Προς το περιεχόμενο

FRAUD.org

xfactor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από μερικές μέρες παρήγγειλα ένα πακέτο ps3(κονσόλα,3 παιχνίδια κλπ) από εταιρεία

που πουλάει (θεωρητικά τουλάχιστον) χονδρικής..Αυτοί με βρήκαν γιατί είχα κάνει inquiry στο tradekey.com..Μετά από συνομιλίες κλπ μέσω MSN έστειλα τα χρήματα μέσω Western union και έχουν να επικοινωνήσουν για 4 ημέρες μαζί μου..

Από την 1η μέρα υποψιάστηκα για απάτη,και αφού είχα στείλει πολλαπλά e-mails κλπ σε αυτούς,έστειλα και στο support του tradekey και περιμένω..Τώρα βρήκα και το FRAUD.ORG όπου βάζεις τα απαραίτητα στοιχεία σε μία form κλπ..

Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς μετά από τέτοια περίπτωση?

Πήρε κάποια απάντηση?

Φυσικά δεν έχω και πολλές ελπίδες για τα χρήματά μου,αλλά οφείλω πριν παραιτηθώ εντελώς να το ψάξω λίγο..

(Επίσης θα πρότεινα να δημιουργηθεί ένα topic εξ' ολοκλήρου για απάτες μέσω internet,αν δεν έχει δημιουργηθεί ήδη..)

Δημοσ.
Πριν από μερικές μέρες παρήγγειλα ένα πακέτο ps3(κονσόλα,3 παιχνίδια κλπ) από εταιρεία

που πουλάει (θεωρητικά τουλάχιστον) χονδρικής..Αυτοί με βρήκαν γιατί είχα κάνει inquiry στο tradekey.com..Μετά από συνομιλίες κλπ μέσω MSN έστειλα τα χρήματα μέσω Western union και έχουν να επικοινωνήσουν για 4 ημέρες μαζί μου..

Από την 1η μέρα υποψιάστηκα για απάτη,και αφού είχα στείλει πολλαπλά e-mails κλπ σε αυτούς,έστειλα και στο support του tradekey και περιμένω..Τώρα βρήκα και το FRAUD.ORG όπου βάζεις τα απαραίτητα στοιχεία σε μία form κλπ..

Πήρε κάποια απάντηση?

Φυσικά δεν έχω και πολλές ελπίδες για τα χρήματά μου,αλλά οφείλω πριν παραιτηθώ εντελώς να το ψάξω λίγο..

(Επίσης θα πρότεινα να δημιουργηθεί ένα topic εξ' ολοκλήρου για απάτες μέσω internet,αν δεν έχει δημιουργηθεί ήδη..)

Θα έπρεπε να ξέρεις ότι εμπορικές συναλλαγές μέσω Western Union = fraud ...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φιλε μου εβγαλες ακρη τελικα;Τα έλαβες τα πραγματα?

Εχεις ξαναπαραγειλει απο αλλη εταιρεια απο το tradekey?

Δημοσ.
Θα έπρεπε να ξέρεις ότι εμπορικές συναλλαγές μέσω Western Union = fraud ...

+1000...

Αφου σκεφτομουν να κανω κ γω τπτ τετοιο...

:lol::devil::X

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Πήρε κάποια απάντηση?

Με ποιον τροπο επικοινωνησες μαζι τους? Δεν γινεται να κανεις trace την ip τους αμα μιλησατε με μαιλ και να δεις σε ποιους ανηκει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...