Προς το περιεχόμενο

Ποιο απο τα δυο να παρω και γιατι ?

kazaven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να αγορασω φορητο και σκεφτομαι να προτιμισω κατι σε 12,1. Εχω στο μυαλο μου κατι απο τα δυο: PACKARD BELL EASYNOTE BU45

και το INNOVATOR OBSIDIAN W230R T5450 2048MB 160GB

Και τα δυο στο E-shop.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907202

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909176

Το θεμα ειναι ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο γενικα (επεξεργαστης, καρτα γραφικων,κτλ)

Τον υπολογιστη τον θελω για: Internet, office, αναπαραγωγη DVD-DIVx και αν μπορω να παιξω και κανενα παιχνιδι τυπου- Lord of the rings, Medal of honor και γενικοτερα παλια stratagy και action games.

Φιλικα Βενος....:-D

Δημοσ.
Θελω να αγορασω φορητο και σκεφτομαι να προτιμισω κατι σε 12,1. Εχω στο μυαλο μου κατι απο τα δυο: PACKARD BELL EASYNOTE BU45

και το INNOVATOR OBSIDIAN W230R T5450 2048MB 160GB

Και τα δυο στο E-shop.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907202

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909176

Το θεμα ειναι ποιο απο τα δυο ειναι καλυτερο γενικα (επεξεργαστης, καρτα γραφικων,κτλ)

Τον υπολογιστη τον θελω για: Internet, office, αναπαραγωγη DVD-DIVx και αν μπορω να παιξω και κανενα παιχνιδι τυπου- Lord of the rings, Medal of honor και γενικοτερα παλια stratagy και action games.

Φιλικα Βενος....:-D

Innovator

1234567890

Δημοσ.

Καταρχάς καλωσήρθες.

Ελάχιστες διαφορές.

Στον επεξεργαστή, ο του ΡΒ είναι ένα κλικ ταχύτερος (1,73)αλλά με μικρότερο FSB (533), ενώ του Innovator 1,66 με 667 FSB. Δηλαδή πρακτικά καμία διαφορά.

Στις κάρτες γραφικών, η Χ3100 είναι ελαφρώς καλύτερη από αυτή του ΡΒ.

Ουσιαστικά αυτό είναι όλο σε θέμα χαρακτηρηστικών.

Μια ακόμα διαφορά είναι ότι το ΡΒ έρχεται με 2 μπαταρίες ενώ το Innovator με μία που δεν ξέρουμε πόσο διαρκεί.

Θα ξοριστούν αρκετά. Για τα παλιαιότερα strategy θα είσαι οκ...(με χαμηλά settings)...

Θα σου πρότεινα το ΡΒ καθώς υπάρχουν εμπειρίες για το τί είναι, πού έχει προβλήματα και ποιά είναι, όπως η αυξυμένη θερμοκρασία επεξεργαστή (φαντάζομαι θα διάβασες τα υπόλοιπα θέματα και το review), ενώ το Innovator είναι άγνωστο ακόμα.

Το παλαιότερο μοντέλο ήταν αξιοπρεπές για τα χρήματά του (υπάρχουν και ξένα review) αλλά αρκετά μέλη που το είχαν ανέφεραν προβλήματα που άλλα εμφανίστηκαν εξαρχής ενώ άλλα αργότερα. Το νέο όμως δεν ξέρουμε τι είναι, ούτε εμείς -ούτε έξω. Μπορεί να είναι το ίδιο μπορεί, καλύτερο, δεν αποκλείεται όμως να είναι και χειρότερο. Οπότε νίπτω τας χείρας μου...

Δημοσ.

Ας πουμε οτι πειρα το PB αν βαλω τα XP Drivers πως θα βρω? Αφου στο σιτε της εταιριας εχει μονο drivers για Vista.

Τωρα θα μου πεις, κατι θα βρω αλλα θα λειτουργουν ολεσ οι συσκευες σωστα? πχ το Finger...

Μιπως γνωριζεις ποθ μπορω να βρω ολουσ τους Drivers?

Κατι διαβασα σχετικα, σε καποιο θεμα αλλα δεν εβγαλα ακρη.

Δημοσ.

Αν κάνεις αναζήτηση στο forum θα δεις όπως γράφεις ότι κάποιοι πέρασαν ΧΡ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Σε ενδιαφέρει όμως τόσο να έχεις ΧΡ?

Δημοσ.
Ναι αλλα γιατι ?

To Ιnnovator το ξέρω προσωπικά, δυνατό, ότι πρέπει για επαγγελματική χρήση.

Το PB είναι από μια εταιρεία που πνέει τα λοίσθια και δεν δίνω σημασία.

Αν και με μπέρδεψες, δεν γίνεται να ζητάς την χρήση που ζητάς σε 12'', είναι άκυρο αλλά σε περίπτωση που ζητάς το Innovator σε καλύπτει καλύτερα.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα για το PACKARD BELL όχι μόνο για λόγους ποιότητας και εγγύησης αλλά περισσότερο ότι δεν συγκρίνεται με τις ελληνικες κατασκευές...

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερει τοσο το μεγεθος της οθονης οσο το να ειναι σχετικα δυνατο το εργαλειο για αυτα που προανεφερα....

