Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με spyware

knightstavros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ιστορια μου εχει ως εξης: Εχω κολλησει μια ΑΚΡΩΣ ενοχλητικη διαφημιση με ονομα mistikotitatuipologisti που διαφημιζει(και καλα)προστασια για υπολ. Ως προγ/μα προστασιας εχω το nod32 οπου το ετρεξα αφοτου την κολλησα αυτην τη διαφημιση και οτι υποπτο εβρισκε επελεγα να το διαγραψει. Ανοησια μου!Στη συνεχεια δεν ενοιγε το winrar, regcleaner, ad-aware, το search κ.α. ενω προγ/ματα οπως τα office ή καποια μουσικα που έχω ανοιγουν μια χαρα. Επισης όταν δεν είμαι στο ιντερνετ μου βγάζει μηνυμα οτι θελει να συνδεθει(προφανως απο τη διαφημιση). Εχω σοβαρή δουλεια μεσα στον υπολ και προκειμενου να γλυτώσω απο back up και format εκλιπαρώ για λυσεις!!!Ειλικρινα καθε βοηθεια ειναι παραπανω απο ευπροσδεκτη...

Υ.Γ. Να πω επισης οτι μολις ανοιγω τον υπολ και μπαινει στα windows xp μου βγαζει αυτο το μηνυμα.

post-101111-129062964435_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδες εχω καθαρισει απο spyware.Κατι παιζει όμως με τη registry.Κατι γινεται και δε μπορω να τρεξω καποια αρχεια exe.Υπαρχει κανενας τροπος να κανω restore στη registry?οχι ομως την επιλογη system restore γιατι δοκιμασα ηδη...

Δημοσ.
Παιδες εχω καθαρισει απο spyware.Κατι παιζει όμως με τη registry.Κατι γινεται και δε μπορω να τρεξω καποια αρχεια exe.Υπαρχει κανενας τροπος να κανω restore στη registry?οχι ομως την επιλογη system restore γιατι δοκιμασα ηδη...

Τι σου εμφανίζει κατά την εκτέλεση των προγραμμάτων δηλαδή?

Σε ασφαλή λειτουργία τρέχει,κάποιο από αυτά?

Υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο κάποιο από τα spywares,trojans κλπ

να έχει αλλοιώσει κάποια από τα εκτελέσιμα αρχεία σου.

Δημοσ.

Σε αυτό μαλλον εχεις δικιο.Για το winrar μου εμφανιζει:"WinRAR archiver has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience."Το ιδιο βεβαια και για τα υπολοιπα.Σε safe mode ολα τρεχουν κανονικα.Τι μπορω να κανω;;;;

Δημοσ.

Ηταν.Το ελεγξα και με αυτα που μου παρεθεσες σε safe mode,βρηκε 4 trojan και αφου καθαριστηκα το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...