d3m0n Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 TN δεν είναι δαύτη; ΤΝ είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 ΤΝ είναι.. Το ότι είναι 16:9 ενώ το λαπτοπ μου είναι 16:10 θα δημιουργεί πρόβλημα με την έξοδο εικόνας στην οθόνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 ναι ΤΝ είναι αυτή και όχι δεν νομίζω ότι βγάζει monitor με IPS panel η LG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Η w σειρά από ότι θυμάμαι είχε IPS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 ένα 24αρι είχε βγάλει κάποτε με MVA και ένα 26αρι με IPS, δεν θυμάμαι κάτι άλλο στην ελληνική αγορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 ένα 24αρι είχε βγάλει κάποτε με MVA και ένα 26αρι με IPS, δεν θυμάμαι κάτι άλλο στην ελληνική αγορά Thanks guys Το ότι είναι 16:9 ενώ το λαπτοπ μου είναι 16:10 θα δημιουργεί πρόβλημα με την έξοδο εικόνας στην οθόνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 ανάλογα σε τι λειτουργία θα παίζουν τα monitors, extend, clone etc etc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 ανάλογα σε τι λειτουργία θα παίζουν τα monitors, extend, clone etc etc ΠΩς μπορώ να το ξέρω σε τι θα παίζει το δικό μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 σε ότι επέλεξεις εσύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 σε ότι επέλεξεις εσύ... Άρα σε κάθε περίπτωση θα είμαι οκ! Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 στην περίπτωση του clone και οι 2 οθόνες θα έχουν την ίδια ανάλυση αν δεν κάνω λάθος... το θέμα είναι σε τι λειτουργία θα παίζεις? να δείχνουν και οι 2 το ίδιο πράγμα? (mirror/clone) η μια να είναι η επέκταση της άλλης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 στην περίπτωση του clone και οι 2 οθόνες θα έχουν την ίδια ανάλυση αν δεν κάνω λάθος... το θέμα είναι σε τι λειτουργία θα παίζεις? να δείχνουν και οι 2 το ίδιο πράγμα? (mirror/clone) η μια να είναι η επέκταση της άλλης? Η οθόνη μου έχει ανάλυση 1440χ900 16:10 . Θέλω όταν είμαι σπίτι να τη συνδέω σε οθόνη full HD 16:9 και να βλέπω εκεί. Η οθόνη του λαπτοπ θα είναι κλειστή. Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια, αλλά ότι μου πεις να είσαι σίγουρος, μη με κάψεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο που θες, η κάρτα γραφικών υποστηρίζει τα πάντα... το ίδιο πράγμα κάνω στο netbook που έχει 16:9, είτε με την 24/20αρα που είναι 16:10 είτε με την 19αρα που είναι 5:4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο που θες, η κάρτα γραφικών υποστηρίζει τα πάντα... το ίδιο πράγμα κάνω στο netbook που έχει 16:9, είτε με την 24/20αρα που είναι 16:10 είτε με την 19αρα που είναι 5:4 Οκ thanks!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisv6 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Μπήκα και γω στο τρικ να αλλάξω την παλιά μου 15'' tft οθόνη. Η κάρτα μου είναι μια 5770 . Ταλαντεύομαι μεταξύ αυτών HP 2010i TFT Monitor 20'' είναι καλλονή κατά την γνώμη μου την αντίκρισα κ από κοντά και είναι πολύ πολύ ωραία... αλλά ! Η Philips 191EL1SB TFT Monitor 18.5'' μπορει μεν να υστερεί σε μεγεθος... αλλα έχει αντίθεση wow 1.000.000:1 ! καθώς και Led Backligth,και ειναι πιο οικονομική. Η χρήση θα είναι κυρίως 1.broswing 2.καμια ταινιούλα 2-3 φορές την εβδομαδα... , 3.και λιγο gaming( πχ. Nfs Shift ) Και τώρα έρχονται τα δύσκολα 1 Η Philips είναι όντως led ? Και γιατί η περιγραφή της γράφει TFT ? Αν είναι Led υπερέχει κατά πολύ απ'την Tft ?? Αλλά η ΗΡ αντεπιτίθεται... έχει Glossy surface και απεικονίζει τα χρώματα πιο ζωντανά και έντονα απ'τις Matt surface.Aλλα η φωτεινότητα της Philips είναι beyond ΗΡ Συμφωνείτε ? 2 Το σύστημα μου θα λειτουργεί ανετοτατα με την ανάλυση της 20'' ΗΡ ?? Κάθε γνώμη είναι χρήσιμη,άμα έχετε κάποια από τις δυο ακοοομα καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα