suser Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Γεια σας, λοιπόν το πρόβλημα μου έχει ως εξής: Έκανα την εγκατάσταση του Slackware κανονικότατα χωρίς errors.Όταν άνοιξαν όλα desktop...διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να μπω στο Internet.Πείτε μου σας παρακαλώ που πρέπει να προσθέσω κάτι(γιατί είμαι 99% σίγουρος ότι κάποια ρύθμιση θέλει κάποιο αρχείο αλλά δεν μου έρχεται στο μυαλό κανένα). Σας ευχαριστώ!! Και συγγνώμη αν έγινα κουραστικός!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Άγγλος είσαι κι εσύ; http://www.slackbook.org/html/index.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chemical Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Άγγλος είσαι κι εσύ; χεχεχε.. Δες και στα ελληνικά στο κεφάλαιο 5 http://slackbook.ilug.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Άγγλος είσαι κι εσύ;http://www.slackbook.org/html/index.html χε,χε,χε ευχαριστώ capthookb και Chemical!!Θα το δοκιμάσω και θα σας πω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Παιδιά έδωσα την εντολή netconfig από root και μου είπε πως είναι όλα ok και είναι έτοιμο!!Εγώ ανοίγω το firefox και πάλι τα ίδια!!Τι να κάνω;Αν χρειαστεί ας κάνω κάτι χειροκίνητα,πολύ ευχαρίστως!! suser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
edhunter Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 εχει κανει δωσει dns address? αν οχι τοτε μαλλον αυτο ειναι το προβλημα σου. ανοιξε το /etc/resolve.conf και γραψε μεσα nameserver και το ip του router σου και νομιζω πως θα εισαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Παιδιά το /etc/resolv.conf μου λέει τα παρακάτω.Τι πρέπει να του συμπληρώσω για να δουλεψει; /etc/resolv.conf: search example.orgnameserver = eth0 ip = 192.168.2.1 Α και μην ξεχάσω το ifconfig μου δείχνει μόνο lo! suser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
edhunter Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 δοκιμασε να σβησεις το eth0 και να βαλεις το ip του router σου και δες και το routing table αν εχει μεσα default gateway ( route -n ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 εμένα λέει αυτα αν βοηθάει : [dimitri@localhost ~]$ cat /etc/resolv.conf # Dynamic resolv.conf(5) file for glibc resolver(3) generated by resolvconf(8) # DO NOT EDIT THIS FILE BY HAND -- YOUR CHANGES WILL BE OVERWRITTEN nameserver 192.168.1.1 nameserver 0.0.0.0 [dimitri@localhost ~]$ η 192,168,1,1 είναι η ΙΡ του ρουτερ μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 δοκιμασε να σβησεις το eth0 και να βαλεις το ip του router σου και δες και το routing table αν εχει μεσα default gateway ( route -n ). Δυστηχώς τα ίδια. Dimitrisg δεν ξέρω θα το δκιμάσω και θα σου πω!! suser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Όχι dimitrisg δεν βοηθάει! Είστε σίγουροι ότι πρέπει να πειράξω το /etc/resolv.conf? suser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spell1977 Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2008 Δοκίμασε ifconfig eth0 up και πες μας το αποτελεσμα. αν και παλι τιποτα δοκίμασε dhcpcd eth0 dhcpcd eth1 (στην περιπτωση που το udev στην περναει στην eth1) Οταν κανεις /etc/rc.d/rc.udev restart σου λεει κατι? δοκίμασε στο /etc/resolv.conf nameserver 192.168.2.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trizoni Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Α και μην ξεχάσω το ifconfig μου δείχνει μόνο lo Αρα modprobe e100 ifconfig (για να επιβεβαιωσεις οτι πλεον δνε εμφανιζεται μονο το lo αλλα και το eth0) και τελος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpregos Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2008 συνέχεια από trizoni: φορτώνεις το module της μητρικής με το 1)modprobe e100 2)ifconfig eth0 up (ενα δεν μπεις και με αυτήν την εντολή) κοίτα το /etc/rc.d/rc.inet1.conf και βάλε USE_DHCP[0]="Yes" και GATEWAY="192.168.1.1" μετά ξαναφορτώνεις το inet1 με την εντολή:/etc/rc.d/rc.inet1 βάλε και ένα gateway me εντολή:route add default gw 192.168.1.1 Eλπίζω να παίξει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2008 Όλα επαιξαν χαρις την modprobe e100. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.