captain556 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Γεια σας θελω να παρω ενα λαπτοπ μεχρι 1000 ευρω που να μπορώ να κανω οτι σχεδον και στο desktop μου. Δηλαδή ,να μπαίνω ιντερνετ ,να παιζω lineage και να φτιαχνω τραγουδια με το reason 3. Και γενικα να μπωρει να σηκωνει προγραμματα για επεξεργασια και παραγωγη ήχου όπως το reason ,adobe audition ,cubase κ.α. Βρήκα αυτά HP pavilion dv6760ev και το Toshiba satellite A200-23Q. Κάνουν αυτά που θέλω? Αν ναι ,ποιο απο τα 2 μου πρωτείνεται?
michalis2610 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Καλωσήρθες. Φορητός των 1000 ευρώ δεν είναι φτηνός όταν μέσος μισθός είναι 700-750 ευρώ. Ο ΗΡ είναι ταχύτερος που σημαίνει ότι θα έχεις ένα πλεονεκτημα στις εφαρμογές ήχου που αναφέρεις ενώ ο Toshiba έχει αρκετά καλύτερη κάρτα γραφικών (δύσκολα θα σε καλύψει η κάρτα του ΗΡ). Και οι δύο είναι με 2ετή εγγύηση και είναι εξαιρετικοί για τα χρήματά τους. Πιο ήσυχος και με καλύτερο κατά τη γνώμη μου πληκτρολόγιο το Toshiba. Στάθμισε τις προτεραιότητές σου και αποφάσισε. Γνώμη μου πάντως είναι ότι μπορείς να περιμένεις 2-3 εβδομάδες για τα νέα Toshiba A300/A305 που θα έχουν ακόμα καλύτερη κάρτα γραφικών που θα είναι στα ίδια χρήματα όπότε γιατί να μην πάρεις κάτι ακόμα καλύτερο?
MasterX Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Επειδή κοιτάω και για τον αδελφό μου, αυτό πως σας φαίνεται? Toshiba Satellite A210-1ΑΟ 899,00 ? Ο αδελφός μου το θέλει για γενική χρήση, λίγο Photoshop και κυρίως για να έχει ένα δειγματολόγιο χιλιάδων εικόνων...
captain556 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Καλωσήρθες. Φορητός των 1000 ευρώ δεν είναι φτηνός όταν μέσος μισθός είναι 700-750 ευρώ. Ο ΗΡ είναι ταχύτερος που σημαίνει ότι θα έχεις ένα πλεονεκτημα στις εφαρμογές ήχου που αναφέρεις ενώ ο Toshiba έχει αρκετά καλύτερη κάρτα γραφικών (δύσκολα θα σε καλύψει η κάρτα του ΗΡ). Και οι δύο είναι με 2ετή εγγύηση και είναι εξαιρετικοί για τα χρήματά τους. Πιο ήσυχος και με καλύτερο κατά τη γνώμη μου πληκτρολόγιο το Toshiba. Στάθμισε τις προτεραιότητές σου και αποφάσισε. Γνώμη μου πάντως είναι ότι μπορείς να περιμένεις 2-3 εβδομάδες για τα νέα Toshiba A300/A305 που θα έχουν ακόμα καλύτερη κάρτα γραφικών που θα είναι στα ίδια χρήματα όπότε γιατί να μην πάρεις κάτι ακόμα καλύτερο? Συμφωνώ ,1000 ευρω δεν ειναι και λιγα, αλλα εγω αναφαίρομαι στην φτηνή κατηγορία λαπτοπ. Διοτι υπαρχουν με 1.500 μεχρι και 4.000 ευρώ. Βασικά εγω προτιμώ το pavilion. Πήγα και το είδα σε ενα πολυκατάστημα ,και ειναι κουκλί πραγματικά. Το toshiba απο εμφάνιση δεν μου ελεγε και πολλά. Τώρα ώσο αναφορά τα games ,ενωειται θα προτιμούσα το toshiba , αλλα εγω το μονο game που παίζω ειναι κανα lineage που και που. Το pavilion me thn 256 mb κάρτα το σηκώνει η ζορίζεται? Επίσεις θα ήθελα να μου διευκρηνήσεται και κάτι σχετικα με τις κάρτες γραφικών. Ποιο ειναι το Βασικό σε μια κάρτα γραφικών για να σηκώνει τα παιχνίδια? Δηλαδή αν ειναι η μνήμη ,μια κάρτα με 256 mb και αυτονομη εως 1024 δεν τα παίζει όλλα τα παιχνίδια?
