st2 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 E: dpkg was interrupted, you must manually run 'dpkg --configure -a' to correct the problem. E: _cache->open() failed, please report. μου το εβγαλε το synaptic στο kubuntu πριν εκανα ινσταλλ το μοζζιλλα και μου τελειωσε η μπαταρια στο λαπτοπ και εκλεισε otan τον ανοιξα παλι το εβγαλε add remove programs βγαζει Another process is using the packaging system database (probably some other Adept application or apt-get or aptitude). Please close the other application before using this one λιγη βοηθεια νεος στο λινουξ 7.04 γιατι δουλευω στο λαπτοπ της αδερφης μου δεν την παλευει με την 7.10 αγνωστο γιατι ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Τρέξε σε konsole sudo dpkg --configure -a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 σε ευχαριστω πολυ εισαι πηγη απαντησεων ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 st2 καιρός να δοκιμάσεις και την νέα έκδοση που θα βγεί σε λιγες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 αυτο το πηγη απαντησεων,με τρρρρρρρελανε μιλαμε :P:P:P:P:P:P:P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 σε ευχαριστω πολυ εισαι πηγη απαντησεων ευχαριστω Δεν είμαι πηγή απαντήσεων , απλά σε σύγκριση με εσένα λόγο τις εμπειρίας μου είμαι κάτι τέτοιο : :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 παιδια την περιμενω την νεα εκδοση τα 7.10 δεν παιζουν δεν ξερω γιατι οσο για το `` πηγη απαντησεων `` χαιρομαι που αρεσε αλλα το παλικαρι ftso σε καθε προβλημα μου που ποσταρω ειναι εκει ειναι ποσταπαντητης ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.