Προς το περιεχόμενο

Windows XP και 4GB μνημης

speed_fire08

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πως γινεται να διαβασουν τα windows 4 gb μνημης ddr2? νομιζω κατι πειραζαμε στο bios αλλα δεν θυμαμαι ακριβως...για βοηθηστε λιγο...:-)

• Super Moderators
Δημοσ.

υποτίθεται με το PAE...

αλλά και πάλι δεν τα αναγνωρίζουν/αξιοποιούν...θες 64bit Windows XP/Vista όπως έχουμε πει σε άπειρα ίδια topics μέχρι στιγμής...

Δημοσ.
Yπάρχουν, όπως και x64 Vista.

όχι παιδιά...xp greek x64 bit δεν υπάρχουν. εκτός και αν βγήκαν τελευταία.ρώτησα τη microsoft στην ελλάδα πριν περίπου ένα χρόνο και μου είπαν με λίγα λόγια ότι δε συνέφερε πλέον (λόγο vista) να υπάρξει τέτοια έκδοση.

Δημοσ.
υποτίθεται με το PAE...

αλλά και πάλι δεν τα αναγνωρίζουν/αξιοποιούν...θες 64bit Windows XP/Vista όπως έχουμε πει σε άπειρα ίδια topics μέχρι στιγμής...

σωστά...,χρειάζετε 64μπιτο λειτουργικό....εννοείτε και hardware φυσικά.στο 32μπιτο ακόμα και να τις βλέπει δεν τις αξιοποιεί.

Δημοσ.

Με το επικείμενο πακέτο αναβάθμισης θα μπορει να διαβάσει ως 4 γίγκα τα 32μπιτα συστήματα αλλα δεν χρειάζεσαι τόση μνήμη φίλε μου..

• Super Moderators
Δημοσ.
Με το επικείμενο πακέτο αναβάθμισης θα μπορει να διαβάσει ως 4 γίγκα τα 32μπιτα συστήματα αλλα δεν χρειάζεσαι τόση μνήμη φίλε μου..

να τα δει ναι...αλλά όχι να τα αξιοποιήσει...

άρα δώρον άδωρον...

Δημοσ.

thresh στα vista 32 bit DSP μπορω να βαλω 4 gb χωρις να εχω προβληματα ? ( φοβαμαι μην κλειδωση το λειτουργικο γιατι οταν το εγκατεστησα ειχα 2 gb ) μπορω να κανω και overclock τη cpu ? ( σημερα τελιωσα με το staker και τα 5 fan και εβαλα και καλη ψυχτρα asus arqtic square , μπορω να το παω και στα 4 ghz με αυτη αλλα εγω το θελω στα 3,6 ghz .... + vatos locos help

• Super Moderators
Δημοσ.

από ότι έχω διαβάσει θα φαίνονται ως 4gb μέσα στα Windows αλλά δεν θα αξιοποιούνται τόσα...θα αξιοποιούνται όσα έβλεπε πριν...άρα είναι μόνο για τα μάτια του κόσμου...

σύμφωνα πάντα με άλλο post που είχα διαβάσει στο forum

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...