Προς το περιεχόμενο

Μίσος εναντίων Αμερικής/Αμερικανων

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σχετικά με το πετρέλαιο ,έχε στο μυαλό σου πως οι ΗΠΑ αγοράζουν πετρελαιο μόνο και μόνο γιατί το 100% ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ πάει στα στρατηγικά αποθέματα τους.

Επίσης μην θεωρείς άσχετη την τιμή του πετρελαίου (110$) με το αδύναμο? δολάριο.

Αν αύριο η Κίνα πουλήσει όλα τα δολλάρια που έχει, τότε η Αμερική το μόνo που θα της μείνει να κάνει είναι nα κοιτά τα στρατηγικά της αποθέματα!!!! Πίστεψέ με δεν είναι η μόνη χώρα που μαζεύει πετρέλαιο. Πως νομίζεις πήγε τόσο ψηλά η τιμή? Από την Κίνα και Ινδία μονο?

Όσο για το αδύναμο δολάριο, to παιχνίδι ειναι γνωστό. Όποτε η Ευρώπη προσπαθούσε να ορθοποδήσει η Αμερική επιδρούσε στους Άραβες (ΟΠΕΚ) και ανέβαζε την τιμή του πετρελαίου, και η ανάπτυξη μηδενιζόταν!! Τώρα όμως που παίζει το ευρώ, ανεβάζοντας την ισοτιμία διατηρούμε σχεδόν ίδια σχέση τιμής με το πετρέλαιο. Επίσης σα μπούμερανκ, η Αμερική πληρώνει πιο ακριβά το πετρέλαιο. Βασικά δεν υπολόγισε σωστά ότι η Ευρώπαικές εξαγωγές μπορούν να διατηρηθούν και με δυνατό ευρώ.

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κυρίως γιατί θα με βάλουν λόγω της ανταγωνιστικότητας να δουλεύω μέχρι τα ήντα ενώ εγώ θέλω να βγω στη σύνταξη στα άντα. Θέλουν να σώσουν τον κόσμο ενώ ο κόσμος δε θέλει να σωθεί από αυτούς.Γενικά την έχουν δει παγκόσμιος χωροφύλακας και εγώ δε γουστάρω ούτε τους δημοτόμπατσους πόσο μάλλον έναν παγκόσμιο εξουσιαστή. Α και κατέχου μέρος της Ελλάδας. Μπορεί αύριο ο Παπούλιας να μπει στη Σούδα? Γιατί δεν είναι ελληνικό έδαφος?

Ομως η θεση μου αλλάζει άρδην αν

1) Από τη Σούδα μεταφέρουν τη βάση σε Χίο, Λέσβο, Σάμο (εκεί έχω τους Τούρκους, οι Λίβυοι δεν έχουν τπτ μαζί μου)

2) Φτιάχνει και μια βαση στη Β.Ελλάδα και ησυχάζω.

Αυτούς όμως που επιτέθηκε δεν ήταν παναγίτσες

3 πράγματα. Φεύγουν οι Εβραίοι από την Ιερή Πόλη, οι Αμερικάνοι από το Αφγανιστάν και από το Ιράκ και ηρεμεί ο κόσμος.Και το κυριότερο ο κάθε μικρομαλάκας Ευρωπέος μαθαίνει να κάνει χειρωνακτική δουλειά για να μην έρχονται μουσουλμάνοι στη χώρα του (και καταναλώνουν αγαθά που στη χώρα τους ούτε ζωγραφιστά δε βρίσκουν)

Δημοσ.
Και ανα την ιστορια, ολοι τους ηταν αντιπαθεις, αν οχι μισητοι, απο τους υπολοιπους.

Αυτο που κανει τη διαφορα ειναι οτι καποιοι ηταν εκλεγμενοι και καποιοι οχι.

Δεν ειναι μονο 'ηλιθιοι, ψηφιζοντας τον βλακα'. Ειναι κατι πολυ χειροτερο!

Του εδωσαν το πρασινο φως να συνεχισει τον πολεμο. Οσο για τους αδιαφορους, εχουν το ιδιο μεριδιο ευθυνης και μεγαλυτερο γιατι θα μπορουσαν να κανουν τη διαφορα, αλλα... χεστηκαν.

Η flower power λογικη, αγαπω τους παντες, συγχωρω τους παντες,

σαν θεωρια καλη ειναι, αλλα δε μπορεσε ποτε να γινει πραξη και ουτε προκειται.

Πρακτικα, στο πρωτο χαστουκι, το πολυ στο δευτερο...'There Will Be Blood'!

