phop Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Έχω ένα παλιό pc intel pentium III στα 450 mhz. O ανεμιστήρας πάνω σε slot 1 που είναι στη cpu είναι παλιός και τώρα κάνει συνεχώς θόρυβο που σου σπάει τα νεύρα. Επειδή είναι παλιός και δεν είναι εύκολο να βρω καινούριο, αν τον βγάλω τι πρέπει να του κάνω για να τον φτιάξω να μην τρίζει;;;; Βέβαια η θερμοκρασία της cpu με αυτό το ανεμιστηράκι φτάνει στους 64 βαθμούς αλλά από ότι είδα στο ιντερνετ αντεχει ακόμα... Λογικά θα δουλευει και σε λιγότερες στροφές...
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 καποιοι το καθαριζαν οι αλλοι εριχναν sprei wd40 για να λαδωθει μεσα αλλα δυστυχως δεν πιανει παντα και πολλες φορες δεν κερδιζεις τιποτα.μετα μονο με πατεντα αμα κανεις κατι.
phop Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Σε ευχαριστώ ρε φίλε.. να σαι καλά... Κάτι άλλο υπάρχει παιδιά;
s-gate Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 εγω σου προτεινω αν πιανει λιγο το χερι σου,να παρεις εναν ανεμιστηρα 120mm και να τον στερεωσεις στην ψυκτρα....θα εχεις καλυτερες θερμικρασιες και θα ειναι και αθορυβο!!
poulinos Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 Δημοσ. 20 Απριλίου 2008 συνηθως με tire up μπορεις να πιασεις ενα αλλο fan πανω εστω και μικρουλη θα κανει δουλεια.
phop Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Eυχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω και θα δω τι θα κάνω με τον εκνευριστικό θόρυβο...
chrisimone Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 αυτο εχω κανει και εγω ξυλωσα τον δικο του και εβαλα εναν 12 αρη χαμηλων στροφων και δεν ακουγεταικαθολου δεν ειναι τιποτα ... καντο
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 Δημοσ. 26 Απριλίου 2008 ωραιο ups αλλα μεγαλη βλακεια που δεν το σκεφτηκαν ειδικα για μοντελο που ειναι για home use .απλα χανεις εγγυση οποτε αμα γινει κατι βαλε το μαμησιο και μετα το πας πισω.
Vatos_locos Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 Δημοσ. 27 Απριλίου 2008 ωραιο ups αλλα μεγαλη βλακεια που δεν το σκεφτηκαν ειδικα για μοντελο που ειναι για home use .απλα χανεις εγγυση οποτε αμα γινει κατι βαλε το μαμησιο και μετα το πας πισω. WTF :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.