Προς το περιεχόμενο

Περί οθονών... Μικρός οδηγός αγοράς

haHa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 673
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ένα 24αρι είχε βγάλει κάποτε με MVA και ένα 26αρι με IPS, δεν θυμάμαι κάτι άλλο στην ελληνική αγορά

Thanks guys

Το ότι είναι 16:9 ενώ το λαπτοπ μου είναι 16:10 θα δημιουργεί πρόβλημα με την έξοδο εικόνας στην οθόνη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

στην περίπτωση του clone και οι 2 οθόνες θα έχουν την ίδια ανάλυση αν δεν κάνω λάθος...

το θέμα είναι σε τι λειτουργία θα παίζεις? να δείχνουν και οι 2 το ίδιο πράγμα? (mirror/clone) η μια να είναι η επέκταση της άλλης?

στην περίπτωση του clone και οι 2 οθόνες θα έχουν την ίδια ανάλυση αν δεν κάνω λάθος...

το θέμα είναι σε τι λειτουργία θα παίζεις? να δείχνουν και οι 2 το ίδιο πράγμα? (mirror/clone) η μια να είναι η επέκταση της άλλης?

Η οθόνη μου έχει ανάλυση 1440χ900 16:10 . Θέλω όταν είμαι σπίτι να τη συνδέω σε οθόνη full HD 16:9 και να βλέπω εκεί. Η οθόνη του λαπτοπ θα είναι κλειστή.

Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια, αλλά ότι μου πεις να είσαι σίγουρος, μη με κάψεις!!!:-D

• Super Moderators

δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο που θες, η κάρτα γραφικών υποστηρίζει τα πάντα...

το ίδιο πράγμα κάνω στο netbook που έχει 16:9, είτε με την 24/20αρα που είναι 16:10 είτε με την 19αρα που είναι 5:4

δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο που θες, η κάρτα γραφικών υποστηρίζει τα πάντα...

το ίδιο πράγμα κάνω στο netbook που έχει 16:9, είτε με την 24/20αρα που είναι 16:10 είτε με την 19αρα που είναι 5:4

Οκ thanks!!

• 6 μήνες μετά...

Καλησπέρα σε όλους.

Μπήκα και γω στο τρικ να αλλάξω την παλιά μου 15'' tft οθόνη.

Η κάρτα μου είναι μια 5770 .

Ταλαντεύομαι μεταξύ αυτών

HP 2010i TFT Monitor 20'' είναι καλλονή κατά την γνώμη μου την αντίκρισα κ από κοντά και είναι πολύ πολύ ωραία... αλλά !

Η Philips 191EL1SB TFT Monitor 18.5'' μπορει μεν να υστερεί σε μεγεθος... αλλα έχει αντίθεση wow 1.000.000:1 ! καθώς και Led Backligth,και ειναι πιο οικονομική.

Η χρήση θα είναι κυρίως

1.broswing

2.καμια ταινιούλα 2-3 φορές την εβδομαδα... ,

3.και λιγο gaming( πχ. Nfs Shift :devil: )

Και τώρα έρχονται τα δύσκολα :-)

1 Η Philips είναι όντως led ? Και γιατί η περιγραφή της γράφει TFT ?

Αν είναι Led υπερέχει κατά πολύ απ'την Tft ??

Αλλά η ΗΡ αντεπιτίθεται... έχει Glossy surface και απεικονίζει τα χρώματα πιο ζωντανά και έντονα απ'τις Matt surface.Aλλα η φωτεινότητα της Philips είναι beyond ΗΡ :rolleyes: Συμφωνείτε ?

2 Το σύστημα μου θα λειτουργεί ανετοτατα με την ανάλυση της 20'' ΗΡ ??

Κάθε γνώμη είναι χρήσιμη,άμα έχετε κάποια από τις δυο ακοοομα καλύτερα :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...