Απαξ και εχεις την ικανοτητα να αγαπας, τοτε αυτοματως μπορεις και να να αντιπαθεις και να μισεις. Καταπιεζοντας ενα απο αυτα (ή μετονομαζοντας το σε 'διαφωνια') κοροιδευεις τον ευατο σου. Ή καλυτερα, τον θεοποιεις.

Σοφο το ρητο:

"ο θεος συγχωρει, εγω οχι"

Βliss μιλάμε για πολίτες. Και οι πολίτες λογικό είναι να την ψωνίζουν που και που. Εδώ εμείς, βάζει γκολ ο Χαριστέας, και γινόμαστε ημίθεοι. Σκέψου αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους υπερδύναμη τι σκέφτονται για τον εαυτό τους.

Επίσης, τον ψήφισαν με βάση κριτήρια που έχουν αυτοί και όχι εμείς. Κατάλαβαίνεις περίπου που το πάω? Αν αυτοί αισθάνονται απειλημένοι απο Ισλαμιστές, φονιάδες, aliens και δεν ξέρω τι άλλο (έχουν και τα τρομολάγνα ΜΜΕ τους να τους πιπιλίζουν την τρομοκρατία) και τον Χίτλερ να τους παρουσίαζες ως προασπιστή της ασφάλειας και του βραδυνού τους ύπνου, το πιθανότερο είναι να τον ψήφιζαν. Για τους ΔΞ/ΔΑ τα είπα σε ένα προηγούμενο ποστ νομίζω.

Κατα τα λοιπά με υπερεκτιμάς:lol:. Προφανώς έχω και συναισθήματα, απλά στο συγκεκριμένο ζήτημα μάλλον άρχισα να αποστασιοποιούμαι, δεν ξέρω γιατί. Ως άνθρωποι μου είναι απλώς αδιάφοροι, αλλά αν με ρωτήσεις για πολιτική προφανώς σκέφτομαι διαφορετικά. Γιατί στην πολιτική και στα συμφέροντα δεν χωράει flower power.

Δημοσ.

ρε η ελλαδα εχει τον πιο καλο καιρο και εχει ηλιο και βγαινουμε μεχρι το πρωι αρα ειναι πανω απο ολα..

1188788580391gj4.jpg

Δημοσ.

1)Κυρίως γιατί θα με βάλουν λόγω της ανταγωνιστικότητας να δουλεύω μέχρι τα ήντα ενώ εγώ θέλω να βγω στη σύνταξη στα άντα.

2)Μπορεί αύριο ο Παπούλιας να μπει στη Σούδα? Γιατί δεν είναι ελληνικό έδαφος?

3)Ομως η θεση μου αλλάζει άρδην αν

a) Από τη Σούδα μεταφέρουν τη βάση σε Χίο, Λέσβο, Σάμο (εκεί έχω τους Τούρκους, οι Λίβυοι δεν έχουν τπτ μαζί μου)

B) Φτιάχνει και μια βαση στη Β.Ελλάδα και ησυχάζω.

4) 3 πράγματα. Φεύγουν οι Εβραίοι από την Ιερή Πόλη, οι Αμερικάνοι από το Αφγανιστάν και από το Ιράκ και ηρεμεί ο κόσμος.Και το κυριότερο ο κάθε μικρομαλάκας Ευρωπέος μαθαίνει να κάνει χειρωνακτική δουλειά για να μην έρχονται μουσουλμάνοι στη χώρα του (και καταναλώνουν αγαθά που στη χώρα τους ούτε ζωγραφιστά δε βρίσκουν)

1)δυστυχώς αυτοί που κάποτε ονειρεύονταν πως με την εξέλιξη της τεχνολογίας θα χρειάζεται να δουλεύουμε μόνο 2 ώρες την ημέρα για να παράγουμε τα απαράιτητα αγαθά, τδεν υπολόγισαν την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού. Το αποτέλεσμα είναι απλό, λιγότερα resourses, περισσότερος ανταγωνισμός για το ποιος θα τα πάρει, άρα περισσότερη δουλειά. Η λύση είναι να μην πας αύριο να αγοράσεις ipod ή ντομάτα. Γίνεται όμως??

2)Είναι στρατιωτική βάση. Δεν επιτρέπονται πολίτες για λόγους ασφαλείας. Για πήγαινε να μπεις σε ένα ελληνικό στρατόπεδο!! Ο Παπούλιας τώρα σίγουρα μπορεί να μπει!

3)Η θέση σου θα αλλάξει προς το καλό αν φύγουνε οι Αμερικάνοι και αν οι Ευρωπαίοι αρχίζουν να πληρώνουν για Ευρωπαικό στρατό. Και ο Ευρωπαικός στρατιώτης όταν δει Τούρκο, θα του κόψει το πόδι αφού πατάει στη "γη" του! Ο Αμερικανός το πολύ πολύ να ανάψει πούρο!

