cave_man Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Ποιος ξέρει πως θα βάλω λεφτά σε λογαριασμό από προπληρωμένη κάρτα στην bwin....
Erwdios Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Ποιος ξέρει πως θα βάλω λεφτά σε λογαριασμό από προπληρωμένη κάρτα στην bwin.... Θα πας στο ταμείο ενός υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς, θα δώσεις τη κάρτα και το ποσό με το οποίο θέλεις να "φορτίσεις" την κάρτα και... καλές συναλλαγές
cave_man Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Πάω να καταθέσω στην bwin και μου βγάζει αυτό το μήνυμα (Λόγω των ρυθμίσεων ασφαλείας, δεν πραγματοποιήθηκε δυστυχώς η κατάθεσή σας. Παρακαλούμε επιλέξτε μία άλλη μέθοδο κατάθεσης) μπορεί κανένας να με βοηθήσει....
MixalisX Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 γιατι δεν ρωτας την τράπεζα ρε αδελφε και ρωτάς εμάς?
Erwdios Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Θα πας στο ταμείο ενός υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς, θα δώσεις τη κάρτα και το ποσό με το οποίο θέλεις να "φορτίσεις" την κάρτα και... καλές συναλλαγές Ήταν αργά, έκανε πολύ νύστα και δεν κατάλαβα τι εννοούσες ακριβώς. Έχεις σιγουρευτεί ότι δηλώνεις την κάρτα στα πεδία πληρωμής της bwin ως visa? Ποιά προπληρωμένη χρησιμοποιείς, Πειραιώς ή Κύπρου?
cave_man Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 eurobank.... και Πάω να καταθέσω στην bwin και μου βγάζει αυτό το μήνυμα (Λόγω των ρυθμίσεων ασφαλείας, δεν πραγματοποιήθηκε δυστυχώς η κατάθεσή σας. Παρακαλούμε επιλέξτε μία άλλη μέθοδο κατάθεσης)
aledjo Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 εγω χρησιμοποιω της κυπρου και δουλευει μια χαρα στο bwin
Erwdios Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 eurobank.... και Πάω να καταθέσω στην bwin και μου βγάζει αυτό το μήνυμα (Λόγω των ρυθμίσεων ασφαλείας, δεν πραγματοποιήθηκε δυστυχώς η κατάθεσή σας. Παρακαλούμε επιλέξτε μία άλλη μέθοδο κατάθεσης) Την έχεις ξαναχρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη κάρτα σε συναλλαγές? Απ' όσο θυμάμαι η κάρτα χρειάζεται ενεργοποίηση σε ATM, από τη στιγμή που θα την παραλάβεις στα χέρια σου. Είσαι σίγουρος για την ενεργοποίηση της κάρτας σου?
cave_man Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Λοιπόν η κάρτα είναι ενεργοποιημένη….. στο betoto έβαλα ήδη 50 Ε αλλά δεν ξέρω για τη στην bwin μου βγάζει αυτό το μήνυμα……
panosvlass Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Πρωτα ειχες βαλει στην betoto και μετα προσπαθησες για bwin? Αν ναι , χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, τοτε μαλλον αυτο φταιει. Αν χρησιμοποιηθει σε μια υπηρεσια στοιχηματων μετα κλειδωνει και γινετε να χρησιμοποιηθει αλλου. Αν κανω λαθος συγνωμη αλλα καπου το ειχα ακουσει γιυτο το λεω.
cave_man Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Πρωτα ειχες βαλει στην betoto και μετα προσπαθησες για bwin?Αν ναι , χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, τοτε μαλλον αυτο φταιει. Αν χρησιμοποιηθει σε μια υπηρεσια στοιχηματων μετα κλειδωνει και γινετε να χρησιμοποιηθει αλλου. Αν κανω λαθος συγνωμη αλλα καπου το ειχα ακουσει γιυτο το λεω. Προσπαθούσα να βάλω στην bwin κ δεν μπαίναμε και είπα να δοκιμάσω στην betoto και μπήκαν κανονικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.