sniper man Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 χαιρετε,απο τον τιτλο καταλαβαινετε πως το pc μου εχει προσβληθει απο rootkits,υπαρχει τροπος αντιμετωπισης?δεν θελω να κανω format γιατι εχω εναν σκληρο δισκο και θα χασω τα παντα,εκτος αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να κανω format χωρις να χασω τα αρχεια μου. ευχαριστω
1000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 http://www.virus.gr/portal/content/rootkits-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%8D%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B5
gagvas Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Δημοσ. 17 Απριλίου 2008 Εχει μπλέξει ποτέ κανείς με το rootkit KAVO.ΕΧΕ; Οι συνήθεις επιπτώσεις είναι ότι αφενός δεν μπορείς να δεις hidden files από explorer και αφετέρου ότι καταστρέφει τα autorun των δίσκων. Ετσι, δεν μπορείς να δεις τον δίσκο Ε: με διπλό κλικ από My computer, αλλά μόνο επιλέγοντάς τον από address bar. Επίσης, παράγει διαρκώς μικρά hidden αρχεία τύπου .bat και .com στο C: Με διάφορα antispyware και κυρίως με επεξεργασία σε safe mode, κατόρθωσα να τον ξεφορτωθώ από το system. Ωστόσο, συνέχεια ξανακολλάω από τους εξωτερικούς δίσκους/φλασάκια στα οποία παραμένει συνήθως μέσα το system restore information. Γνωρίζει κανείς τίποτα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.