός είναι ο πιο κομπλεξικός λαός ever και ποιούς συμπαθούμε? Δυστυχώς , θα αναγκαστώ να συμφωνίσω μαζί σου πρώτη φορά!!
frenzy Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δυστυχώς , θα αναγκαστώ να συμφωνίσω μαζί σου πρώτη φορά!! Ποτέ οι 180μοίρες δε μου φάνηκαν πιο ελκυστικές...
jimarass Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Ποτέ οι 180μοίρες δε μου φάνηκαν πιο ελκυστικές... Καλά gay δεν είμαι όμως!!!!
frenzy Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Καλά gay δεν είμαι όμως!!!! Τώρα καρφώνεσαι, γιατί ποτέ δεν είπα πως είσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.