Προς το περιεχόμενο

Το δισκάκι μες στο DVd-Rom έγινε σμπαράλια!!!

Composer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά τα samsung έχουν το κακό συνήθειο να αφήνουν το δισκάκι να βγει έξω πριν προλάβει σταματήσει να γυρίζει, τουλάχιστον το δικό μου samsung το έκανε συχνά αυτό.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τελικα εσπασα και αλλο, ευτυχώς όχι μεσα στο CD player. Βγαζοντας το απο τη θήκη σκίστηκε. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Μαιμου παρτίδα θα είναι (στη δεκάδα τα δύο)

Μπορεί αυτα τα TDK να μην είναι TDK;

Κατι verbatim που έχω τα λυγίζεις και δεν σπανε με τιποτα.

post-53022-129062965185_thumb.jpg

Δημοσ.

εμένα μου έτυχε το εξής απίστευτο με δισκάκι της πλάκας, το dvd rom άρχισε να γκαζώνει (κυριολέκτικά), ακουγόταν καθαρά το τρελλό στροφάρισμα και φαίνεται κάποια στιγμή ρόπιασε το μοτερ και έσκασε, ευτυχώς δεν ανοιξε εκείνη την στιγμή το Tray, το δισκάκι κονιορτοποιήθηκε, μιλάμε για τρελό γέλιο :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
για αυτο οχι φτηνα cd.αν και πλεον ταdvd-r ειναι σε τιμη χεφτιλα.φαντασου να σου σπασει μεσα σε κανα blue ray.

Το θέμα ειναι να μην σου σπασει κανα αυθεντικο παιχνιδι μεσα στο cd-rom οπως την έπαθα εγω πριν 3-4 χρόνια. Ασε που μου εκαναν και μια ωρα για να μου το αλλαξουν. Μεχρι και ο πιο ασχετος θα καταλαβαινε οτι το cd-rom εχει χαλασει αφου αν το κουναγες αισθανοσουν οτι ο μηχανισμος εχει ξεκολισει απο την βαση του συν της αλλης οτι το δισκακι ειχε γινει χιλια κομματια μεσα. Αμα σου σπασει Blue - Ray πακετο αλλα κουτσα στραβα βρισκεις τα δεδομενα που εχασες, το μονο που θελεις ειναι χρονο

Δημοσ.

Πριν μερικούς μήνες, έπαθε το ίδιο και ο ξάδερφός μου. Το αυθεντικό cd του Waracraft III έγινε θρύψαλα μέσα στο cd-recorder που είχε. Δυστηχώς εκτός οτι έχασε το αυθεντικό παιχνίδι που είχε, χάλασε και το recorder.

Δημοσ.
Το θέμα ειναι να μην σου σπασει κανα αυθεντικο παιχνιδι μεσα στο cd-rom οπως την έπαθα εγω πριν 3-4 χρόνια. Ασε που μου εκαναν και μια ωρα για να μου το αλλαξουν. Μεχρι και ο πιο ασχετος θα καταλαβαινε οτι το cd-rom εχει χαλασει αφου αν το κουναγες αισθανοσουν οτι ο μηχανισμος εχει ξεκολισει απο την βαση του συν της αλλης οτι το δισκακι ειχε γινει χιλια κομματια μεσα. Αμα σου σπασει Blue - Ray πακετο αλλα κουτσα στραβα βρισκεις τα δεδομενα που εχασες, το μονο που θελεις ειναι χρονο

απλα κανονικα δεν καλυπτεται απο εγγυση.τωρα αν το καθαρισεις και δεν φενεται κατι η στο αλλαξει αυτος αλλο αυτο.και εγω μια φορα ειχα παει στο eshop ενα dvdr που εκ γενετης ειχε προβλημα χωρις να εχει παιξει ουτε 10 λεπτα και ενω ακουγοταν λες και ο μηχανισμος δεν ειχε βιδωθει δνε μου το αλλαξαν εκεινη την στιγμη αλλα μου λενε θα το τσεκαρουν.τους λεω ρε παιδια ακουγεται και εχω κανει παραγελιες απειρες απο εσας αυτη ειναι η δουλεια μου αλλα αυτοι ....fuckin eshop u suck.

Πριν μερικούς μήνες, έπαθε το ίδιο και ο ξάδερφός μου. Το αυθεντικό cd του Waracraft III έγινε θρύψαλα μέσα στο cd-recorder που είχε. Δυστηχώς εκτός οτι έχασε το αυθεντικό παιχνίδι που είχε, χάλασε και το recorder.

για αυτο παντα παιζω τα παιχνιδια απο image drive.ουτε κουραζω το dvd ουτε περιμενω να το διαβασει.αφου πλεον εχουμε τεραστιους δισκους.και No cd υπαρχουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...