michalis2610 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 To HP, όπως έγραψα και νωρίτερα, έχω την εντύπωση πως θα ζορίζεται αρκετά για το παιγνίδι που αναφέρεις. Για να πάρεις μια ιδέα για τις δυνατότητες των καρτών γραφικών, διάβασε τη παρακάτω λίστα. http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html ΥΓ: Η εμφάνιση, αν και για πολλούς είναι σημαντική, είναι σίγουρα δευτερεύων θέμα και ακολουθεί τη λειτουργικότητα.
21century Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Προτείνω ανεπιφύλακτα το Toshiba satellite A200-23Q που έχω δουλέψει ανελλιπώς απο το 1998 και ποτέ δεν είχα προβλήματα. Τώρα έχω ένα στο γραφείο και ένα στο σπίτι, η ποιότητα κατασκευής πολύ καλή και η αντοχή στο χρόνο, φυσικά τα τελευταία μοντέλα ειναι πανέμορφα αλλά μπρος στα κάλλη..
atropa Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 ειδικά αν θες να γραφεις μουσική συνιστώ μακράν toshiba! εγώ έχω 2 και τα παο και τα 2 στη σκηνη και δεν με έχει αφήσει κανένα ως τώρα! άσε που και το service τις toshiba εδώ ελλάδα είναι μακράν καλλίτερο από τις hp!
captain556 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 ειδικά αν θες να γραφεις μουσική συνιστώ μακράν toshiba!εγώ έχω 2 και τα παο και τα 2 στη σκηνη και δεν με έχει αφήσει κανένα ως τώρα! άσε που και το service τις toshiba εδώ ελλάδα είναι μακράν καλλίτερο από τις hp! Δηλαδή να πάρω toshiba eee? Με ψήνεται σιγά σιγά.... Αλλα δεν μπορώ να ξεχάσω αυτο το γυαλιστερό μαυρο χρώμα του pavilion με τα περιεργα τατου.Το ερωτεύτηκα... Ειμαι σε τέτοιο δήλημα σαν να λες να παρω την σεξυ ξανθια πρασινοματα που το μονο που ξερει να κανει ειναι να κάθεται ή την άσχημη νοικοκυρούλα που κάνει καμια δουλειά και ξέρει να μαγειρεύει.
michalis2610 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Κοίτα και το ΗΡ είναι εξαιρετικό μηχάνημα. Σίγουρα απέχει πολύ από την σεξυ ξανθιά πρασσινομάτα...Είναι ικανότατο, αλλωστε μιλάμε για τα δύο καλύτερα mainstream φορητά στα 1000 ευρώ. Αν δε βιάζεσαι για την αγορά καλύτερα να περιμένεις και να πάρεις τα νέα Toshiba A300 που θα είναι κάτι μεταξύ του ΗΡ που έχεις δει και των Α200. Εσύ αποφασίζεις.
juniorjack Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 909 ? το 6760 στο eshop!! http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=248139&page=6
MasterX Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 ειδικά αν θες να γραφεις μουσική συνιστώ μακράν toshiba!εγώ έχω 2 και τα παο και τα 2 στη σκηνη και δεν με έχει αφήσει κανένα ως τώρα! τι προγράμματα χρησιμοποιείς? Για DJ-ing ή Reason, Cubase, Live, Soft Synths, Soft Samples???? Με ενδιαφέρει και μένα αυτό... Απλα τα φορητα υστερούν στους δίσκους..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.