4)Σωστά αλλά η παγκόσμια οικονομία δε δουλεύει έτσι. Φαντάσου αύριο όλοι αυτοί οι καμμένοι ινδοί να ξεμείνουν από δολλάρια ή ευρώ. Να μαζέψει το ευρώ μόνο η ευρώπη. Το αποτέλεσμα θα ήταν τέτοιος πλθωρισμός στο νόμισμα που θα ήταν καταστροφή. Διότι ότι έχεις μόνο εσύ δεν αξίζει τίποτα. Οι άλλοι θα βρουν κάτι άλλο να το αντικαταστήσουν!! Το χρήμα είναι για να κυλάει, μέσω αυτής της κίνησης αποκτά δύναμη και ουσία!

Δημοσ.
@klog οι ΗΠΑ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα ,

Σε αυτό συμφωνούμε....

Στα υπόλοιπα αγαπητέ υπάρχει και ένας οργανισμός που ονομάζεται ΟΗΕ και ο οποίος απο τις εποχές που λέγόταν ακόμη Κοινωνία των Εθνών δημιουργήθηκε για αυτόν ακριβώς τον λόγο ,όπου υπάρχει πρόβλημα,έλλειμα δημοκρατίας ή οτιδήποτε άλλο να παρεμβαίνει.

Όπως είμαι σίγουρος ότι θα ξέρεις εκεί εκπροσωπούνται και όλες οι χώρες και είμαι σίγουρος πως σε πολλές απο τις περιπτώσεις των επιθέσεων μπορεί να είχαν συμφωνήσει.

Μάλλον όμως οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι τον ξεχνούν διότι δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους διότι δεν τους είδα να επιτίθενται ή να παρεμβαίνουν στους εμφύλιους της Αφρικής.

Παγκόσμιος χωροφύλακας δεν θέλουν να είναι? με δέκα μέτρα και δέκα σταθμά όμως έτσι?

Δημοσ.
Δε μιλάμε για παράπλευρες απώλειες αλλά για εγκλήματα.

Να σου θυμίσω δηλώσεις ανωτάτου στελέχους του Αμερικανικού στρατού ότι ''έχει πλάκα να σκοτώνεις''.

Τον εδιωξαν άραγε, δε θυμάμαι ,αλλά σε παρόμοιες περιστάσεις εδώ στην Ελλαδάρα υπάρχει απόλυτη συγκάλυψη κ αλληλουποστήριξη. ΕΛΑΣ , ξύλο σε φοιτητές , πτώση σε ζαρτινιέρα και άλλα προκλητικά βίντεο με ξυλοδαρμούς αλλοδαπών κα. και η απόλυτη σιωπή ---βρωμάμε χούντα , τουρκίλα, βλαχοσυντηρητισμό.

τε θέλω να πω...

αυτοί όλοι είναι ψυχικά άρωστοι

δεν ευθύνονται οι πολιτικές εξουσίες για ανώμαλες πράξεις σωμάτων ασφαλείας κ στρατού

:shock:

Χούντα?(αμερικανοθρεμένη και εδώ μην ξεχνιόμαστε έτσι προφανώς βάλαν το χεράκι τους για να βρωμάμε απο αυτό)

Τουρκίλα?(Ναι έχεις δίκιο τα τουρκικά F-16 πλέον περνούν πάνω και απο κατοικημένες περιοχές όλο και κάποια οσμή θα αφήνουν....πφουφ)

Βλαχοσυντηρητισμό?(Μπορεί ,βλέπεις όπως είπε και ο Μέγας Μπους όποιος δεν είναι μαζί τους είναι εναντίον τους άρα όποιος δεν δέχεται αμάσητα ότι του πασάρουν συνήθως είναι βλάχος ,γραφικός κτλπ΄)

Έλεος συγκρίνουμε μεμονωμένα φασιστικά φαινόμενα(θές να συζητήσουμε για τα φαινόμενα κατάχρησης εξουσίας και βίας απο αστυνομικούς σε διαφορες πολιτείς των ΗΠΑ ή αν το θυμάμαι καλά το στρατόπδο Αμπου Γκραμπ με τις περιβόητες φωτογραφίες των γυμνών Ιρακινών κρατουμένων?) με πολιτικές που αιματοκυλούν όλο τον κόσμο?

Για όνομα του Θεού

Που είναι οι ΗΠΑ τώρα που βρωμάει τουρκίλα και το βόρειο Ιράκ?

