Brolly Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Γεια σας, εχω αυτο τον σκληρο εδω και 2 μηνες και ειπα να ριξω μια ματια στα temps... Με το EVEREST Ultimate Edition μου διχνει οτι ο εχει 59C...ειναι φυσιολογικο ? η μηπως δεν δειχνει σωστα temps για external hd το EVEREST ?
kanenas_0 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Η τιμη που δειχνει ειναι αυτη που διαβαζει απο το S.M.A.R.T. Θα την δεις στην επιλογη 'storage'. Παντως στο δικο μου, βλεπει επισης 3 δισκους. Για αγνωστο (για μενα) λογο, ο Freeagent 750GB (USB), ο My Book 1TB (USB) και ενας Seagate SATA 1TB εσωτερικος, δεν δεινουν S.M.A.R.T. πληροφοριες. Ειναι περιορισμος του S.M.A.R.T. που δεν καλυπτει δισκους μεγαλυτερους απο 500GB?
antonl Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 O Seagate Freeagent 250GB πάντως μετά από μεταφορά ~2GB σ' αυτόν έδειχνε ~33C. Και με το HD Tach σταθερή ταχύτητα ανάγνωσης 30MB/sec και random access time ~16msec (είπα να τ αναφέρω κι αυτά με την ευκαιρία).
slaughter Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 φίλε κ εγώ μόλις πριν λίγο άνοιξα ένα παρόμοιο θέμα (βλακεία είχα κάνει search αλλά όχι με το Model tou hdd). κ εμένα φτάνει στους 54 ώρες ώρες... δεν ξέρω τι παίζει (δες κ εδώ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.