xfactor Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Πριν από μερικές μέρες παρήγγειλα ένα πακέτο ps3(κονσόλα,3 παιχνίδια κλπ) από εταιρεία που πουλάει (θεωρητικά τουλάχιστον) χονδρικής..Αυτοί με βρήκαν γιατί είχα κάνει inquiry στο tradekey.com..Μετά από συνομιλίες κλπ μέσω MSN έστειλα τα χρήματα μέσω Western union και έχουν να επικοινωνήσουν για 4 ημέρες μαζί μου.. Από την 1η μέρα υποψιάστηκα για απάτη,και αφού είχα στείλει πολλαπλά e-mails κλπ σε αυτούς,έστειλα και στο support του tradekey και περιμένω..Τώρα βρήκα και το FRAUD.ORG όπου βάζεις τα απαραίτητα στοιχεία σε μία form κλπ.. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς μετά από τέτοια περίπτωση? Πήρε κάποια απάντηση? Φυσικά δεν έχω και πολλές ελπίδες για τα χρήματά μου,αλλά οφείλω πριν παραιτηθώ εντελώς να το ψάξω λίγο.. (Επίσης θα πρότεινα να δημιουργηθεί ένα topic εξ' ολοκλήρου για απάτες μέσω internet,αν δεν έχει δημιουργηθεί ήδη..)
WizeMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Πριν από μερικές μέρες παρήγγειλα ένα πακέτο ps3(κονσόλα,3 παιχνίδια κλπ) από εταιρεία που πουλάει (θεωρητικά τουλάχιστον) χονδρικής..Αυτοί με βρήκαν γιατί είχα κάνει inquiry στο tradekey.com..Μετά από συνομιλίες κλπ μέσω MSN έστειλα τα χρήματα μέσω Western union και έχουν να επικοινωνήσουν για 4 ημέρες μαζί μου.. Από την 1η μέρα υποψιάστηκα για απάτη,και αφού είχα στείλει πολλαπλά e-mails κλπ σε αυτούς,έστειλα και στο support του tradekey και περιμένω..Τώρα βρήκα και το FRAUD.ORG όπου βάζεις τα απαραίτητα στοιχεία σε μία form κλπ.. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς μετά από τέτοια περίπτωση? Πήρε κάποια απάντηση? Φυσικά δεν έχω και πολλές ελπίδες για τα χρήματά μου,αλλά οφείλω πριν παραιτηθώ εντελώς να το ψάξω λίγο.. (Επίσης θα πρότεινα να δημιουργηθεί ένα topic εξ' ολοκλήρου για απάτες μέσω internet,αν δεν έχει δημιουργηθεί ήδη..) Θα έπρεπε να ξέρεις ότι εμπορικές συναλλαγές μέσω Western Union = fraud ...
paranoid2 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Φιλε μου εβγαλες ακρη τελικα;Τα έλαβες τα πραγματα? Εχεις ξαναπαραγειλει απο αλλη εταιρεια απο το tradekey?
ocelotgr Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Θα έπρεπε να ξέρεις ότι εμπορικές συναλλαγές μέσω Western Union = fraud ... +1000... Αφου σκεφτομουν να κανω κ γω τπτ τετοιο...
stavcats Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 θελω και εγω να παραγγειλω απο tradekey αλλα με τοσα που ακουω μαλλον θα ψαξω για αλλου
therock Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Πριν από μερικές μέρες παρήγγειλα ένα πακέτο ps3(κονσόλα,3 παιχνίδια κλπ) από εταιρεία που πουλάει (θεωρητικά τουλάχιστον) χονδρικής..Αυτοί με βρήκαν γιατί είχα κάνει inquiry στο tradekey.com..Μετά από συνομιλίες κλπ μέσω MSN έστειλα τα χρήματα μέσω Western union και έχουν να επικοινωνήσουν για 4 ημέρες μαζί μου.. Από την 1η μέρα υποψιάστηκα για απάτη,και αφού είχα στείλει πολλαπλά e-mails κλπ σε αυτούς,έστειλα και στο support του tradekey και περιμένω..Τώρα βρήκα και το FRAUD.ORG όπου βάζεις τα απαραίτητα στοιχεία σε μία form κλπ.. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς μετά από τέτοια περίπτωση? Πήρε κάποια απάντηση? Φυσικά δεν έχω και πολλές ελπίδες για τα χρήματά μου,αλλά οφείλω πριν παραιτηθώ εντελώς να το ψάξω λίγο.. (Επίσης θα πρότεινα να δημιουργηθεί ένα topic εξ' ολοκλήρου για απάτες μέσω internet,αν δεν έχει δημιουργηθεί ήδη..) Με ποιον τροπο επικοινωνησες μαζι τους? Δεν γινεται να κανεις trace την ip τους αμα μιλησατε με μαιλ και να δεις σε ποιους ανηκει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.