Δημοσ.
To Ιnnovator το ξέρω προσωπικά, δυνατό, ότι πρέπει για επαγγελματική χρήση.

Ξέρεις το συγκεκριμένο Innovator? Αλήθεια πόση αυτονομία έχει?

Το PB είναι από μια εταιρεία που πνέει τα λοίσθια και δεν δίνω σημασία.

Μη δίνεις σημασία στη ΡΒ και την κάθε ΡΒ αλλά επειδή διάβασα και ένα χθεσινό ποστ έχω να πω το εξής. Οταν απλώς εκφέρουμε και δεν αιτιολογούμε έστω και στοιχειωδώς μια άποψη έχουμε καταφέρει να μην λαμβάνεται σοβαρά η αποψή μας.

Ο ίδιος έγραφα πρόσφατα ότι η ΡΒ είναι σε χαμηλό επίπεδο εξηγώντας όμως ότι το έκανα κρίνοντας την απουσία για κάτι από το site τους.

Το ότι η ΡΒ πνέει τα λοίσθια από που απορρέει?

Ακριβώς το αντίθετο θα έλεγα. Η εταιρεία έχοντας μάθει όπως φαίνεται από το σκληρό πάθημα των 90's στις ΗΠΑ, δείχνει να βαδίζει σε σωστά βήματα και επανέρχεται σιγα-σιγά ξεκινώντας από την Ευρώπη-Ασία αποφεύγοντας να επαναδραστηριοποιηθεί προς το παρών στην πολύ δύσκολη αγορά των ΗΠΑ. Απέχει πολύ από το να φτάσει μεγαθήρια του χώρου αλλά αυτό δεν είναι ο εταιρικός της σκοπός άλλωστε.

το Innovator σε καλύπτει καλύτερα.

Εγώ ξέρω πως όταν χρησημοποιώ συγκριτικό βαθμό, συγκρίνω ένα μέρος με κάποιο άλλο. Το Innovator με το PB εν προκειμένω. Αν δεν ξέρω το ένα από τα δύο, πως είμαι σε θέση να κάνω σύγκριση?

Μήπως να αρχίσουμε να αιτιολογούμε τις θέσεις μας από το να κάνουμε επίκλιση στην αυθεντία μας...

Δεν με ενδιαφερει τοσο το μεγεθος της οθονης οσο το να ειναι σχετικα δυνατο το εργαλειο για αυτα που προανεφερα....

Και τα δύο είναι στο ίδιο επίπεδο ισχύς με μια διαφορά υπέρ του Innovator στο θέμα της κάρτας γραφικών.

Δημοσ.

Το Innovator απο οτι βλεπω στο E-shop, λεει πως δεν διατιθεται λογισμικο.

Το λειτουργικο δηλαδη?

Κια κατι αλλο, απο αυτονομια πως παει?

Υπαρχει προβλημα αν δουλευει αρκετες ωρες και ειναι στην πριζα?

Μιπως μπορειτε να μου προτηνεται, κατι καλυτερο απο πλευρας επιδοσεων (επεξεργαστης-καρτα γρφικων) με 600 ευρω?

Δημοσ.
Το Innovator απο οτι βλεπω στο E-shop, λεει πως δεν διατιθεται λογισμικο.

Το λειτουργικο δηλαδη?

Ναι, έρχετε χωρίς λειτουργικό. Μόνο με ένα cd με οδηγούς για Windows. Είτε περνάς linux είτε Windows εάν έχεις.

Κια κατι αλλο, απο αυτονομια πως παει?

Υπαρχει προβλημα αν δουλευει αρκετες ωρες και ειναι στην πριζα?

Από αυτονομία δεν ξέρω ας απαντήσει όποις ξέρει.

Τι πρόβλημα να έχει αν δουλεύει στην πρίζα δηλαδή?

Μιπως μπορειτε να μου προτηνεται, κατι καλυτερο απο πλευρας επιδοσεων (επεξεργαστης-καρτα γρφικων) με 600 ευρω?

Στις 12'' δεν υπάρχει τίποτα άλλο γενικά.

Στις 15,4'' υπάρχει το ΗΡ 530 με ταχύτερο επεξεραστή αλλά συνολικά ταχύτερο επεξεργαστή-ισχυρότερη κάτα γραφικών θα πρέπει να ανέβεις στα 720 ευρώ για να βρεις κάτι.

Δημοσ.

Αν δουλευει δηλαδη πολλες ωρες και το εχω στην πριζα θα υπαρχει καποιο προβλημα για την μπαταρια? (φθορα απο θερμοκρασιες απο συνεχομενη φορτισει)

Δηλαδη μιας και το PB δεν υπαρχει πλεον στο E-shop μοναδικη μου επιλογη στις 12.1 ειναι μονο το Innovator,το οποιο απο οτι διαβασα παραπανω εχει ελαφρος ταχυτερη καρτα γραφικων.

Και κατι ακομα....Ο ηχος ειναι mono ή stereo ?

Και κατι ακομα.... με το service τι γινετε ?

Απο τα μοντελα που εχει στο E-shop (ολα τα laptops), μεχρι τα 600 ευρω υπαρχει κατι καλυτερο γενικα (επεξεργαστης και καρτα γραφικων) και σε 15.4 .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...