Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 673
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ΤΝ είναι..

Το ότι είναι 16:9 ενώ το λαπτοπ μου είναι 16:10 θα δημιουργεί πρόβλημα με την έξοδο εικόνας στην οθόνη?

• Super Moderators
Δημοσ.

ένα 24αρι είχε βγάλει κάποτε με MVA και ένα 26αρι με IPS, δεν θυμάμαι κάτι άλλο στην ελληνική αγορά

Δημοσ.
ένα 24αρι είχε βγάλει κάποτε με MVA και ένα 26αρι με IPS, δεν θυμάμαι κάτι άλλο στην ελληνική αγορά

Thanks guys

Το ότι είναι 16:9 ενώ το λαπτοπ μου είναι 16:10 θα δημιουργεί πρόβλημα με την έξοδο εικόνας στην οθόνη?

• Super Moderators
Δημοσ.

στην περίπτωση του clone και οι 2 οθόνες θα έχουν την ίδια ανάλυση αν δεν κάνω λάθος...

το θέμα είναι σε τι λειτουργία θα παίζεις? να δείχνουν και οι 2 το ίδιο πράγμα? (mirror/clone) η μια να είναι η επέκταση της άλλης?

Δημοσ.
στην περίπτωση του clone και οι 2 οθόνες θα έχουν την ίδια ανάλυση αν δεν κάνω λάθος...

το θέμα είναι σε τι λειτουργία θα παίζεις? να δείχνουν και οι 2 το ίδιο πράγμα? (mirror/clone) η μια να είναι η επέκταση της άλλης?

Η οθόνη μου έχει ανάλυση 1440χ900 16:10 . Θέλω όταν είμαι σπίτι να τη συνδέω σε οθόνη full HD 16:9 και να βλέπω εκεί. Η οθόνη του λαπτοπ θα είναι κλειστή.

Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια, αλλά ότι μου πεις να είσαι σίγουρος, μη με κάψεις!!!:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο που θες, η κάρτα γραφικών υποστηρίζει τα πάντα...

το ίδιο πράγμα κάνω στο netbook που έχει 16:9, είτε με την 24/20αρα που είναι 16:10 είτε με την 19αρα που είναι 5:4

Δημοσ.
δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο που θες, η κάρτα γραφικών υποστηρίζει τα πάντα...

το ίδιο πράγμα κάνω στο netbook που έχει 16:9, είτε με την 24/20αρα που είναι 16:10 είτε με την 19αρα που είναι 5:4

Οκ thanks!!

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Μπήκα και γω στο τρικ να αλλάξω την παλιά μου 15'' tft οθόνη.

Η κάρτα μου είναι μια 5770 .

Ταλαντεύομαι μεταξύ αυτών

HP 2010i TFT Monitor 20'' είναι καλλονή κατά την γνώμη μου την αντίκρισα κ από κοντά και είναι πολύ πολύ ωραία... αλλά !

Η Philips 191EL1SB TFT Monitor 18.5'' μπορει μεν να υστερεί σε μεγεθος... αλλα έχει αντίθεση wow 1.000.000:1 ! καθώς και Led Backligth,και ειναι πιο οικονομική.

Η χρήση θα είναι κυρίως

1.broswing

2.καμια ταινιούλα 2-3 φορές την εβδομαδα... ,

3.και λιγο gaming( πχ. Nfs Shift :devil: )

Και τώρα έρχονται τα δύσκολα :-)

1 Η Philips είναι όντως led ? Και γιατί η περιγραφή της γράφει TFT ?

Αν είναι Led υπερέχει κατά πολύ απ'την Tft ??

Αλλά η ΗΡ αντεπιτίθεται... έχει Glossy surface και απεικονίζει τα χρώματα πιο ζωντανά και έντονα απ'τις Matt surface.Aλλα η φωτεινότητα της Philips είναι beyond ΗΡ :rolleyes: Συμφωνείτε ?

2 Το σύστημα μου θα λειτουργεί ανετοτατα με την ανάλυση της 20'' ΗΡ ??

Κάθε γνώμη είναι χρήσιμη,άμα έχετε κάποια από τις δυο ακοοομα καλύτερα :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...