knightstavros Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Η ιστορια μου εχει ως εξης: Εχω κολλησει μια ΑΚΡΩΣ ενοχλητικη διαφημιση με ονομα mistikotitatuipologisti που διαφημιζει(και καλα)προστασια για υπολ. Ως προγ/μα προστασιας εχω το nod32 οπου το ετρεξα αφοτου την κολλησα αυτην τη διαφημιση και οτι υποπτο εβρισκε επελεγα να το διαγραψει. Ανοησια μου!Στη συνεχεια δεν ενοιγε το winrar, regcleaner, ad-aware, το search κ.α. ενω προγ/ματα οπως τα office ή καποια μουσικα που έχω ανοιγουν μια χαρα. Επισης όταν δεν είμαι στο ιντερνετ μου βγάζει μηνυμα οτι θελει να συνδεθει(προφανως απο τη διαφημιση). Εχω σοβαρή δουλεια μεσα στον υπολ και προκειμενου να γλυτώσω απο back up και format εκλιπαρώ για λυσεις!!!Ειλικρινα καθε βοηθεια ειναι παραπανω απο ευπροσδεκτη... Υ.Γ. Να πω επισης οτι μολις ανοιγω τον υπολ και μπαινει στα windows xp μου βγαζει αυτο το μηνυμα.
masterisin Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 με το Hiren's Boot Cd και να πας στα αντιβιοτικα και κανε search!! δες εδω http://www.hiren.info/pages/bootcd θα δεις πια επιλογη μπορη να σε βοηθειση
free@last Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Κατέβασε ένα εκ των παρακάτω και εκτέλεσε τα σε ασφαλή λειτουργία. ftp://ftp.drweb.com/pub/drweb/cureit/cureit.exe ftp://ftp.kaspersky.com/devbuilds/AVPTool/ (το πιό πρόσφατο κατεβάζεις)
knightstavros Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Παιδες εχω καθαρισει απο spyware.Κατι παιζει όμως με τη registry.Κατι γινεται και δε μπορω να τρεξω καποια αρχεια exe.Υπαρχει κανενας τροπος να κανω restore στη registry?οχι ομως την επιλογη system restore γιατι δοκιμασα ηδη...
free@last Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Παιδες εχω καθαρισει απο spyware.Κατι παιζει όμως με τη registry.Κατι γινεται και δε μπορω να τρεξω καποια αρχεια exe.Υπαρχει κανενας τροπος να κανω restore στη registry?οχι ομως την επιλογη system restore γιατι δοκιμασα ηδη... Τι σου εμφανίζει κατά την εκτέλεση των προγραμμάτων δηλαδή? Σε ασφαλή λειτουργία τρέχει,κάποιο από αυτά? Υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο κάποιο από τα spywares,trojans κλπ να έχει αλλοιώσει κάποια από τα εκτελέσιμα αρχεία σου.
knightstavros Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Σε αυτό μαλλον εχεις δικιο.Για το winrar μου εμφανιζει:"WinRAR archiver has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."Το ιδιο βεβαια και για τα υπολοιπα.Σε safe mode ολα τρεχουν κανονικα.Τι μπορω να κανω;;;;
free@last Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Mε κάποιο άλλο antivirus έλεγξες το σύστημα σου? Το NOD32 ήταν ενημερωμένο?
knightstavros Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Ηταν.Το ελεγξα και με αυτα που μου παρεθεσες σε safe mode,βρηκε 4 trojan και αφου καθαριστηκα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει.
free@last Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Ίσως αν έκανες boot, με το δισκάκι των windows και δοκίμαζες επιδιόρθωση των windows, να γλύτωνες το φορμάτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.