Προς το περιεχόμενο

N96 KAI 48GB ΜΝΗΜΗΣ

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα σερφαρισμα στο ιντερνετ και ειδα κατι τρομακτικο

καθος εψαχνα πληροφοριες στην wikipaidia για το NOKIA Ν96 post-100519-129062964332_thumb.jpg

καπου στην σελιδα βλεπω αυτο: Expandable memory currently up to 32 GB courtesy of MicroSD cards. 48GB once 32GB cards become available in 2009

Δειτε εδω: http://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_N96

που σημαίνει οτι η συσκευη εχει 16GB:confused: εσωτερικη μνημη και θα δεχετε καρτες μεχρη 32GB:confused: δηλαδη συνολικα 48GB

Και απορω δηλαδη τωρα εχουν η περισσοτερη 1GB η 2GB φανταστείτε 50 GB στο τσεπακι μας τι θα τα κανουμε τοσα GB πειτε μου

οχι οτι δεν ειναι καλα να εχεις μεγαλη μνημη αλλα οχι σε μια συσκευη με 320χ240 οθωνη και ψηφιακη τηλεοραση μη συμβατη με την ελλαδα και τεχνολογια που υπαρχη παντου πλεον κατανταει βαρετο πιστευω οτι πρεπει να ανεβει η αναλησει τον κινητων

τι γνωμη εχετε εσεις για αυτο:shifty::shifty::shifty:

Δημοσ.
[...]πιστευω οτι πρεπει να ανεβει η αναλησει τον κινητων[...]

Τι νόημα έχει (δεν ξέρω και κατά πόσο είναι εφικτό) να ανέβει η ανάλυση σε μια οθόνη 2-3-4";

Δημοσ.

φυσικα για να ειναι τα γραφικα σε καλύτερη ανάλυση για να φαίνονται πιο πολλες λεπτομερειες κατα την αναπαραγωγη των βιντεο και φωτογραφιων

βασικα δες αυτο απο το Myphone:

"Το μεγαλύτερο τμήμα της εμπρόσθιας επιφάνειας του Nokia N96 καταλαμβάνει η επιβλητική TFT οθόνη των 2,8 ιντσών. Η ανάλυσή της παραμένει δυστυχώς στα 240 x 320 pixels (QVGA), γεγονός που είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό για μια multimedia συσκευή που βρίσκεται στην κορυφή της σειράς «N». Η εμμονή της φινλανδικής εταιρείας με τις οθόνες της συγκεκριμένης ανάλυσης είναι αδικαιολόγητη εν έτει 2008, πόσο μάλλον όταν πριν από δύο περίπου χρόνια (2006) μια άλλη συσκευή της ίδιας οικογένειας διέθετε οθόνη 352 x 416 pixels."

εχει καπιο δικιο για μια συσκευη τον 600euro

Δημοσ.

Αν συγκρινουμε με Ιαπωνια τοτε τα πραγματα στον υπολοιπο κοσμο ειναι ποοολυυυυυυ πισω....τα κινητα εκει εχουν αναλυση οθονης WVGA (480x854) και το μεγεθος των οθονων ειναι μεταξυ 2.7-3.5 inch...

Δημοσ.

Να και καποιος που σύμφωνη μαζι μου:shifty::shifty::shifty:

Εχω να πω ενα πραγμα μονω: ΘΩΜΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΌΤΕ ΕΤΟΙΜΆΣΟΥ ΓΙΑ JAPAN:-D:-D:-D

Δημοσ.

LOL!!!αν δεν ειναι MADE IN JAPAN τοτε πετα το....:P

περα απο την πλακα οι γιαπωνεζοι εχουν ξεφυγει....1SEG TV, χρηση του κινητου σαν credit card, το i-mode με τις χιλιαδες προσαρομοσμενες ιστιοσελιδες για κινητα ειναι μερικα απο τα πραγματα που αφηνουν τον υπολοιπο κοσμο πολλα χρονια πισω....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...