skarmoutsos Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Έχω μητρική τη gigabyte DS4 και κουτί SOPRANO RS έχω συνδέσει σωστά το μπροστινό panel (για ακουστικά και μικρόφωνο) στη μητρική (F AUDIO) αλλά δεν παίζει.Εχω ψάξει στο menu της κάρτας ήχου (onboard κάρτα ηχου) αλλα μου φαινονται όλα οκ. Εχει καποιος καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? ή τουλάχιστον με κάποιο τρόπο να καταλάβω αν το προβλημα είναι hardware ή software? Eύχαριστω
slaughter Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 Δημοσ. 15 Απριλίου 2008 μπες στο Bios κ δεν αν το front panel της κάρτας ήχου είναι στο HD AUdio (or κάπως έτσι ) κ βάλτο στο AC97 (αν θυμάμαι καλά !!!) μετά δες τους drivers που έχεις βάλει
yassan Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Έχω μητρική τη gigabyte DS4 και κουτί SOPRANO RS έχω συνδέσει σωστά το μπροστινό panel (για ακουστικά και μικρόφωνο) στη μητρική (F AUDIO) αλλά δεν παίζει.Εχω ψάξει στο menu της κάρτας ήχου (onboard κάρτα ηχου) αλλα μου φαινονται όλα οκ. Εχει καποιος καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? ή τουλάχιστον με κάποιο τρόπο να καταλάβω αν το προβλημα είναι hardware ή software?Eύχαριστω off topic , αλλα... φίλε μου εισαι ευχαριστημένος με τν μητρική σου ? σκέφτομαι να την πάρω και εγώ..
liopyr Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 Δημοσ. 16 Απριλίου 2008 off topic , αλλα...φίλε μου εισαι ευχαριστημένος με τν μητρική σου ? σκέφτομαι να την πάρω και εγώ.. Off-topic απάντηση: Από τις καλύτερες επιλογές σε P35 chipset. (εγώ την θεωρώ την καλύτερη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.