mesc4l Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Παιδια ξέρει κανείς την ελληνική ταινία Τσίου>?>??Περιγράφει μια αυγουστιάτικη μέρα από ένα πρεζάκι που έχει μείνει στην Αθήνα και έχει φοβερές ατάκες αποτι έχω μάθει.Την βρήκα σε torrent site ,άρχισα να την κατεβάζω αλλά στο 50& κόλλησε.(αυτό πάλι γιατί μπορεί να έγινε..)είχε αρκετους leechers kai seeders.
sukalas Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Ναι την έχω δει στο σινεμά..Απο public tracker ή privet tracker την κατεύαζες? Δε πιστέυω να μην έκανες χιούμορ στο τίτλο..
Icecut Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Η ταινία δεν νομίζω οτι είναι απαγορευμένη...μη σου πώ οτι βραβεύτηκε και απο το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης..τώρα για τρελλές ατάκες μη φανταστείς!Νορμάλ πραγματάκια
coby Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Για όποιον θέλει να την δει online μπορεί να ψάξει στο video.google.com για tsiou.
iNorganic Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Για όποιον θέλει να την δει online μπορεί να ψάξει στο video.google.com για tsiou. εδω και αρκετοο καιροο
theoritikos Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Την ταινία την είχε δείξει η ΕΤ1 πριν απο 3-4 μήνες. Έχει πολύ γέλιο, ειδικά ο τρόπος που μιλά ο Τσίου. Είναι όντως απαγορευμένη η ταινία??
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Παρακαλώ να μην συνεχιστεί η κουβέντα σχετικά με το πού θα βρούμε εμπορική ταινία. Να συζητήσουμε για την ταινία αλλά μέχρι εκεί.
χάπι Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Το'χω δει ... Συμπαθές αλλά, δεν ξετρελάθηκα. Καλή η σκηνή τσιου - gay νταβατζή και κάποιες καλές ατάκες αλλά, όλο αυτό το κυνήγι με κούρασε λίγο ενώ, γενικά δεν υπήρχαν ιδιαίτερα χιουμοριστικά ευρήματα και το τέλος ήταν μάλλον αφελές. Φιλότιμη προσπάθεια πάντως, ειδικά για ελληνική ταινία και με νέους ηθοποιούς, σκηνοθέτη κλπ. είναι όντως απαγορευμένη ? Δε νομίζω...
Tasoti Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δεν ειναι απαγορευμενη η ταινια κυκλοφορει και στα video club. Σαν ταινια απλως μετρια και περναει ευχαριστα η ωρα, την σωζει και λιγο το 10λεπτο που παιζει ο Λίτσης.
Tasoti Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Ειναι ο αρραβωνιαστικος της αδερφης του τσιου.
χάπι Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 αααα... ΠΟΛΥ καλός ! (θυμίσου γύρισμα ύφους στην 1η σκηνή που του τα χώνει η τύπισα...)
Tzimmys Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Εμένα μου άρεσε πολύ. Με τη πρώτη ατάκα με κέρδισε. Κορυφή Είναι ο Τσίου στο αστικό και πάει, και έχει τα πόδια πάνω στο μπροστινό κάθισμα. Οπότε έρχεται ο εισπράκτορας. Εισ: Κατέβασε τα πόδια σου από τη καρέκλα. Σπίτι σου έτσι κάνεις? Τσίου: Γιατί ρε φίλε, εσύ σπίτι σου κόβεις εισιτήρια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.