Που είναι οι ΗΠΑ στου εγκληματίες πολέμου των Βόσνιων ,Κροατών(Μακρά παράδοση απο την εποχή των ΟΥΣΤΑΖΙ επι Β ΠΠ) και Αλβανοκοσοβάρων?Μόνο Οι Σέρβοι έκαναν εγκληματα πολέμου?

Αν είναι δυνατόν να συγκρίνουμε μεμονωμένα φασιστικά κρούσματα που υπάρχουν σε κάθε χώρα του πλανήτη με πολιτικές που επηρεάζουν ΟΛΟΝ τον πλανήτη.

Πρωτοι από όλους ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί που δίνουν τις εντολές και βάζουν την πρώτοι υπογραφή.Πλέον αυτοί είναι οι πολιτικοί.

Ένας δεν την έβαλε στας ΗΠΑ και ξέρεις πολύ καλά που κατέληξε ....η Νεα Υόρκη έχει και αεροδρόμιο με τα αρχικά του αν δε κάνω λάθος.

Δημοσ.

Απλά πρέπει να διαλέξουμε συμμάχους που μας υπολογίζουν και μας σέβονται όπως οι Ρώσοι, με τους αμερικανούς δεν τα έχουμε παρά μόνο με τους πολιτικούς τους που δυστυχώς είναι ημιμαθείς και ανιστόρητοι και η εξωτερική τους πολιτική υπαγορεύεται απο τα οικονομικά τους συμφέροντα..

Δημοσ.
Την Ρωσία στην Ευρωπαική Ένωση!

Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να γίνει σε επίπεδο θεσμών (είσοδος)αλλά σε πρακτικό επίπεδο ο φυσικός χώρος της Ρωσσίας είναι η Ευρώπη και η σύνδεσή της ενεργειακά και πολιτικά με αυτή.(άλλωστε ενεργειακά ήδη υπάρχει μεγάλη συνεργασία)

Houston οι μοναδικοί οι οποίοι μπορούν να προστατεύσουν τα κεκτημένα τους είναι οι ίδιοι οι Αμερικάνοι αλλάζοντας τις πολιτικές τους.

Ήδη έχουν απένατι τους το Ισλαμ, αν συνεχίσουν έτσι θα βρεθούν μόνοι τους απέναντι στους περισσότερους ισχυρούς του κόσμου(δενμιλώ στρατιωτικά μην το βλέπετε μόνο έτσι).

Δεν πιστέυεις πως θα γεννήσει νεόυς ορκοσμένους φανατικούς τύπου 11/09?(δεν την εγκρίνω προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

Δημοσ.
ενω εμεις ειμαστε οι αλτρουιστες της ΕΕ

ας αφησουμε τους εγωισμους και ας κοιταξουμε λιγο τον εαυτο μας

Δημοσ.
Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να γίνει σε επίπεδο θεσμών (είσοδος)αλλά σε πρακτικό επίπεδο ο φυσικός χώρος της Ρωσσίας είναι η Ευρώπη και η σύνδεσή της ενεργειακά και πολιτικά με αυτή.(άλλωστε ενεργειακά ήδη υπάρχει μεγάλη συνεργασία)

Houston οι μοναδικοί οι οποίοι μπορούν να προστατεύσουν τα κεκτημένα τους είναι οι ίδιοι οι Αμερικάνοι αλλάζοντας τις πολιτικές τους.

Ήδη έχουν απένατι τους το Ισλαμ, αν συνεχίσουν έτσι θα βρεθούν μόνοι τους απέναντι στους περισσότερους ισχυρούς του κόσμου(δενμιλώ στρατιωτικά μην το βλέπετε μόνο έτσι).

Δεν πιστέυεις πως θα γεννήσει νεόυς ορκοσμένους φανατικούς τύπου 11/09?(δεν την εγκρίνω προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

H Ρωσία είναι ιστορική ευρωπαική χώρα, πιο περίεργο θα είναι η ένταξη της Γιουγκοσλαβίας, Αλβανίας, Σκόπια, Πολωνίας, στην ΕΕ παρά της Ρωσίας. Τώρα απο πλευράς θεσμών, αυτά αλλάζουν σε μια νύχτα αν χρειαστεί!!Ο Ρωσικός λαός έχει την παιdεία και τα αισθήματα για αλλαγή, όπως άλλωστε απέδειξαν στα Βυζαντινά χρόνια.

Βέβαια έχουν ακόμα δρόμο αλλά τα ωφέλη πολλά για όλους μας. Έχουν στρατιωτικοδιαστημική τεχνολογία, έχει ορυκτό πλούτο όσο καμία χώρα και εδάφη τα οποία με το νεό μας κλίμα θα ξεπαγώσουν!!! Πληθυσμός 120 εκατομ σε μια έκταση όσο Ευρώπη και Αμερική μαζί!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...